آرزو ولیپور، مدیرکل کتابخانه های عمومی مازندران با حضور در غرفه خبرگزاری شبستان در نمایشگاه مطبوعات استان درخصوص اهمیت کتابخانه مساجد و ترویج کتابخوانی از تریبون مساجد که بهترین رسانه است، اظهار داشت: معتقدم که تمام مساجد ما باید درکنار خودشان کتابخانه داشته باشند چرا که مسجد خانه خدا و بهترین جای روی کره زمین است و کتاب هم بهترین چیزی که می تواند در خانه خدا قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه کتاب معجزه آخرین فرستاده خدا است و میراثی که پیامبر ما برای ما به یادگار گذاشته است، افزود: بفرموده امام علی (علیه السلام) کتاب بوستان علما است و چقدر خوب که تمام مساجد ما مجهز به کتاب و کتابخانه بشود.
ولیپور با اشاره به اینکه در سطح استان تعداد زیادی کتابخانه در مساجد داریم که تلاش شده با اعزام نیروهایی به مساجد مختلف کتاب های کهنه، قدیمی و پاره شده را با کتاب گردانی و تعویض کتاب ها به روز رسانی نمائیم، اظهار داشت: مساجد به جهت اینکه مردم برای صحبت با خدا درآنجا حضور می یابند بهترین مکان برای ترویج کتابخوانی است.
وی تصریح کرد: زمانی مردم فکر می کردند با قرآن می شود فقط با خدا صحبت کرد باید گفت قرآن نهایت آن است قرآن پایان کار است اینقدر باید کتاب بخوانیم که برای ما این زمینه و بستر فراهم بشود که با این دانش و آگاهی چطور به فهم مطالب قرآنی برسیم.
ولیپور با بیان اینکه بدون کتابخوانی نمی توانیم درست قرآن بخوانیم و به فهم صحیح آن دست یابیم، گفت: وقتی می خواهیم به دیدار بزرگی برویم اول باید بستر را آماده کنیم بستر سازی برای حضور در مساجد عبور از کتابخانه ها است عبور از باغی که به فرموده امام علی (علیه السلام) علمای دین از آن عبور کردند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی مازندران با اشاره به گزارش مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان درخصوص فعالیت 276کتابخانه در سطح مساجد دیار علویان، ابراز داشت: به لطف خدا در حوزه کتابخانه های مساجد استان اتفاق خوبی را شاهد هستیم و باید با تعامل بین دستگاهی این روند بهتر شود.
وی با ابراز خرسندی از فعالیت خبرگزاری شبستان در عرصه کتاب و کتابخوانی گفت: نه فقط شبستان به عنوان یک رسانه تخصصی در حوزه فرهنگ بلکه همه رسانه های ما بایستی به این مهم اهتمام ویژه داشته باشند.
این نویسنده مازندرانی با بیان اینکه همه رسانه ها فرهنگی هستند بدین معنی که تعدادی که در حوزه اقتصاد، سیاست و... کار می کنند باز هم می شود فرهنگ اقتصادی، فرهنگ اجتماعی و... را در فعالیت های آنها مشاهده کرد، اظهار داشت: وقتی رسانه ای که می خواهد فقط بصورت تخصصی در حوزه فرهنگ کارکند باید واقع گرا باشد باید واقعیت جامعه را به دید مردم برساند صرف نظر از اینکه کسی خوشش می آید و یا نمی آید.
وی افزود: رسانه باید زلال باشد؛ رسانه فرهنگی ما نباید مه گرفته باشد خیلی رپرتاژی به فرهنگ نگاه نکند باید ارزش ها را زلال و شفاف بیان کند.
ولیپور خاطرنشان کرد: اگر رسانه اینطورباشد رسانه دوست مردم می شود و مردم می گویند از پشت شیشه ای به جهان، دنیا و موضوعات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نگاه می کنیم که زنگار ندارد باما دوست می شوند و هرجایی که مردم با ما دوست می شوند اتفاق خوبی می افتد.
نظر شما