تولید ۲۲۰ بازی ایرانی در کشور/ صرف ۴۵ دقیقه تا ۳ ساعت وقت کاربران بازی های رایانه ای

خبرگزاری شبستان: رئیس ستاد مبارزه با بازی‌های غیرمجاز، گفت: دشمنان نظام و انقلاب اسلامی به دنبال القائات سو اعتقادی و فرهنگی از طریق بازی‌های رایانه‌های به جامعه به‌ویژه نسل جوان هستند.

خسرو کرد میهن، رئیس ستاد مبارزه با بازی‌های غیرمجاز،  صبح امروز(26 بهمن) در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، اظهار کرد: فضای بازی‌های رایانه‌ای، فضایی بسیار جذاب برای نوجوانان و جوانان است.

 

وی، با تأکید بر تلاش در راستای فراهم کردن شرایط مناسب برای تولید بازی‌های رایانه‌ای ایرانی، ابراز کرد: عدم تخصیص اعتبار کافی برای ساخت بازی‌های رایانه‌ای ایرانی، یکی از رنگ‌ترین  دلایلی که است که موجب حضور کمرنگ بازی‌های ایرانی در سبد خرید جوانان و نوجوانان می‌شود.

 

کرد میهن، تصریح کرد: تا زمانی که مسئولان حوزه بازی‌های رایانه‌ای را جدی نگیرند و به این مقوله توجه نداشته باشند، بازی‌های ایرانی همچنان مهجور واقع می‌شوند، هرکدام از کاربران بازی‌های رایانه‌ای بین 45 دقیقه تا 3 ساعت از وقت خود را با  انجام بازی‌های رایانه‌ای می‌گذراند و غالبا بازی‌های خارجی و بازهم غالباً بازی‌های غیرمجاز را انجام می‌دهند و امروز حوزه بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان یک بحران  محسوب می‌شود که در صوت عدم توجه می‌تواند گریبان فرزندان این آب‌وخاک را بگیرد.

 

رئیس ستاد مبارزه با بازی‌های غیرمجاز،  بیان کرد: بچه‌هایی که بدون اطلاع و رصد خانواده‌ها اقدام به خرید بازی‌های  باقیمت بسیار نازل می‌کنند که این بازهای باقیمت 5 هزار تومان به‌راحتی قابل‌خرید است اما بازی‌های ایرانی با هزینه‌های سنگین ساخته می‌شود و با مشکلات عدیده می‌توانند بازی را تولید کنند و طبیعی است که نمی‌توانند باقیمت 3 تا 5 هزار تومان بازی را به فروش برسانند، بازی‌های ایران از قیمت بیشتری نسبت به بازی‌های خارجی برخوردار هستند که همین امر موجب عدم استقبال شده است.

 

کرد میهن، گفت: شاید خیلی‌ها نمی دانندکه در کشور 220 بازی ایرانی تولیدشده است و یکی از اهداف ما در این نمایشگاه‌های بازی‌های رایانه‌ای در کشور، این است که بازی‌های ایرانی را برای  جوانان و نوجوانان ارائه شود و به‌صورت مستقیم این بازی‌ها را در نمایشگاه تجربه کنند و جذب خرید بازی‌های ایرانی شوند.

 

وی، افزود: یکی از معیارهای ما تولید  بازی‌های فرهنگی و ارزشی، اسلامی و بومی و محلی است که در کشور ایران اسلامی، موضوعات مختلفی در این زمینه ازجمله داستان‌های کتاب شاهنامه وجود دارد که ظرفیت ساخت 50 بازی از روی این کتاب وجودارد،حرکت‌های حماسی که در نقاط مختلف کشور وجود داشته هم می‌تواند سوژه‌های نابی برای ساخت بازی‌های رایانه‌ای  مبتنی بر اصول و قواعد اسلامی و ملی ما باشد.

 

رئیس ستاد مبارزه با بازی‌های غیرمجاز،  بیان کرد: در کشور ما بازی‌های تولیدشده است که در دنیا مطرح هستند اما عدم اطلاع‌رسانی و عدم تقویت بنیه معنوی تولیدکنندگان بازی‌های رایانه موجب عدم آگاهی مردم به‌ویژه نسل جوان از این بازی‌های شده است.

 

وی، گفت: اعتقاد ما این است که بازی‌های رایانه‌ای یکی از مهم‌ترین ابزار دشمنان نظام و انقلاب اسلامی برای ضربه زدن به اعتقادات و باورهای دینی جوانان است و  درصدد هستند یکی سری افکار اعتقادات سو و منفی را از طریقیان بازی‌ها به جوانان منتقل کنند،  امروز در قالب بازی‌های رایانه‌ای مسائلی  به جامعه ازجمله مسئله مد و لباس پوشیدن‌های مبتذل، مسائل  اعتقادی  به جامعه القا می‌شود که باید مراقبت لازم در این زمینه صورت گیرد.

 

کرد میهن بابیان اینکه امروز شاهد هستیم که با توجه به فناوری‌های جدید، بازهای رایانه در سبد خانوارهای واردشده است، خاطرنشان کرد: با توجه به پیشرفت‌های فناوری، یابد یک فرهنگ‌سازی مناسب در بین خانواده‌ها و جوانان صورت گیرد که بتوانیم خانواده‌ها و جوانان را نسبت به استفاده از بازی‌های رایانه‌ای آگاه و آسیب‌های بازی‌های غیرمجاز خارجی را به‌خوبی بشناسند.

 

کد خبر 610042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha