محمد حسین سیدزاده، رئیس حوزه هنری بوشهر، صبح امروز (29 آذر) به خبرنگار شبستان گفت: این دانشنامه 150 جلدی با مستند سازی هویت تاریخی و فرهنگی، مردم بوشهر به ویژه نسل جوان را با داشته ها، توانمندی ها و میراث تاریخی و فرهنگی بوشهر آشنا می کند.
وی با بیان اینکه چاپ و انتشار این دانشنامه 30 ماه به طول می انجامد، افزود: انتظار داریم که با حمایت مسئولان کشوری و استانی تا پایان سال جاری، 30 جلد و در سال آینده 50 جلد دیگر از این مجموعه منتشر شود.
سید زاده اظهار داشت: انتشار کتاب مجموعه اشعار عاشورایی از حسین دارند، کتاب خاطرات ماشاءالله کازرونی یکی از فعالان و مبارزان سیاسی دشتستان، دو کتاب پرواز در خاک و وری وقته جنگه خاطرات دو تن از سرداران دفاع مقدس نیز در نوبت چاپ قرار دارند.
وی ابراز داشت: طرح دانشنامه استان بوشهر نخستین بار در اوایل سال 88 به حوزه هنری کشور و استانداری بوشهر ارائه شد که این طرح از نظر گستردگی موضوع، زمینه انتشار آثار و دربرگیری همه مناطق استان، طرحی "منحصر به فرد " است که به معرفی داشتههای فرهنگی، مذهبی، اقتصادی و تاریخی استان بوشهر، در قالب کتاب میپردازد.
سیدزاده ادامه داد: تاکنون تنها استان بوشهر طرح تالیف دانشنامه را در حدود 20 جلد کتاب به اجرا درآورده است.
رئیس حوزه هنری بوشهر با بیان اینکه در اجرای این طرح از رهنمودهای نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر استفاده شده است، عنوان کرد: آیتالله صفایی در دیدارهای پیوسته مسئولان حوزه هنری استان با ایشان، بر تداوم این طرح و تکمیل آن تاکید داشته است.
سیدزاده با تشریح دیگر فعالیتهای حوزه هنری بوشهر در زمینه نشر کتاب، توجه جدی به انتشار آثاری در موضوع مقاومت و پایداری، ادبیات آیینی و ثبت تاریخ انقلاب اسلامی در بوشهر را از دیگر فعالیتهای این حوزه برشمرد.
پایان پیام/
نظر شما