به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پايگاه خبري پليس، سرهنگ بهروز سرتيپ نيا فرمانده انتظامی شهرستان اسلام آبادغرب، با اشاره به نقش مشاوران و مددکاران اجتماعي کلانتريها در پيشگيري اجتماعي از وقوع جرم، اظهارکرد: مراکز مشاوره پليس نقش بسزایي در کاهش مراجعات قضائي به کلانتري ها و دادسراها دارند.
وي با اشاره به ارجاع بيش از 970 پرونده از ابتداي سال جاري به دواير مشاوره و مددکاري اجتماعي کلانتري هاي شهرستان، ابراز کرد: آمارهاي موجود نشان مي دهد علت مراجعه اکثر مراجعان، مشکلات خانوادگي بوده است و از اين بين سهم قابل توجهي به تعارضات بين زوجين اختصاص دارد که با اقدامات مشاوره از آسيب هاي بعدي از جمله طلاق جلوگيري به عمل آمده است.
سرهنگ سرتيپ نيا، بيان کرد: طلاق موضوع بسيار نگران کننده اي است که آسيب هاي آن فقط متوجه طلاق دهنده و طلاق گيرنده نيست. افراد مطلقه و کودکان طلاق امرزوه درگير بسياري از آسيب هاي رواني و اجتماعي هستند که به صورت نيروي بالقوه براي انجام هرگونه بزه در جامعه تلقي مي شوند.
وی تصريح کرد: از ابتداي سال جاري تاكنون بيش از 320 شهروند براي دريافت خدمات مشاوره حضوري به اين دواير مراجعه کرده اند و از ارائه خدمات تخصصي مشاوره اي بهرهمند شدهاند.
فرمانده انتظامي اسلام آبادغرب، خاطرنشان کرد: مشاوران كلانتريها، فرماندهان پاسگاهها و روساي پليسهاي تخصصي به طور مستمر آموزش هاي لازم را در حوزه پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي در سطح مدارس، مساجد و جامعه ارائه مي کنند.
وي در پايان افزود: مراکز مشاوره آماده ارائه خدمات روانشناختي، خانواده، ازدواج، تربيتي، شغلي، انتظامي، روانسنجي، مددکاري و... براي عموم مردم و با اولويت براي کارکنان خدوم ناجا و خانواده محترم آنان است.
نظر شما