نباید تنها به راه‌اندازی کانون‌های مساجد بسنده کنیم

شبستان: حجت‌الاسلام ارباب سلیمانی؛ دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، گفت: بخش مناطق ویژه و شهرستان‌های این ستاد باید برای توسعه کمی و کیفی کانون‌های فرهنگی هنری و کتابخانه‌های مساجد تلاش کرده و نباید تنها به راه‌اندازی کانون‌ها بسنده کند.

به گزارش خبرنگار مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا ارباب سلیمانی در گردهمایی مسئولان دفاتر نمایندگی مناطق و شهرستان‌های ویژه دبیرخانه‌های استانی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، که امروز 25 بهمن در محل ستاد عالی این کانو‌ن‌ها برگزار شد، گفت: چشم‌انداز مناطق ویژه و شهرستان‌ها باید «هر مسجد، یک کانون» باشد همانطور که در بند (و) ماده 110 برنامه ششم توسعه کشور بر راه‌اندازی کانون‌های فرهنگی در تمام مساجد شهری و روستاهای بالای هزار نفر جمعیت تاکید شده است و این موضوع، علاوه بر اهمیت جایگاه مساجد، نشان‌دهنده اعتماد نمایندگان یک ملت 80 میلیونی به وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی و ستاد عالی، دبیرخانه‌های استانی و تمام مسئولان و اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور است.

 

دبیر ستاد عالی کانون‌های مساجد، خاطرنشان کرد: این ستاد، هر سال موفق به راه‌اندازی 2 هزار کانون جدید در سطح کشور می شود و باید طبق برنامه ششم توسعه هر سال حدود 10 هزار کانون ایجاد کند، هرچند بودجه ارائه شده در برنامه و بودجه سال 96 برای راه‌اندازی 2 هزار کانون فرهنگی هنری در هر سال است.

 

تبیین و تعامل؛ رسالت مهم کارشناسان و مسئولان کانون‌های فرهنگی هنری مساجد

ارباب سلیمانی خطاب به مسئولان حاضر در این مراسم، اظهار کرد: تبیین فلسفه ایجاد و فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی هنری برای مسئولان استان‌ها و شهرستان‌ها می‌تواند زمینه تعامل آنان با شما را فراهم سازد.

 

وی با بیان اینکه سال ها پیش، شورای عالی انقلاب فرهنگی برای استفاده حداکثری از ظرفیت تمام نیروها و توانمندی‌ها در کنار سایر نهادهای مسجدی مانند بسیج، مجوز راه‌اندازی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد را هم صادر کرد، ادامه داد: باید با هنر گفت‌وگو و منطق‌گویا و سازنده، برای تبیین فلسفه ایجاد کانون‌های فرهنگی هنری با مسئولان، تعامل داشت.

 

دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، ادامه داد: مسئولان دفاتر مناطق ویژه نیز برای عضویت در شورای فرهنگ عمومی منطقه خود تلاش کنند، همچنین باید برای عضویت و فعالیت در شورای برنامه‌ریزی و توسعه شهرستان ها نیز برنامه‌ریزی کرد و دانست که حضور در این شوراها لازمه معرفی و هویت‌بخشی به کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است.

 

تشکیلاتی کار کنید

ارباب سلیمانی، گفت: کارشناسان دبیرخانه‌های استانی با دعوت از اعضای فعال کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، علاوه بر ایجاد یک شبکه و تشکیلات منسجم، موجب مردمی‌تر شدن و گسترش فعالیت‌های خود شوند، همان‌طور که ایجاد تشکیلات، از عوامل موفقیت در پیروزی انقلاب اسلامی ایران بود، البته رمز موفقیت یک تشکیلات، اخلاص دست اندرکاران آن است.

 

وی افزود: اعضای هر سازمان و تشکیلاتی از خود بپرسند آیا برای ادامه کار انگیزه دارند یا خیر؟ افراد بی‌انگیزه نمی‌توانند موجب موفقیت یک سازمان یا نهاد شوند، ضمن اینکه مدیون نظام و مردم نیز می‌شوند.

 

دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، خاطرنشان کرد: ما نسبت به این کانون‌ها مدیون هستیم، بنابراین باید به گونه ای عمل کنیم که حق آنها ادا شود.

 

 

 

 

منابع درآمد مناطق و شهرستان‌های ویژه

سلیمانی با بیان اینکه کانون‌های فرهنگی هنری از سه منبع محلی، سرانه استانی و تفاهم‌نامه امضا شده در ستادعالی با مناطق و شهرستان‌های ویژه استفاده می‌کنند، اضافه کرد: تعامل شما با سازمان‌ها و نهادهای گوناگون، می‌تواند زمینه‌ساز بهره‌گیری از امکانات مادی و معنوی آن‌ها نیز شود، برای نمونه در برگزاری یک اردو می‌توانید از وسایل نقلیه یا اردوگاه سایر نهادها و سازمان‌ها استفاده کنید.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه این ستاد در عرصه انتخابات، بی‌طرف است و ازجناح خاصی طرفداری نمی کند، گفت: رسالت و حوزه فعالیت ما، مسجد است و این پایگاه الهی متعلق به همه مردم است.

 

دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، ادامه داد: این ستاد، دبیرخانه‌های استانی و مسئولان مناطق و شهرستان های ویژه آن، برای حضور گسترده و حداکثری مردم در انتخابات تلاش می‌کنند اما نباید بیت المال و امکانات دولتی را برای تبلیغات و جانبداری شخص یا جناحی خاص قرار دهند.

 

 

 

کد خبر 609704

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha