رمضان و نزدیکی قلب های مسلمان و غیر مسلمان

بررسی وضع مسلمانان از پاریس تا مارسی و از آنگرس تا کورنو فرانسه به مناسبت ماه مبارک رمضان از نزدیکی قلب ها در این ماه خبر می دهد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، ماه مبارک رمضان گروه خبری روزنامه پاریس مچ را برآن داشت تا دوربین های خود را برداشته و در سرتاسر فرانسه به سراغ خانواده های مسلمانی بروند که این ماه را در کشور فرانسه روزه داری می کنند.
دیدن صحنه های زیبا از اقامه نماز یک زوج در حیاط خانه شان تا ضیافت افطاری که مسلمان و غیر مسلمان یک فامیل را گرد هم آورده بود از بهترین عکس هایی است که در این گزارش ثبت شده است.
اسلام در خانه کریمه زن مسلمان مراکشی که خانواده پر جمعیت او با 10 فرزند 19 نوه گرد میز صمیمی و پر از غذاهای حلال است موج می زند.
همچون شش میلیون مسلمان که در فرانسه زندگی می کنند این خانواده نیز همسایه هایی از جنس خود و مسلمان دارند که از مصاحبت با آنها لذت می برند.
فاطمه که از سال 1968 در سن سه سالگی به فرانسه آمده است همچنان با حفظ حجاب خود یکی از بهترین شهروندهای فرانسوی به شمار می آید و درباره شرایط خود می گوید: همواره از نگاههای سنگین مردم روی خود بیزار و خسته شدم و از دولت فرانسه چیزی جز احترام به حقوق مسلمانان نمی خواهم.
مسلمانان فرانسه می خواهند باور اینکه آنها همچون انگی در جامعه هستند یا به عنوان طبقه خاص و جدا محسوب می شوند را از مردم دور کنند.
مردم فرانسه فکر می کنند که مسلمانان برای آنها تهدیدی محسوب می شوند و این باور غلط در پی حادثه 11 سپتامبر 2001 و تلاش اسلام هراسان در ذهن مردم غرب جا افتاده است.
از سوی دیگر کامل بودن دین اسلام نسبت به مسیحیت و گرویدن افراد از این دین به اسلام باعث شده تا برخی از تحلیلگران مسیحی چون اریک امانوئل اسچمیت اسلام را تهدیدی برای مسیحیت بیابد.
در میان این باورهای غلط و نگرش منفی افراد از پشت پنجره اسلام واقعیت نشان می دهد که انس مسلمانان و غیر مسلمانان در کنار هم در فرانسه به خوبی مشهود است.
بنابراین گزارش اسلام به عنوان دومین دین کشور فرانسه در سال 2011 با قرار گرفتن در تنگنایی از تبلیغات منفی شاهد سمبولیک شدن این دین در برخی موارد است.
از سویی استفاده از حجاب به صورت سمبولیک جای تعمل و تلاشی برای بازنگری اسلام دارد و از سوی دیگر بوی خوش غذاهای حلال در افطاری های مسلمانان در ماه مبارک رمضان خبری خوشایند از وضعیت اسلام در این کشور می دهد.
مریم مسلمان 23 ساله که در فرانسه زندگی می کند با توصیف شرایط سخت زندگی در جامعه این کشور آرزو کرد که دادگاهی برای ابراز شکایات مسلمانان در این کشور برگزار شود.
گفتنی است، مسلمانان فرانسه اذعان کردند که اسلام دین آرامش و سازگاری است و ما در تحمل سختی های خود در این کشور گزینه صبر و استقامت را انتخاب کرده ایم.
و در ماه مبارک رمضان تلاش می کنیم با تقویت اعتقادات و محسنات اخلاقی توان خود را برای شناساندن اسلام به بهترین شکل و پایان دادن به تبعیضات نژادی صد چندان کنیم.
جالب است بدانیم، فشارها بر مسلمانان باعث شده‌است که اکثر آنان به صورت شهروندان درجه دوم باشند و در قسمت‌های فقیرنشین مشخص شهرها زندگی کنند. در سال‌های اخیر سخن از باز گرداندن مسلمانان مهاجر به آفریقای شمالی زده می‌شود و هر روزه وحشت از آنچه که «بنیاد گرایی اسلامی» نامیده می‌شود، افزایش می‌یابد.

با وجود تمام فشارها فعالیت‌های مسلمانان در فرانسه گسترده‌است. در ۱۹۲۷ با کمک دولت فرانسه مسجد پاریس توسط معماران سنتی آفریقای شمالی بنا شد. از آن زمان تاکنون مساجد متعددی در سراسر فرانسه ساخته شده‌است و مدارس اسلامی نیز وجود دارد. 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 60931

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha