به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در جلسه شورای اداری استان کرمانشاه که در سالن شهدای استانداری کرمانشاه برگزار شد، گفت: کرمانشاه با آثار تاریخی که دارد یک ایران شهر واقعی است.
وی با بیان اینکه در استان کرمانشاه عدم تعادل جمعیت بسیار زیاد است، افزود: این مشکلی است که نه تنها استان کرمانشاه بلکه تمامی کلانشهر های کشور از جمله تهران با آن دست و پنجه نرم میکند.
آخوندی، با اشاره به اینکه عدم تعادل جمعیت مشکلات زیادی را برای شهرها به وجود آورده است، اظهار کرد: مشکل ترافیکی، آلودگی هوا و کمبود آب آشامیدنی نتایج عدم تعادل جمعیت در کلان شهر ها است.
وزیر راه و شهرسازی، با بیان اینکه استان کرمانشاه در زمان جنگ تحمیلی رشادت ها و مجاهدت های زیادی انجام داده است، ابراز کرد: جنگ تحمیلی آثار و زیان های جبران ناپذیری در کرمانشاه ایجاد کرده است که هیچ راهی برای جبران آن ها وجود ندارد.
به گفته این مقام عالیرتبه، باید از توسعه کمی در استان کرمانشاه جلوگیری شود و در صورت ادامه این روند استان کرمانشاه نسبت به امروز خود با مشکلات بیشتری روبه رو می شود.
وی با بیان اینکه باید جمعیت اصولی کنترل شود، تاکید کرد: تا زمانی که تمرکز جمعیت در استان کرمانشاه در مرکز آن باشد این استان نمیتوانند از تمامی پتانسیلهای خود استفاده کند و روز به روز وضعیت این استان بدتر می شود.
آخوندی، با اشاره به اینکه باید توسعه کیفی در کرمانشاه ایجاد شود، یادآور شد: با ایجاد توسعه کیفی در استان کرمانشاه، این استان از تمامی پتانسیلهای خود برای تقویت اقتصاد بهره میگیرد و استان کرمانشاه در جایگاه بهتری قرار می گیرد.
این مقام عالی رتبه، با تاکید بر اینکه باید کیفیت زندگی را ارتقا دهیم، اضافه کرد: تمامی مسئولان باید در امر کیفی سازی تلاش کنند و در خصوص توسعه کیفی سازی حساس باشند تا کشور شکوهمند بسازیم.
وی با بیان اینکه حمل و نقل حومه ای بسیار با اهمیت است، خاطرنشان کرد: در صورتی که امکانات رفاهی در حومه شهرها وجود داشته باشد و مردم به راحتی بتوانند با مرکز شهر ارتباط داشته باشد دیگر شاهد تجمع جمعیت در مرکز استان ها نخواهیم بود.
آخوندی، بازآفرینی شهری و ساماندهی و اتصال ریل و جاده به شبکه برون مرزی را از سیاست های وزارت راه و شهرسازی عنوان کرد و گفت: اقدامات خوبی از جمله اتصال ریل به قصرشیرین و اهواز به بصره انجام شده است.
وزیر راه و شهرسازی، در پایان سخنانش با اشاره به وجود نوعی بد مسکنی در کشور، اظهار کرد: در حالی که واحدهای مسکونی خالی کشور طی سال 85 به حدود 600 هزار واحد می رسید، اما این تعداد در پایان سال 90 به حدود یک میلیون و 600 هزار واحد افزایش یافته است.
نظر شما