تعداد مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان در استان بوشهر راضی کننده نیست

خبرگزاری شبستان: معاون رئیس علمی جمهور در نشست با نخبگان علمی دانشگاهی بوشهر تصریح کرد: تعداد مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان در استان بوشهر راضی کننده نیست که باید این شرکت‌ها توسعه یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان بوشهر، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در ابتدای سفر خود به بوشهر ضمن حضور در گلزار شهدای بهشت صادق (ع) به مقام والای شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس ادای احترام کرد و در ادامه برنامه سفر نیمروزی، سه کشتی صیادی با ظرفیت ۲۳۰ تن در سال و سرمایه‌گذاری ۹۳ میلیارد و ۸۰۸ میلیون ریال با اشتغال مستقیم ۳۰ با حضور ستاری به بهره‌برداری رسید.

 

افتتاح ۳۲۳ پروژه گازرسانی با سرمایه‌گذاری ۱۵۵ میلیارد تومان در بوشهر

معاون علمی رئیس جمهور سپس در آئین افتتاح و کلنگ‌زنی ۳۲۳ پروژه گازرسانی استان بوشهر با سرمایه‌گذاری ۱۵۵ میلیارد تومان حضور یافت و در این مراسم نیز ۸۸ پروژه گازرسانی با اعتبار ۶۸ میلیارد تومان در استان بوشهر در دهه مبارک فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

 

ستاری نشست نخبگان سرآمدان علمی دانشگاهی حاضر شد و وی ابتدای این نشست ظرفیت استان بوشهر را در حوزه نیروی انسانی خلاق بسیار بالا دانست و افزود: این استان دارای 84 هزار دانشجو در رشته‌های مختلف و 850 اعضای هیئت علمی است که ظرفیت بالایی در حوزه نیروی انسانی توانمند است.

 

تعداد مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان در استان بوشهر راضی کننده نیست

 

معاون علمی و فناوری دولت یازدهم پایه‌های اقتصاد دانش بنیان را وجود نیروی انسانی توانمند و خلاق دانست و گفت: تعداد مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان در استان بوشهر راضی کننده نیست که باید این شرکت‌ها توسعه یابد و از طرفی جهت‌گیری استان بوشهر برای شکل‌گیری شرکت‌های دانش‌بنیان قابل ستایش است و رویکرد دانشگاه‌های استان بوشهر برای تحقق سیاست‌های دولت در ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان قابل تحسین است و وضعیت علم و فناوری در کشور دارای سه مرحله «تربیت نیروی انسانی توانمند، برنامه‌های تحقیقاتی و پژوهشی و ایجاد مراکز علمی و فناوری از جمله مراحل توسعه علم و فناوری» است که در کشور محقق شده است.

 

سند دانش بنیان استان بوشهر تدوین می‌شود

 

مصطفی سالاری، استاندار بوشهر نیز در ادامه  نشست با نخبگان سرآمدان علمی استان بوشهر و مسئولان دانشگاههای این استان با بیان اینکه استان بوشهر در ابعاد مختلف دارای ظرفیتهای علمی بالایی است، اظهار کرد: استان بوشهر علاوه بر داشتن ظرفیتهای صنعتی، ساحلی، کشاورزی و تولیدی از ظرفیت بالایی در حوزه علمی و فناوری برخوردار است و نیز استان بوشهر در بین31  استان به عنوان پایلوت تدوین سند دانش بنیان مشخص شده است و با توجه به ظرفیت بالای استان بوشهر در حوزه طرحهای علمی و فناوری، نخستین سند دانش بنیان کشور در استان بوشهر تدوین میشود.
 


نماینده عالی دولت در استان بوشهر با بیان اینکه در این سند از فرصتهای اقتصادی و علمی استان بوشهر استفاده میشود، گفت: برای بهرهگیری از ظرفیتهای استان بوشهر در تدوین این سند سبب حذف برخی بروکراسیها  و مشکلات استان بوشهر میشود و بزودی سند دانش بنیان استان بوشهر با استفاده از ظرفیتها در کوتاه مدت تدوین میشود.



وی افزود: استان بوشهر دارای شرکتهای دانش بنیان است که برای تجاری سازی محصولات آنان حمایتهای لازم میشود.

 

شایان به ذکر است، جمله برنامه‌های وی می‌توان به افتتاح برخی از پروژه‌ها، نشست با نخبگان، اساتید دانشگاه، اعضای شرکت‌های دانش بنیان، بازدید از جزیره شیف، شرکت در جلسه شورای اداری استان  اشاره کرد و همچنین مصاحبه خبری از دیگر برنامه های معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به بوشهر بود که انجام نشد.

 

کد خبر 608781

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha