به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، هدیه عسکر پور بعداز ظهر دیروز ( ۲۰ بهمن ) در نشست معاونین آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی منطقه هشت در این شهرستان اظهار داشت: بسته های طرح تحول سلامت در مرحله پایش و پیگیری اجرایی بیشتر قرار گرفته است و منطقه هشت با مدیریت خوب دانشگاه علوم پزشکی کرمان در اجرای بسته ها فعال بوده اند.
وی افزود: اگر به بسته های طرح تحول، اجرایی تر نگاه کنیم، تغییراتی مانند سازماندهی بیمارستان های آموزشی، تشکیل شوراهای اخلاق، نهادینه سازی بحث اخلاق دانشگاه ها، مدیریت و تأمین نیروی انسانی و بومی سازی در بحث پذیرش دانشجو در دانشگاه تا حدی زیادی عملی شده است.
عسکر پور با اشاره به اقدامات انجام شده برای آموزشی شدن بیمارستان های منطقه بیان داشت: یکسری کارها در راستای این برنامه در حال انجام است که پیشرفت های خوبی هم در زمینه آموزشی کردن، داشته ایم و همچنین مرکز مهارت های بالینی تجهیز شده است.
به گفته وی از کارهای خوبی که در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت انجام شد است، می توان به استقلال دانشکده بهداشت اشاره کرد که از نظر فضای فیزیکی و تا حد زیادی در زمینه اعضای هیئت علمی مستقل شده است و همچنین سه رشته بهداشت عمومی، بهداشت محیط و بهداشت دهان و دندان در این دانشکده وجود دارد که رشته بهداشت دهان و دندان از رشته های جدیدی بود که با پذیرش دانشجویان بومی کار را آغاز کرده است و سری دوم نیز پذیرش شده است.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی جیرفت گفت: در زمینه استقلال دانشکده پیراپزشکی دانشگاه جیرفت مجوز آن اخذ شده است که با ۳ رشته هوشبری، اتاق عمل و علوم آزمایشگاهی بتوانیم این دانشکده را مستقل کنیم اما از نظر فضای فیزیکی هنوز نتوانسته ایم دانشکده را مستقل کنیم.
عسکرپور ادامه داد: دانشکده پزشکی هم از سال 88 راه اندازی شده است که نخستین دانشجویان ورودی این رشته امسال فارغ التحصیل شده اند و در جنوب کرمان مشغول به فعالیت هستند و این دستاورد خوبی است که بعد از گذشت هشت سال با تمام کمی و کاستی ها اولین گروه به ثمر برسد .
وی با بیان اینکه رشته پرستاری و مامایی هم در حال فعالیت است، تصریح کرد: 9 رشته در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت پذیرش دانشجو دارند که رشته علوم آزمایشگاهی نخستین پذیرش خود را در ترم دوم سال جاری دارد.
وی اظهار داشت: مؤسسه آموزش عالی سلامت کهنوج از سال آینده در دو رشته کاردانی بهداشت خانواده و مبارزه با بیماری ها با پذیرش دانشجویان بومی کار خود را آغاز می کند که خوشبختانه یکسری زیرساخت های آن فراهم شده است.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی جیرفت گفت: از نظر بیمارستان های آموزشی هم در منطقه دارای یک بیمارستان عمومی، یک بیمارستان تخصصی زنان و یک بیمارستان خصوصی داریم.
وی ابراز داشت: با هم اندیشی و تبادل نظر از تجربیات دانشگاه های مختلف در راستای اجرای بسته های طرح تحول استفاده شود تا دستاوردها را بررسی کنیم لذا تجربیات بین دانشگاهی باید برای ما بیشتر شود تا با یاری و همفکری در جهت بهره برداری از بسته های طرح تحول به عنوان یک ماموریت بزرگ وزارت بهداشت در این دوران استفاده کنیم.
نظر شما