«روشنای آینده» آینده‌پژوهی انقلاب اسلامی از منظر رهبری را منتشر کرد

خبرگزاری شبستان:کتاب روشنای آینده به طور جامع، وعده‌های صادق رهبر معظّم انقلاب در مورد آینده‌ی پیش روی ملّت و نظام اسلامی است که به کوشش آقای موسی هلودی در پنج بخش گردآوری شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از نشرانقلاب اسلامی،مردم انقلابی ایران اسلامی با وجود همه‌ی دشواریها و ناملایماتی که بر سر راه خود میبینند، لحظه‌ای در جهاد برای تعالی و پیشرفت انقلاب اسلامی خود، کوتاهی نکرده‌اند. البتّه این سخن به این معنا نیست که همه‌ی آحاد ملّت از یک امتیاز و یک سطح در آزمونهایی که پیش آمده است، برخوردار هستند.

دشمن می داند که روشن و درخشان بودن آینده، شوق مردم را برای تلاش و مجاهده افزایش میدهد و در مقابل تیره و تار دیدن فرجام انقلاب اسلامی، انگیزه‌ها را کاهش میدهد. بر این اساس است که یکی از اهداف دشمن در جنگ نرم به همین موضوع تعلّق گرفته است. رهبر معظّم انقلاب اسلامی (مدّظلّه‌العالی) در این زمینه می فرمایند:

« [ميخواهند] باورهاى اين مردم را عوض كنند؛ هدف جنگ نرم، تغيير باورها است. باورها مثل چه چيزهايى؟ ... باور به آينده؛ ... اميد به آينده، باور به آينده، اينكه ما بالاخره اين‌جور خواهيم شد؛ اين‌جور خواهيم شد؛ اينها خيلى مهم است. بنده بنشينم اينجا و به مخاطبين - كه قبول هم ميكنند - بگويم شما بايد كارى كنيد كه پنجاه سال ديگر، چهل سال ديگر، هركس بخواهد به پيشرفتهاى علمىِ دست اوّل دست پيدا كند، ناچار باشد زبان فارسى ياد بگيرد؛ اين يک آينده است، يک آينده‌ى مشعشع است؛ اين را جوان قبول ميكند، ميپذيرد، فكر ميكند اين كار شدنى است كه واقعاً هم شدنى است، قطعاً شدنى است، [ميخواهند] اين باور به آينده را تغيير بدهند؛ [كه] آقا فايده ندارد، آقا بيخودى حركت ميكنيد. پس تغيير باورها، از جمله باور به آينده است. »

بخش اوّل این کتاب به بررسی آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی اختصاص یافته است.

بخش دوّم این اثر ظرفیّتها و امکاناتی را معرّفی میکند که بر پایه‌ی آن، دستیابی به آینده‌ای نورانی و متعالی ممکن خواهد بود.

اگرچه که یکی از ظرفیّتهای نظام اسلامی، نیروهای مؤمن هستند که به برکت ایمان و استقامت ایشان، سنّتهای الهی نیز به کمک میآیند و نوید آینده‌ای درخشان را میدهند، امّا به خاطر وجود موانعی بیرونی و درونی، اینگونه نیست که آینده‌ی روشن انقلاب خودبه‌خود به وجود آید بلکه در این زمینه مسئولیّتهایی متوجّه کارگزاران نظام و اقشار و خواص و آحاد مردم میکند.

در بخش سوّم و چهارم این اثر، به بررسی موانع درونی و بیرونی و همچنین مسئولیّتها و وظایف پرداخته شده است.

بخش پنجم کتاب نیز حاوی وعده‌ها و پیش‌بینیهایی است که در سالهای مختلف توسّط رهبر معظّم انقلاب بیان شده است.

تذکّری که قبل از ورود خواننده‌ی محترم لازم است مورد توجّه قرار گیرد، آن است که برخی از عناوین مثل بصیرت یا شجاعت در بیانات معظّمٌ‌له از آن جهت که اکنون در ملّت شریف ایران وجود دارد، به عنوان ظرفیّت معرّفی شده است امّا از آنجا که برای تحقّق اهداف، حفظ این ویژگیها لازم است، در برخی از دیگر بیانات ایشان، به عنوان وظایف و مسئولیّتها بیان گردیده بود.

مطالعه‌ی این اثر نقش شایانی در روشن نمودن افقهای پیش‌روی انقلاب اسلامی در نظر مخاطب محترم خواهد داشت و همچنین او را نسبت به وظایف و نقشی که در تحقّق آینده‌ی روشن و درخشان نظام اسلامی خواهد داشت آگاه خواهد کرد.

این کتاب منبعی غنی برای محقّقان و پژوهشگران و همچنین فعّالان انقلابی عرصه‌ی رسانه و هنرمندان متعهّد است تا رسالت خود را در دفاع از انقلاب اسلامی در مقابل جنگ نرم دشمن، به انجام رسانند.

کتاب روشنای آینده به طور جامع، وعده‌های صادق رهبر معظّم انقلاب در مورد آینده‌ی پیش روی ملّت و نظام اسلامی است که به کوشش آقای موسی هلودی در پنج بخش و در 444 صفحه گردآوری شده است.

کد خبر 608289

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha