حجت الاسلام رضوی مهر در گفت و گو با خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، با اشاره به اینکه بعد از 38 سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بارقه های امید همراه با معرفت در میان امت های اسلامی زنده شده است، گفت: انقلاب اسلامی به عنوان بزرگ ترین موهبت عصر کنونی برای بشریت است.
وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی در سایه مساجد موجب وحدت، انسجام و وحدت ملی است، بیان کرد: از نقش آفرینی مساجد در دوران پیروزی انقلاب اسلامی، نباید غفلت کرد زیرا که ماهیت انقلاب اسلامی ایران از مساجد بوده است و بزرگترین سنگر محافظت از این انقلاب هم همین مساجد بودهاند، زیرا که کمک به مجروحین و نیازمندان و مستضعفان جامعه از طریق همین مرکز امکان پذیر بوده و هست.
عضو هیأت رئیسه مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، افزود: مساجد همانند صدر اسلام بهدلیل عهدهداری کانون اصلی ارتباط مردم در نظام اجتماعی نقش مهمی ایفا می کنند و در جریان انقلاب اسلامی ایران، مساجد نه تنها محلی برای عبادت، بلکه به محلی برای فعالیت فرهنگی علیه رژیم و نظام اجتماعی حاکم تبدیل شدند.
رضوی مهر ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب، مرکزیت مساجد در پاسداری از انقلاب اسلامی پابرجا مانده است، به طوری که در دوران هشت دفاع مقدس همین مساجد در جذب و اعزام رزمندگان به جبهههای جنگ فعال بودند و از جمعآوری کمکهای مردمی تا پشتیبانی از جبههها و اعزام جوانان از سنگر مساجد به جبهه ها از همین خانه های خدا انجام میشد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر هم مساجد در مقابله با شبیخون و تهاجم فرهنگی دشمن نقش قابل توجهای دارند، خاطر نشان کرد: در عصر کنونی هم این مراکز محل تجمع مومنین به شمار می آیند و انقلابیونی که در پیروزی انقلاب نقش داشتند، امروز در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی تلاش میکنند.
عضو هیأت رئیسه مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در مورد تاثیر انقلاب اسلامی در دستیابی به ارزشهای دینی، گفت: در دوران طاغوت در مراکز دولتی هیچ نمازخانهای برای اقامه نماز جماعت وجود نداشت، اما در حال حاضر به برکت انقلاب اسلامی تمامی ادارات دارای نمازخانه هستند و نماز جماعت در مراکز دولتی برپا می شود، بنابراین امروز از اهمیت مساجد و نماز های جماعت کاسته نشده است و همچنان مردم و مومنین در این سنگرها حضوری چشمگیر دارند.
رضوی مهر اظهار کرد: نمیتوان این گونه اذعان کرد که پس از پیروزی انقلاب اسلامی، نقش مساجد کمرنگ شده است زیرا همان گونه که در پیروزی انقلاب اسلامی ایران، مساجد نقش تاثیری گذاری داشتند، در حال حاضر هم در پیشبرد اهداف آن، نقش مهمی ایفا میکنند و اجازه نمیدهند که اسلام منزوی، سکولار و متحجر جایگزین اسلام ناب محمدی (ص) شود و در عین حال این حضور در خانههای خدا است که همدردی با مسلمین جهان را رقم میزند.
وی ادامه داد: همین تأثیرات شگرف مساجد در زمینه های مختلف است که موجب شده، دشمنان ما احساس خطر کنند و به خوبی دریافتهاند که تنها مرکزی که توان به چالش کشیدن آنها را در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و نظامی دارد، همین سنگر است و این قدرت جریان ساز مساجد در برهه ها و مقاطع تاریخی ظهور و بروز یافته است و نقش بسیار مؤثری در ایجاد و شکل دهی نهضتها و جنبشهای اسلامی دارد.
نظر شما