کمبود مکان مهم ترین مشکل ۹۹ درصد از موسسات قرآنی کشور/فعالیت ۵ هزار موسسه قرآنی

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور، با بیان اینکه حدود پنج هزار موسسه قرآنی در کشور فعالیت می کنند، اذعان کرد: ۹۹ درصد این موسسات مشکل مکان مناسب برای انجام فعالیت های فرهنگی و قرآنی دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، آئین تجلیل از فعالان، حافظان و برترین های قرآنی کهگیلویه و بویراحمد و تشکیل نخستین انجمن خیرین قرآنی استان امروز ( 18 بهمن ) با حضور مهدی قره شیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور، آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی، نماینده ولی فقیه در استان، معاون پشتیبانی و توسعه منابع استانداری، رئیس مجمع خیرین مسجد ساز استان اصفهان، مدیران کل استانی و شهرستان های هشت گانه، قاریان، حافظان و فعالین قرآنی در یاسوج برگزار شد.

 

مهدی قره شیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور در این آئین به تشکیل نخستین انجمن خیرین قرآنی در کشور اشاره کرد و گفت: این طرح از سال گذشته به پیشنهاد انجمن خیرین قرآنی توسط سازمان دارالقرآن کریم کشور ارائه و در سراسر کشور آغاز شد.

 

وی این حرکت را برای توسعه کل برنامه های قرآنی در کشور دانست و اظهار داشت: نگاه به این حوزه بخشی نبود که اگر خیرین در حوزه قرآن مشارکت داشته باشند، فقط سازمان تبلیغات متولی شده و زیرمجموعه این سازمان از منابع آن منتفع شوند.

 

قره شیخلو، تاکید کرد: فعالیت ‌های قرآنی نباید وابسته به اعتبارات دولتی باشد، زیرا ممکن است به دلیل نوسانات اعتباری دولت‌ ها با مشکلاتی مواجه شوند به همین دلیل لازم است این فعالیت ‌ها به صورت مردمی ادامه پیدا کند.

 

وی اذعان کرد: متاسفانه سال های 94 و 95 از بودجه ای که برای قرآن در لایحه سنواتی کشور تصویب شد، تاکنون یک ریال آن پرداخت نشده؛ یعنی 2 هزار میلیارد ریال در سال 94 و 2 هزار میلیارد ریال در سال 95 بود که تا این لحظه حتی یک ریال آن پرداخت نشده است.

 

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور، ادامه داد: متاسفانه همین 2 هزار میلیارد ریال سال های گذشته در لایحه بودجه سال 96 به یک هزار میلیارد ریال تبدیل شده؛ یعنی 50 درصد در مصوبه کاهش پیدا کرده است.

 

قره شیخلو، اضافه کرد: البته ما گله ای بر دولت نداریم، چرا که شاید به دلیل مقدورات این مبالغ محقق نشده؛ ولی آنچه که می تواند حرکت های قرآنی را در کشور تضمین کند، بحث مشارکت مردم و خیرین است.

 

وی به بحث خیرین اشاره و ادامه داد: هر آنچه که عایدی دارد همه استان از آن منتفع شده و نگاه به قرآن و اهل بیت ( علیهم السلام ) مدنظر است.

 

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور، عنوان کرد: وقتی سخن از خیرین می آید ذهن ها به سمت افراد متمکن می رود، این در حالی است که همه مردم می توانند با قبول بخشی از کار در انجام فعالیت های قرآنی جامعه نقشی را ایفا کنند.

 

وی فعالیت در زمینه های قرآنی را نیازمند فرهنگ سازی دانست و یادآور شد: اگر با فرهنگ سازی بتوان از 80 میلیون جمعیت کشور 10 درصد را متقاعد کنیم که ماهیانه کمک هایی به حوزه قرآن داشته باشند، به 2 هزار میلیارد ریال دولت دیگر نیازی نیست که محقق بشود یا نشود.

 

قره شیخلو در ادامه، با بیان اینکه حدود پنج هزار موسسه قرآنی در کشور فعالیت می کنند، اذعان کرد: 99 درصد این موسسات مشکل مکان مناسب برای انجام فعالیت های فرهنگی و قرآنی دارند.

 

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور، با اشاره اینکه باید همه ظرفیت ها را در اختیار فعالیت های قرآنی قرار دهیم، گفت: انتظار می رود خیرین و عموم مردم در طرح خیرین قرآنی مشارکت فعالی داشته باشند.

کد خبر 607629

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha