دبیر نشست سیزدهم با بیان این که امکان ارسال اثر برای کلیه مرتّلین ممتاز سراسر کشور وجود دارد، توصیه کرد: علاقمندان با مطالعه دقیق مفاد فراخوان جشنواره، نسبت به اجرا و ارسال آثار خود ظرف مدت حدود دو ماه اقدام نمایند.
میرزاجانی یادآور شد: قاریان ایران اسلامی در قرائت ترتیل قرآن کریم میبایست به تدریج به سمت ایجاد سبک مستقل و متناسب با ذائقه مردم کشورمان حرکت کنند که چنین برنامههایی، گامی در این راستاست.
فراخوان جشنواره ترتیل برتر
وی با اشاره به آغاز فراخوان این جشنواره عنوان کرد: به منظور ساماندهی و گسترش قرائت قرآن کریم به روش ترتیل در جمهوری اسلامی ایران و تولید آثار فاخر و الگو در این عرصه نورانی، «جشنواره ترتیل برتر» برگزار خواهد شد.
رئیس حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این جشنواره را 15 فروردین عنوان کرد و گفت: مرتّلین ممتاز سراسر کشور میتوانند نمونه تلاوت ترتیل خود را تا تاریخ 15 فروردین ماه 1396 به دبیرخانه سیزدهمین نشست تخصصی استادان، قاریان و حافظان ممتاز قرآن کریم ارسال نمایند.
دبیر سیزدهمین نشست تخصصی استادان، قاریان و حافظان ممتاز قرآن کریم در ادامه رعایت ضوابط واصول قرائت در اجرای ترتیل در بخشهای صوت، لحن، تجوید و وقف و ابتداء را مهم قلمداد کرده و گفت: ابداع و نوآوری به ویژه در لحن، از امتیازات اجرا محسوب میشود و از اهمیت خاصّی برخوردار میباشد.
وی گفت: قطعات تلاوت از سوره بقره (از آیه 238 تا پایان) و سوره طه (کل سوره) خواهد بود و مرتّلین گرامی، میبایست فایل صوتی مربوط را از طریق رایانامه و یا تلگرام به دبیرخانه نشست ارسال نمایند.
میرزاجانی در پایان به ذکر نکاتی در خصوص آثار ارسالی به این جشنواره پرداخت و گفت: نخست آینکه ضبط ترتیل در استودیو همراه با افکتِ مناسب و یا بدون افکت مورد پذیرش است، البته پردازشهای تصنّعی روی صدا مورد پذیرش نیست، همچنین از مرتّلینی که در این جشنواره برگزیده شوند، جهت اجرای حضوری در صحن نشست سیزدهم، دعوت به عمل خواهد آمد و نیز شرکتکنندگان در جشنواره میبایست آثار خود را از طریق شماره تلگرامی شورای عالی قرآن (09121083626) و یا رایانامه info@ shora.ir ارسال نمایند.
نظر شما