جمهوری اسلامی به زنان هویت داد/ضرورت توجه بیشتر مسئولان به بخش بانوان

خبرگزاری شبستان: مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان، با بیان اینکه جمهوری اسلامی به زنان هویت داد، اظهار داشت: انتظار داریم مسئولان بیش از گذشته به حوزه بانوان توجه کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سیده فرانک موسوی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان، امروز(16 بهمن) در دیدار اعضای کمیته بانوان استان با نماینده ولی فقیه که در حسینیه بقیه الله اهواز برگزار شد، با بیان اینکه امروز مزین به نام منزلت زن، تحکیم بنیان خانواده و سبک زندگی ایرانی اسلامی است، گفت: آنچه که به زنان هویت و عزت داد، دین اسلام و آداب آن است.

 

وی با اشاره به اینکه نگاه به زنان قبل از اسلام به شکل دیگری بود و دین اسلام به زن جایگاه، هویت و حرمت داد، اضافه کرد: آنجا که خداوند حضرت فاطمه(س) را به پیامبر(ص) داد نشان از جایگه والای زن دارد، حضور حضرت فاطمه(س) و حضرت زینب(س) در عرصه های مختلف نشان از منزلت زن است.

 

موسوی، با بیان اینکه حضرت زینب(س) به خاطر درایت و هوش بالایی که داشت به عقیله بنی هاشم شناخته می شود، افزود: اگر بانوان صدر اسلام نبودند و اگر بصیرت افزایی و سخنان حضرت زینب(س) در کربلا و حضرت فاطمه(س) در طرفداری از حضرت علی(ع) نبود ما امروز منزلت زن را به این شکل نمی دیدیم.

 

وی با اشاره به اینکه در زمان پیروزی انقلاب اسلامی حضور چشم گیر بانوان چه در بخش پشتیبانی و چه حضور دوشادوش آنها در کنار مردان در صحنه ها نشان از منزلت و جایگاه زنان دارد، تصریح کرد: جمهوری اسلامی به زنان هویت داد و امروز شاهد موفقیت بانوان در عرصه های مختلف علمی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی هستیم.

 

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان، ابراز کرد: امروز روز تحکیم بنیان خانواده است؛ وظیفه اصلی و اولیه بانوان مادری، همسرداری و حضور در خانواده است و بعد از آن می توانیم با رعایت موازین شرعی در عرصه های مختلف حضور پیدا کنیم.

 

وی خاطر نشان کرد: در استانی زندگی می کنیم که 2 میلیون و 200 هزار نفر از جمعیت آن را زنان تشکیل می دهند که از این تعداد 42 هزار و 791 نفر شاغل، 646 هزار و 676 نفر روستایی، 52 هزار زن عشایری و یک هزار و 575 نفر شهیده هستند.

 

موسوی، تعداد زنان نخبه خوزستان را 130 نفر و بانوان مدیر را 97 نفر عنوان کرد و با بیان اینکه خوشبختانه روز به روز بر حضور بانوان در مراکز تصمیم گیری کلان افزوده می شود، ادامه داد: در امور بانوان استان بر اساس اسناد بالادستی در زمینه فعال کردن جامعه بانوان و استفاده از توانمندی های آنها فعالیت هایی انجام می شود.

 

وی تحکیم تعالی خانواده، تحکیم وترویج باورهای دینی، سلامت اجتماعی وروانی بانوان، ایجاد زمینه برای اشتغال و کارآفرینی و اقتصاد با تاکید بر جایگاه خانواده و... را از جمله این فعالیت ها دانست و اذعان داشت: کارگروه زنان و خانواده با 11 کمیته به ریاست معاون سیاسی اجتماعی استانداری تشکیل می شود و در آن به موضوعات مرتبط با زنان پرداخته می شود.

 

وی بیان کرد: سال گذشته پروژه های مشترکی را با مشارکت برخی دستگاه های استان و معاونت بانوان نهاد ریاست جمهوری انجام دادیم و علاوه بر آن طرح های استانی را همچون اصلاح الگوی مصرف، نقش زنان در اقتصاد مقاومتی، اقتصاد در خانواده زن روستایی، احیای مشاغل سنتی، نشست ها و همایش هایی با موضوعات خانواده، فرزندپروری، همسرداری و... برگزار کردیم.

 

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان، با اشاره به اینکه وظیفه ماست که زمینه را برای ارتقای جایگاه زنان فراهم و برای مشکلات و چالش های این بخش چاره اندیشی کنیم، یاد آور شد: آنچه مسلم است بانوان خوزستان پیگیر مسائل خودشان هستند ولی این کافی نیست.

 

وی خطاب به آیت الله موسوی جزایری، اظهار کرد: انتظار داریم از مسئولان بخواهید برای حوزه بانوان وقت بگذارند و برای این بخش هزینه کنند، گزارش عملکرد را از سایر مسئولان بخواهند و سهم زنان را در توسعه و ارتقای دستگاه ها و سازمان ها بیان کنند.

 

کد خبر 607051

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha