حسن حائری، مدیرکل امور اجتماعی استاندار خوزستان، با بیان اینکه طرح معراج از سال گذشته به پیشنهاد حوزه علمیه جهت مقابله با تهاجم فرهنگی و رفع شبهات دینی دانش آموزان ایجاد شده، به خبرنگارشبستان گفت: سال گذشته این طرح در 147 مدرسه از مدارس اهواز آغاز و امسال با برنامه ریزی انجام شده، تعداد 17 شهرستان خوزستان این طرح را در 440 آموزشگاه اجرا می کنند.
وی با بیان اینکه طرح معراج امسال در طول 6 ماه و از مهر تا اسفند با حضور روحانیان در کلاس های پرورشی مدارس مباحث دینی و فرهنگی جهت رفع شبهات از دانش آموزان اجرا می شود، افزود: با ارزیابی های به عمل آمده، علاقه مندی از طرح فوق العاده بالا بوده اگر حوزه علمیه آمادگی خود را اعلام کند سال آینده تعداد مدارس برگزار کننده این طرح را افزایش می دهیم.
وی بر ضرورت گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه تأکید کرد و با اشاره به راه اندازی شورای عالی قرآنی استان، اضافه کرد: یکی از کارهایی که در استان زمین مانده بود، راه اندازی شورای عالی قرآنی در استان است زیرا با توجه به جایگاه قرآنی که در خوزستان وجود دارد راه اندازی این شورا لازم و ضروری است.
مدیرکل امور اجتماعی استاندار خوزستان، خاطر نشان کرد: سال گذشته در کارگروه فرهنگی اجتماعی استان بحث ایجاد این شورا مطرح شد و استاندار و مسئولان فرهنگی به اتفاق روی این موضوع اصرار داشتند که این شورا راه اندازی شود.
وی تصریح کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دستگاه های مختلفی هر کدام سهم و نقشی در بحث های قرآنی داشتند اما این فعالیت ها پراکنده بود و هدف مشخصی را دنبال نمی کردند، از این رو با تشکیل این شورا که اعضای اصلی آن ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی، اوقاف وامورخیریه و... هستند و مستقیماً در مسائل قرآنی نقش دارند و اعتبارات و بودجه در اختیار دارند، در خصوص برنامه های قرآنی با هدف مشخص برنامه ریزی می شود.
وی با بیان اینکه شورای عالی قرآنی استان با ریاست استاندار یا معاونت سیاسی اجتماعی وبه دبیری فرهنگ وارشاد اسلامی راه اندازی شد، اذعان داشت: کار این شورا رو بنایی نیست بلکه این شورا به دنبال کار اصولی، اساسی و ریشه ای است و در این زمینه پنج هزار مربی آموزش قرآن را در سطح استان تربیت می کند.
حائری، تأکید کرد: عمدتاً این آموزش، از طریق معلمان آموزش و پرورش که خلأ آموزش و پرورش و نیاز مندی های مساجد را رفع کنند و همچنین از مؤسسات قرآنی که مردمی و خودجوش هستند مورد حمایت قرار می گیرند.
وی بیان کرد: به طور کلی امسال حرکت های جدیدی در بحث های قرآنی از طرف سازمان تبلیغات اسلامی، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، بسیج و… انجام گرفته که ریشه و اساس این کارها در شورای عالی قرآنی بسته شده و با تصویب و تصمیمات به عمل آمده در این شورا شاهد شکوفایی بحث های قرآنی در سطح جامعه، میان جوانان و مساجد و دستگاه ها باشیم.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در خصوص تهاجم و شبیخون فرهنگی در سال های 71 و72 گوشزد کردند، ادامه داد: دستگاه های فرهنگی در مقابل این موضوع در مقاطع مختلف فعالیت هایی داشتند از این رو در دولت های نهم و دهم نسبت به گذشته توجه به مسائل فرهنگی بسیار پر رنگ تر و از نظر اعتبارات جهت ساماندهی کارهای فرهنگی جدی تر برخورد کرده و هم اکنون به سمت ارتقای مسائل فرهنگی در کشور و استان هستیم.
مدیرکل امور اجتماعی استاندار خوزستان، با بیان اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد یکی از مکان هایی هستند که در مقابل تهاجم فرهنگی و جذب جوانان مؤثرند، عنوان کرد: در سطح استان 440 کانون مساجد ساماندهی شدند که از نظر کمیت خوب هستند اما از نظر کیفیت باید ارتقا پیدا کنند همچنین وجود سه هزار هیئت های مذهبی امکان و فرصت مناسبی جهت مقابله با تهاجم فرهنگی هستند.
وی یادآور شد: به نسبت تهاجمی که علیه فرهنگ، جوانان، دیانت و مذهب ما شروع شده است فعالیت ها کمتر و ضعیف تر است اما طی 5-4 سال اخیر مسئولان جهت ارتقای مسائل فرهنگی و انسجام این فعالیت ها کارهای خوبی انجام دادند.
حائری، برشرکت گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس تأکید کرد و اظهار داشت: ملت و انقلاب ما اعتقادی به وجود صهیونیست غاصب و غده سرطانی که در منطقه ایجاد شده، ندارد، از این رو انقلاب اسلامی نقطه مقابل رژیم صهیونیستی بوده و روز به روز سطح آگاهی ها و بیداری ملت ها نسبت به اینکه این رژیم غاصب است، بیشتر می شود.
وی گفت امروزه ملت ها با ما هستند و به این باور رسیدند که این رژیم باید از صفحه روزگار محو شود و در این زمینه برای ایجاد وحدت دینی امام راحل جمعه آخر ماه مبارک رمضان را که وحدت میان همه مسلمین است روز قدس نامگذاری کردند تا ملت ها نمایش بزرگی از مقابله با اسرائیل غاصب را به منصه ظهور بگذارند زیرا روز قدس تنها مختص ایران ما نیست بلکه روز بیداری همه ملت ها شده است.
پایان پیام/
نظر شما