محمد رودباری، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان از فعالیت 52 شرکت مسافربری در همدان خبرداد و به خبرنگار شبستان اظهار کرد: در سال جاری یک شرکت اتوبوسرانی در شهرستان تویسرکان تأسیس شده است.
وی افزود: همچنین یک شرکت سواری کرایه در دمق درخواست صدور مجوز کرده است که باید در راستای فعالیت شرکت های مسافربری و توسعه آنان سهل گرفته شود.
وی با بیان اینکه برای راه اندازی هر شرکت مسافربری حدود 2 میلیارد تومان هزینه توسط بخش خصوصی برآورد می شود، افزود: به طور میانگین در هر شرکت مسافربری سواری کرایه حداقل 30 نفر و حداکثر 250 نفر مشغول به فعالیت هستند.
وی ابراز داشت: همچنین در هر شرکت مسافربری مینی بوس با توجه به تعدد مسیر حداقل 50 و حداکثر 150 نفر اشتغالزایی شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان اظهار داشت: در حال حاضر در استان همدان 784 سواری کرایه، 320دستگاه اتوبوس و 1035 دستگاه مینی بوس فعالیت می کنند.
رودباری میانگین عمر اتوبوس را 11 سال خواند و خاطرنشان کرد: همچنین میانگین عمر ناوگان سواری کرایه در استان 10 سال و ناوگان مینی بوس 29 سال است.
وی با اشاره به نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی استان نیز گفت: مالکان مینی بوس های فرسوده استان می توانند برای دریافت تسهیلات بانکی ویژه نوسازی ناوگان حمل و نقل اقدام کنند.
وی با بیان اینکه متقاضیان واجد شرایط جهت استفاده بهینه از فرصت ایجاد شده اقدام کنند، عنوان داشت: هدف از اجرای این طرح افزایش سطح ایمنی در مسافرت با وسایل نقلیه عمومی است.
وی با اشاره به اینکه از سال 81 طرح نوسازی اتوبوس های برون شهری انجام شد، تصریح کرد: 19 طرح محدودیت تردد برای اجرای این قانون انجام شد تا رانندگان و مالکان اقدام به نوسازی ناوگان خود کنند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان با بیان اینکه در سال گذشته 6 میلیون و 316 هزار و 764 مسافر در استان جا به جا شده است، اظهار کرد: 5 میلیون و 295 هزار و 171 مسافر در 10 ماهه اخیر در استان جا به جا شدند .
رودباری با بیان اینکه 546 هزار و 409 سفر در سال گذشته انجام شده است، گفت: در 10 ماهه سال جاری 495 هزار و 276 سفر انجام شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 16 درصد کاهش داشته است.
وی افزود: تردد با وسایل نقلیه شخصی، خریدهای اینترنتی از جمله علت کاهش سفر های انجام شده با ناوگان حمل و نقل عمومی در استان است.
نظر شما