به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، اولین همایش بزرگداشت و تجلیل خیرین حوزههای علمیه خواهران کشور صبح امروز با حضور جمعی از اعضای هیئت مجامع خیرین و حجج جمشیدی، تقوی، جمعی از نمایندگان مجلس در مجتمع آدینه برگزار شد.
خلج، مدیر مرکز عمران و نوسازی حوزههای علمیه خواهران در ادامه این نشست با اشاره به اعتما مردم به روحانیت گفت: اگر ما توفیقی در زمینه عمران مدارس داریم به خاطر حضور پررنگ روحانیت و اعتماد مردم به آنهاست.
وی با بیان اینکه امروز با همت روحانیت خیرین و موسسان بیش از 380 مدرسه علمیه در سطح کشور شروع به ساخت و ساز کرده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد 220 حوزه علمیه به بهره برداری رسیده و 160 حوزه نیز در دست احداث میباشد.
خلج ادامه داد: با توجه به رشد و توسعه حوزه خواهران در حال حاضر بیش از 120 مدرسه علمیه جدید جهت گسترش فضای آموزشی حوزه ایجاد شده است.
مدیر مرکز عمران و نوسازی حوزه های علمیه خواهران با بیان اینکه بیش از 65 مدرسه علمیه در مناطق دومذهبی شیعه و سنی ایجاد شده است، گفت: مناطقی مانند سقز، مریوان، خاش، چابهار، سراوان و ... از جمله این مناطق می باشند. همچنین در نظر داریم در مناطق محروم نیز نیازهای اولیه مردم منجمله احداث مدارس علمیه را برطرف کنیم.
وی با بیان اینکه یکی از آثار و برکات عملیات توسعه در زمین هایی است که شبهه شرعی نداشته باشند، تصریح کرد: در زمینه ساخت و ساز تمامی طرح ها و معماری، تاسیسات برقی و مکانیکی را خود مجمع انجام می دهد.
خلج اظهار کرد: تمامی نظرات و دیدگاه های خیرین در زمینه ساخت و ساز نیز انجام می گیرد این در حالی است که از نظر قانونی در زمینه ساخت و ساز نیاز به نظام مهندسی نداریم چرا که مجموعه مرکز عمران و مدیریت مرکز حوزه های علمیه خود دستگاه اجرایی هستند و زیرساخت های قانونی را فراهم می کنند.
مدیر مرکز عمران و نوسازی حوزههای علمیه خواهران تاکید کرد: مجمع خیرین حوزه های علمیه به هر میزانی که بانی و خیر زمینه داشته باشد آمادگی دریافت خدمات را دارد به عنوان مثال خیری تصمیم می گیرد علاوه بر تصمیم خود مصالح و تجهیزات را به مجمع ارایه دهد.
نظر شما