محمد فوقی، مسئول ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، امروز (13 بهمن) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: ۲۷۵کتابخانه عمومی و ۱۲۴کتابخانه باز در کانون های فرهنگی و هنری مساجد این استان، فعالیت دارند.
وی اظهار کرد: کتاب و کتابخوانی از تاکیدات مهم بزرگان محسوب می شود که می طلبد به این مهم، اهمیت بیشتری داد و در این راستا کتابخانه های مساجد، نقش مهمی بر عهده دارند.
فوقی بیان کرد: همجواری کتابخانه های مساجد در کنار پایگاه های الهی، موجب می شود تا نمازگزارن علاقه مند به مطالعه نیز از این موهبت ارزشمند با کتاب های فاخر و ارزشی، بهره مند شوند.
وی ابراز کرد: نهادینه شدن فرهنگ مطالعه بی شک تاثیرات شگرفی در جامعه نظیر کاهش آسیب های اجتماعی، ارتقای سطح سواد، توسعه و پیشرفت همه جانبه دارد.
فوقی گفت: برنامه های متنوعی به مناسبت دهه فجر و فرا رسیدن سی و نهمین بهار انقلاب اسلامی ایران در کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، صورت می گیرد که اعطای 40 مجوز به کتابخانه های مساجد، از جمله این فعالیت ها است که با احتساب 120 مجوزی که در گذشته به این مراکز داده شد تاکنون در مجموع 160 کتابخانه های مساجد دیار علویان، مجوز فعالیت دارند.
وی اظهار کرد: کتابخانه های مساجد به ویژه در کانون های فرهنگی و هنری روستایی به عنوان نهاد فرهنگی، اهمیت بسیار دارد که از این رو به مناسبت های مختلف به تاسیس و تجهیز این مکان ها، اقدام می شود.
نظر شما