به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، برگزاری همایش نظام سلطه و جریان نفوذ، برگزیدگان دانش و پژوهش سپاه تجلیل شدند، مردمی وانقلابی بودن از ویژگیهای سازمان سپاه، تشریح اقدامات سپاه در عملیات امدادرسانی ساختمان پلاسکو برخی از اخبار دفاعی در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:
دعوت سازمان بسیج از عموم مردم برای شرکت در مراسم تشییع شهدای آتش نشان
سازمان بسیج سازمان بسیج مستضعفین در فراخوان عمومی از عموم مردم برای شرکت در مراسم تشییع شهدای آتش نشان دعوت کرد. متن این فراخوان در زیر امده است:
بسم رب الشهداء و الصدیقین
انقلاب شکوهمند اسلامی همواره در مواقع و مواقف گوناگون در سیر صعودی خویش برای نیل به اهداف عالیه و قله های کمال بشریت، مدیون و مرهون ایثارهای درخشان و فداکاری های بی نظیر ملّت بوده که در تمامی میادین و عرصه های مورد نیاز به شایستگی تمام، ظهور و بروز یافته است.
اگر چه اوج جهاد و ایثارِ مردمان خوب این سرزمین در دفاع مقدس تبلور عینی پیدا نموده است لیکن با الگو گیری از آن تجربه بی بدیل، خدمت به خلق و جان فشانی در این مسیر الهی، محدود به زمان و مکان نگردیده و جای جای این نظام آسمانی، سرشار از شوق و عشق آحاد امّت برای اعتلای ایران اسلامی است.
بی شک در این صحیفه ی قطورِ ایثار و از خود گذشتگی، برگ زرین و مانای آتش نشانان غیور و شجاع در سراسر مرز پر گهرمان و در اتفاقات و حوادث گوناگون، ستودنی بوده و هست که مدال پر افتخار مجاهدات اخیر این عزیزان در حادثه ی ساختمان پلاسکو و شهادت غرور آفرین جمعی از آتش نشانان سعید و عزیز، گویای این عزت مداری و مبیّن عینی و عملی روح شهادت طلبی و روحیه بسیجی آنان می باشد.
آتش نشانان مومنی که مصداق « مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا » گردیده و شهدای بزرگوارشان نیز که در زمره ی لشگریان مخلص خدا در تشکل مقدس بسیج بوده اند تجسم حقیقی « وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ » اند که باید خطاب به ایثارگران و شهیدان آتش نشان عرضه داشت « طوبي لهم و حسن مآب ».
سازمان بسیج مستضعفین در آغازین روزهای دهه مبارک فجر که یادآور بزرگترین و جاودان ترین انقلاب مقدس بشری به رهبری امام جمارانیان و حضور بصیرانه ی امت ولایت مدار می باشد؛ ضمن قدردانی بی شائبه از کلیه خادمان امت در خدمت رسانی خالصانه به مردم در این حادثه ی دلخراش؛ شهادت جمعی از دلاور مردان آتش نشان و در گذشت تعدادی از هموطنان عزیزمان را به محضر نورانی امام خامنه ای عزیز دامت برکاته، عموم مردم انقلابی، همکاران و همسنگران عزیز آتش نشانی و به ویژه خانواده های شریف شهدای بزرگوارمان تبریک و تسلیت گفته و از آحاد امت بسیجی ایران سرافراز، برای حضور پرشکوه در مراسم تشییع شهدای آتش نشان دعوت می نماید. باشد که در یوم القیامه شفاعت مان کنند.
وعده ما: دوشنبه 11 بهمن ماه 1395 ساعت30/8 صبح مصلّی حضرت امام خمینی رحمه الله علیه
سازمان بسیج مستضعفین
برگزاری همایش نظام سلطه و جریان نفوذ با حضور آیت الله آملی لاریجانی
حسینی دبیر همایش علمی نظام سلطه و جریان نفوذ در مورد این همایش گفت: همایش نظام سلطه و جریان نفوذ در 17 بهمنماه در مرکز همایشهای صداوسیما برگزار می شود.
وی افزود: هدف این همایش کمک به گفتمان سازی و فرموله کردن یکی از مهمترین منویات راهبردی مقام معظم رهبری است که همان جریان نفوذ است و از مهمترین دغدغه های رهبر انقلاب محسوب می شود.
وی ادامه داد: امیدواریم با ترکیبی از سخنرانی ها و مقالات منتخب از میان حدود 20 مقاله رسیده بتوانیم راهی برای کمک به تبیین بحث نفوذ در گفتمان امنیتی و گفتمان سازی آن در کشور انجام شود.
حسینی گفت: امیدواریم تمامی نخبگان و اهالی رسانه و قلم و هنر بتوانند وارد این عرصه شوند و به گفتمان سازی این مفهوم مهم کمک کنند.
حسینی اظهار کرد: سخنران ابتدایی این همایش رئیس قوه قضاییه آیت الله آملی لاریجانی است و پس از آن 5 پنل اختصاصی ارایه می شود که برگزاری نشستهای آن از 5 ماه گذشته آغاز شده است و تاکنون حدود 40 نشست تخصصی و علمی در مورد ابعاد مختلف نفوذ برگزار شده است و یافته های خوبی جمع اوری شده است در ساعات پایانی همایش عصاره این 40 نشست ارایه خواهد شد. و در اختتامیه این همایش حجت الاسلام رئیسی سخنرانی خواهند کرد و در پایان مراسم از صاحبان قلم و هنرمند در عرصه نفوذ و جهاد کبیر تقدیر خواهد شد.
با حضور سرلشکر جعفری؛ برگزیدگان دانش و پژوهش سپاه تجلیل شدند
دومین جشنواره دانش و پژوهش سپاه (جشنواره امام علی (ع) به همت معاونت دانش و پژوهش سپاه و با حضور سردار سرلشکر پاسدار محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه ، سردار سرتیپ پاسدارحسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه و جمعی از فرماندهان ، مدیران و تلاشگران عرصه دانش و پژوهش سپاه در مجتمع فرهنگی الغدیر برگزار شد.
سردار سرتیپ دوم پاسدار محمد رضا نواب اصفهانی معاون دانش و پژوهش سپاه در این مراسم اظهار کرد:دومین جشنواره امام علی (ع) سپاه با هدف ارج نهادن به مجاهدت علمی شبکه دانشی و پژوهشی به منظور ارزیابی و معرفی برترین محصولات و عملکردهای دانشی رده ها در سال های 93 و 94 در پنج محور اصلی و بیست محور فرعی، برنامه ریزی شد.
وی افزود: ستاد جشنواره با تلاش شش ماهه خود توانسته بر مبنای معیارهای کمی و کیفی متأثر از رویکردهای تحولی سپاه، تعداد 75 نفر را واجد شرایط تشخیص دهد. از این بین تعداد 15 نفر از اندیشه ورزان و دبیران کل اندیشه ورزی سپاه، 12 نفر از تجربه نگاران و مسئولین تجربه نگاری سپاه، 8 نفر از پژوهشگران، ناظران و مدیران پژوهشی و برخی دیگر از عزیزان حضور دارند.
سردار نواب با بیان اینکه جمع حاضر که ترکیبی از مدیران پژوهشی و پژوهشگران، دبیران اندیشه ورزی و اندیشه ورزان، مدیران تیم های اندیشه ورزی، نمایندگان تجربه نگاری نواحی و یگان های سپاه، سردبیران نشریات دانشی و کارشناسانان تبادل و نشر می باشند ،خاطرنشان کرد:لازم به ذکر است تعداد 20 نفر از برترین ها نیز با معرفی به جشنواره امام علی (ع) ستاد کل نیروهای مسلح در این جشنواره مورد تقدیر قرار گرفتند.
وی افزود :پس از پایان مراسم نیز شش جلسه تخصصی با هدف راهبرد اندیشی در حوز های مأموریتی دانش و پژوهش و چگونگی پیگیری و پیاده سازی اندیشه ها و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در این حوزه تشکیل می شود.
بنا بر این گزارش دراین مراسم از برگزیدگان حوزه دانش و پژوهش سپاه تقدیر شد .
همچنین در این مراسم سرلشکر جعفری از سامانه اندیشهورزی معاونت دانش و پژوهش سپاه رونمایی کرد.
گفتنی است؛تاکنون شش هزار و 700 نفر با عضویتهای مختلف در سپاه و بسیج در سامانه اندیشهورزی معاونت دانش و پژوهش سپاه ثبت نام کردهاند.
اندیشه ورزی در سپاه یک اصل است /نمیتوانیم برای دفاع از انقلاب از کلیشهها تبعیت کنیم
سردار سرتیپ پاسدار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه درحاشیه برگزاری جشنواره دانش و پژوهش سپاه (جشنواره امام علی(ع)) در جمع خبرنگاران با اشاره به ایفای نقش سپاه در عرصه های مختلف ماموریتی ،اظهار کرد: سپاه برای مقابله با دشمنانی که امکانات به روز دارند ، باید از امکانات کافی و دانش نوین برخوردار باشد و نمیتواند از روشهای کلیشهای گذشته استفاده کند.
وی با بیان اینکه اندیشه ورزی در سپاه یک اصل است ، اظهار کرد: ما از یک تفکر سیستماتیک برای مقابله با دشمنان استفاده میکنیم که بطورمثال در دوران دفاع مقدس ما عملیاتهایی انجام دادیم که در تاکتیک، تکنیک و گستره جغرافیایی، نمونه نداشت.
سردار سلامی با تاکید بر اینکه دانش دفاع از استقلال کشور را دشمنان به ما نمیدهند ، گفت: ما باید خود در این زمینه اقدام کنیم و سپاه مجبور است که این دانش را به دست آورد.
وی افزود:جریان تفکر در سپاه به صورت رأسی نیست و در یک فضای برداری رخ میدهد وهمه مجموعههای سپاه در این زمینه گام برمیدارند .
سردار سلامی با بیان اینکه وقتی نیازهای موجود را با قدرت تفکر پیوند میزنیم میتوانیم مشکلات را حل کنیم گفت: ما نمیتوانیم برای دفاع از انقلاب از کلیشهها و قواعد یکسان تبعیت کنیم.
جانشین فرمانده کل سپاه تصریح کرد: سپاه در زمینه تولید علم و تبدیل آن به دانش و فناوری کاربردی موفق بوده، همچنین این نهاد در حوزه بازدارندگی توانسته است انواع موشکهایی که اهداف متحرک را هدف قرار میدهند، طراحی و تولید کند.
وی با بیان اینکه ساخت موشکهایی که میتواند اهداف متحرک را در دریا هدف قرار دهند تنها در توان چند کشور است اظهار داشت: دانش نانو، دانش ساخت پهپادها، هوشمندسازی سلاحها، جنگال و دستاوردهای این نهاد در حوزه علوم پزشکی نشان میدهد که تاکنون سپاه در تولید فناوری موفق بوده است.
جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه مراکز پزشکی و همچنین قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء در تولید فناوری و ساخت سازه موفق بودهاند گفت: البته سپاه تنها به تولید فناوریهای صنعتی محدود نمیشود و در زمینههای مختلف از جمله مدیریت توانسته قابلیتهای خود را نشان دهد که دانشگاه جامع امام حسین(ع) نمونهای از آن است.
سردار سلامی در پایان تأکید کرد: مراکز جهاد و خودکفایی سپاه به درجهای از خودکفایی رسیده است که میتواند مسائل مربوط به نیروها را به خوبی حل کند.
مردمی وانقلابی بودن از ویژگیهای سازمان سپاه
سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه در دومین جشنواره دانش و پژوهش سپاه (جشنواره امام علی (ع)) با گرامیداشت فرا رسیدن ایام الله دهه فجر ، علم، دانش، پژوهش و اندیشه ورزی را از نیازهای سپاه و انقلاب اسلامی در این مقطع حساس برشمرد و گفت: به دنبال موضوع تحول خواهی فرماندهی معظم کل قوا از سپاه ،معاونت دانش و پژوهش با رویکرد تحولی ایجاد شد که این مجموعه بستری برای اقدامات پژوهشی است.
وی افزود: اقدامات معاونت دانش و پژوهش سپاه تا به امروز پیشرفت خوبی داشته و اکنون زمان برداشت محصول از این تلاشها و زحمات در مجموعههای مختلف سپاه است.
سرلشکر جعفری با طرح این سؤال که "امروز چه دانشی مورد نیاز انقلاب اسلامی و سپاه است" گفت: بخشی از دانشی که ما از آن صحبت میکنیم مربوط به حوزه علوم انسانی است که بسیار مورد توجه قرار میگیرد و از مباحث اصلی ما بشمار میرود.
وی با تأکید بر اینکه از تجربهی سپاه در عرصه دانش نظامی می توان در سایر عرصه ها نیز بهره برد ،اظهار کرد: دانش نظامی انواع و سبکهای مختلفی دارد که یکی از آنها جنگ کلاسیک است، آنچه مهم است اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ،محتوای انقلاب چه تأثیری در دانش کلاسیک نظامی گذاشته است.
فرمانده کل سپاه با یادآوری دوران هشت ساله دفاع مقدس اظهار کرد: دانش نظامی کلاسیک با مبانی غیر انقلابی در زمان جنگ تنها سه ماه دوام آورد و در همان مقطع نسخه آن بسته شد و در ادامه عملیاتهای گسترده و متنوع ما با تغییر در مبانی و ارزشها شکل گرفت که با گذشت یک و نیم سال از ابتدای جنگ منجر به آزادسازی خرمشهر گردید و سپاه محور این تغییر در مبانی و ارزشی شدن آن بود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: امروز مدیریت ما برگرفته از علوم انسانی است که مبانی غربی داشته و متناسب با فرهنگ، شرایط و اقتضائات ما نیست و اینکه رهبری معظم انقلاب بر موضوع ایجاد تحول اساسی در علوم انسانی تأکید دارند به همین خاطر است.
سرلشکر جعفری با تأکید بر اینکه رفع بسیاری از مشکلات انقلاب اسلامی نیازمند تحول در علوم انسانی است اظهار کرد: مسیر انحرافی که ما با رفتن به سراغ دانش و فرهنگ با مبانی غیردینی و اعتقادی بعد از انقلاب طی کردیم چالش بزرگ ما است.
فرمانده کل سپاه در ادامه تصریح کرد: امروز سپاه در تمامی عرصهها از جمله عرصه نظامی ،امنیتی، سازندگی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی، فعال و برای ایفای نقش مأموریت دارد و در عرصههای مأموریتی اصول ارزشی و اعتقادی را مبنا قرار می دهد.
وی در ادامه با برشماری برخی اقداماتی که میبایست در مأموریت حوزه دانش و پژوهش مورد توجه قرار گیرد اظهار کرد: اینکه نهاد سپاه چگونه باشد و چگونه وجوه تمایز خود با سایرین را حفظ کند، همچنین مقابله با بروکراسی و خشکی سازمان به عنوان تهدیدات متوجه نهاد انقلابی سپاه از جمله سؤالاتی است که تلاشگران عرصه پژوهش، اندیشه ورزی و دانش سپاه باید به آن پاسخ دهند.
سرلشکر جعفری "مردمی و انقلابی بودن" را دو ویژگی خاص سازمان سپاه دانست و افزود: وقتی ما میگوییم سپاه باید انقلابی و مردمی بماند منظورمان انقلابی و مردمی به معنای واقعی کلمه است نه آنکه برخی برداشت و تفسیر میکنند؛ چرا که این ویژگی، ویژگی اساسی سپاه است.
فرمانده کل سپاه تصریح کرد:براساس فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) سپاه سازمانی است که بر مبنای دین، تقوا، درک و عمل انقلابی بوجود آمده و باید دید سازمانی که با این مبانی بنا نهاده شده است چه تفاوتهایی با سایرین داشته و از چه شاخصهایی برخوردار است.
وی پیرامون شیوه پاسداری و حراست سپاه از انقلاب اسلامی نیز گفت: منظور ما از پاسداری، پاسداری محافظه کارانه از انقلاب نیست ما نمیخواهیم از شیوه درجا زدن و پیشرفت نکردن پاسداری کنیم بلکه میخواهیم پاسداری غیرمحافظه کارانه و انقلابی از انقلاب را داشته باشیم تا انقلاب را در مسیر پیشرفت و رسیدن به آرمانها و اهداف عالی آن هدایت کنیم.
سرشکر جعفری خاطرنشان کرد: برشماری وجوه تفاوت سبک زندگی اسلامی با غیراسلامی، عمل جهادی با عمل غیرجهادی و اقتصاد مقاومتی با اقتصاد بدون اتکا به مبانی و ارزشها از دیگر اقداماتی است که باید توسط اندیشه ورزان صورت پذیرد.
وی با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی و نقش سپاه در الگودهی اقتصادی گفت: سپاه کار اقتصادی نمیکند اما در الگودهی اقتصادی در حوزه اقتصاد مقاومتی مأموریت دارد.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه منظور از اقتصاد مقاومتی توجه به مسائل روزمره اقتصادی نیست، اظهار کرد: برخی مسائل روزمره اقتصادی را نیز به اقتصاد مقاومتی میچسبانند که اگر این تعریف از اقتصاد مقاومتی درست باشد، ما از ابتدای انقلاب تاکنون اقتصاد مقاومتی را اجرا کرده بودیم ،پس ما باید نگاه درستی به اقتصاد مقاومتی داشته باشیم.
وی با تأکید بر اینکه "دین، تقوا، درک انقلابی و عمل انقلابی" پایههای تشکیل دهنده سپاه هستند گفت: سپاهی که میخواهد انقلاب اسلامی را حفظ و از آن پاسداری کند بایستی پاسداری به موقع و غیرمحافظه کارانه داشته باشد که شما پژوهشگران می بایست با پژوهش، اندیشه ورزی و مطالعه عمیق براساس مبانی دینی و انقلابی تفاوتهای پاسداری محافظه کارانه و پاسداری غیرمحافظه کارانه را پاسخ دهید.
سرلشکر جعفری با تأکید بر اینکه پژوهشهای حوزه علوم انسانی ما باید برگرفته از اصول و مبانی دینی و اعتقادی باشد گفت: مبانی فکری کسانی که براساس ارزشهای دینی و اعتقادی اندیشه ورزی میکنند با کسانی که مبانی غربی را مورد لحاظ قرار میدهند متفاوت است.
وی با بیان اینکه هیأتهای اندیشه ورز به شدت مورد نیاز سپاه است، اظهار کرد: تاکنون در حوزه اندیشه ورزی و پژوهش بسترسازی مناسبی صورت گرفته که از این پس می بایست به دنبال عمق بخشی و کیفی سازی آن باشیم.
فرمانده کل سپاه تصریح کرد: در عرصه عمل، سپاه توانسته با مبانی نزدیک به مبانی دینی و انقلابی ایفای نقش کند که این از رموز موفقیت سپاه در این عرصه است و نمونههای زیادی از آن را شاهد بوده و هستیم اما کار سخت ما در عرصه جنگ نرم، مسائل فرهنگی، سیاسی و اقتصادی میباشد.
وی افزود: در این عرصه نقش الگوسازی سپاه برای جامعه انقلابی میبایست توسط پژوهشگران اسلامی و انقلابی واقعی که مبانی فکری خود را از اسلام ناب میگیرند استخراج و ارائه شود.
سرلشکر جعفری در پایان با تأکید بر اینکه کار پژوهشی باید عمیق، دقیق و متناسب با مبانی دینی و ارزشی باشد، با تقدیر از تلاشگران عرصهی دانش و پژوهش سپاه گفت: تمرکز بر مسائل مربوط به انقلاب، جامعه و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی رسالت مهم شماست و بستر عظیمی که در سپاه در حوزه اندیشه ورزی و پژوهش وجود دارد باید مسائل عمده و اولویت دار را شناخته و به آن بپردازد که امیدواریم با هدایتهای مقام معظم رهبری و ایفای نقش مردم زمینه و شرایط برای تحقق تمدن نوین اسلامی محقق شود.
تشریح اقدامات سپاه در عملیات امدادرسانی ساختمان پلاسکو/ دعوت سپاه برای حضور مردم در تشییع پیکر شهدای آتش نشان
سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف مسئول روابط عمومی کل سپاه با تبریک و تسلیت شهادت جمعی از آتش نشانان فداکار و قهرمان به مردم ایران و خانواده معظم آنان و تحسین روح همدلی، همراهی و از خودگذشتگی مردم در جریان این حادثه گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کنار سایر دستگاهها، سازمانها و نهادهای اجرایی، انتظامی و امدادی با بکارگیری تمامی ظرفیتهای لازم در کلیه حوادث غیرمترقبه تابحال از هیچ مساعدتی و کمکی دریغ نکرد. و در حادثه تلخ ساختمان پلاسکو نیز به محض وقوع حادثه با بکارگیری ظرفیتهای خود برای کمک به مردم و آسیب دیدگان وارد عمل شد.
سردار شریف کمک رسانی دقیق و به موقع در ساعات اولیه به حادثه دیدگان اینگونه حوادث را مهم و حیاتی توصیف کرد و افزود: هر چند، مسئول اولیه وقوع این گونه بحرانها، سازمان مدیریت بحران وسایر دستگاهها هستند، با این وجود به دستور فرمانده محترم کل سپاه تیمهای تخصصی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) با بیش از یکصد نفر از نیروهای متخصص و حدود 25 دستگاه انواع ماشین آلات سنگین مانند جرثقیلهای سنگین، لودرهای 470 و بیلهای مکانیکی سنگین 220، 300 و 400 در 11 گروه 4 نفره و در 3 شیفت کاری مشغول به فعالیت بوده و در روند امدادرسانی، کمک کردهاند.
سردار شریف پای کار آمدن تجهیزات پیشرفته و مدرن سپاه در صحنه مشارکت و نقش آفرینی در فرایند عملیات امداد و نجات و آواربرداری ساختمان پلاسکو را تأثیرگذار توصیف کرد.
مسئول روابط عمومی سپاه با تبریک و تسلیت مجدد شهادت جمعی از آتش نشانان فداکار و قهرمان و آرزوی صبر و اجر برای خانوادههای این بزرگمردان عرصه ایثار از آحاد مردم قدرشناس برای ارج نهادن به حماسه ایثار و فداکاری جهت شرکت در مراسم تشییع پیکر شهدای آتش نشان دعوت به عمل آورد.
گفتنی است مراسم تشییع پیکرهای پاک شهیدان آتش نشان فردا دوشنبه مورخ 11/10/95 ساعت 30/8 از مصلای امام خمینی (ره) تهران آغاز خواهد شد.
"دانش بنیان شدن سپاه" پیش نیاز برخورداری از قدرت علمی
سردار سرتیپ پاسدار جمال الدین آبرومند معاون هماهنگ کننده سپاه در دومین جشنوارهی سراسری امام علی (ع) ویژه معرفی برترینهای دانش و پژوهش سپاه در جمع فرماندهان، مسئولین و برگزیدگان حوزه دانش و پژوهش با اشاره به بیان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر اینکه "سپاه پاسدار انقلاب است" گفت: این پاسداری تنها مراقبت از وضع موجود نیست بلکه انتظار معظم له این است که سپاه به پیشبرد انقلاب نیز کمک کند.
وی با بیان اینکه مطالبهی فرماندهی معظم کل قوا از سپاه این است که برای پیش برندگی انقلاب سپاه باید پیش رونده باشد اظهار کرد: از این رو توجه ما به مقوله دانش و پژوهش می بایست از نگاه پاسداری از انقلاب باشد.
سردار آبرومند با طرح این پرسش که سپاه چگونه می تواند در عین پیش روندگی، پیش برنده هم باشد گفت: به این منظور ما می بایست آرمانهای انقلاب را شناخته، از وضع موجود آگاه باشیم، آینده پیش رو را پیش بینی کرده و آینده مطلوب را بسازیم که برای دست یابی به این مهم سپاه باید از قدرت علمی برخوردار شود.
معاون هماهنگ کننده سپاه "دانش بنیان شدن سپاه" را پیش نیاز برخورداری از قدرت علمی توصیف و تصریح کرد: دانشگاههای سپاه از جمله دانشگاه جامع امام حسین (ع) می تواند با تهیه نرم افزار لازم و تربیت نیروی انسانی کارآمد زمینههای دانش بنیان شدن سپاه را فراهم کند.
وی افزود: سپاه می بایست از قدرت علمی و دانش لازم برای پاسداری از انقلاب اسلامی برخوردار باشد تا توانایی ارائه الگو به سایرین را داشته باشد.
سردار آبرومند در ادامه با اشاره به اهداف کلان دانش و پژوهش در سپاه خاطر نشان کرد: دست یابی به جایگاه مناسب در علوم پاسداری از انقلاب و تبدیل سپاه به نهاد دانش بنیان با پیاده سازی نظام مدیریت دانش در سطوح سازمانی از مهم ترین اهداف دانش و پژوهشی در سپاه است که مجموعه معاونت دانش و پژوهش میبایست با تلاش و عمل جهادی سپاه را به این سمت و سو پیش ببرد.
وی افزود: سپاه بعنوان پاسدار انقلاب اسلامی و مجموعهای که روز به روز با مسائل جدیدی در عرصههای مأموریتی مواجه است می بایست از توانمندی و قدرت لازم برای مقابله با تهدیدات پیش روی انقلاب و حل مسائل برخوردار باشد که لازمهی تحقق این مهم دانش بنیان شدن است.
معاون هماهنگ کننده سپاه رویکرد اصلی در دانش بنیان شدن سپاه را تقویت و رشد هوشمندی، تفکر و یادگیری در آحاد پاسداران و سپاه عنوان و خاطرنشان کرد: دانش و پژوهش سپاه باید به گونهای عمل کند که شعار "همه ببینند، همه فکر کنند و همه عمل کنند" در میان همه پاسداران به تناسب مأموریت ها ساری و جاری شود.
سردار آبرومند در پایان تشکیل هیأتهای اندیشه ورز را از مطالبات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از سپاه دانست و با برشماری انتظارات از خانواده دانش و پژوهش گفت: تقویت اندیشه ورزی، فعال کردن پژوهش و تبدیل دانش ضمنی (تجربی) سپاه به دانش صریح و اعمال آن در شیوهها، رویکردها، دکترینها و متون آموزشی از طریق تبادل و نشر دانش و تشکیل شبکهی دانشوران و اندیشه ورزان انتظاری است که مجموعه دانش و پژوهش باید آن را محقق کند.
نظر شما