به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، خدمت به مردم و آنهایی که در سختی و مشکلات پای نظام ایستادهاند و به تعبیر امام راحل کوخ نشینها، از آرمانهای انقلاب بوده و هست، کاری که این روزها دکتر فلاح دلاورها مشغول انجام آن هستند.
کم نیستند جوانانی که در هوای انقلاب تنفس نکردهاند اما سالها بعد از پیروزی انقلاب پا به عرصه جهان هستی گذاشتند و تنها شمیمی از دم مسیحایی اسلام عزیز و انقلاب شریف آنان را آنچنان شیفته خود کرده است و میدانند همه خلق عيال (خانواده و نيازمند) خدا هستند، پس محبوب ترين خلق به درگاه خدا کسی است که به عيال خدا سودی رساند يا خانوادهای را خوشحال کند يا در پی برآوردن حاجت برادر مسلمانش باشد که اين نزد خدا از اعتکاف دو ماه در مسجدالحرام محبوب تر است(بحارالانوار/ ج 71/ ص 316)
اگر خمینی کبیر در سال 1342 سربازان مکتب خود را کودکان خفته در گهواره معرفی میکند و در بهاری ترین زمستان طول تاریخ در بهمن 1357 شاهد جانفشانی و رشادتهای همین کودکان جوان و رشید شده بودیم باید گفت که تداوم راه انقلاب هم در کنار عنایت الهی و ولایت فقیه قائم به حضور جوانانی است که دلداده اسلام و انقلاب هستند و کوشش دارند با برداشتن بار امانت، به تکلیف خود در مقابل مردم ایران عزیز عمل کنند. آنچه میخوانید داستان یکی از جوانان است که از علم برای آخرت خود توشه بر میدارد....
دکتر صادق فلاح دلاور متولد سال 1368 در شهر رشت بوده و کمتر از یک سال است که از دانشگاه علوم پزشکی گیلان فارغ التحصیل شده است. او به همراه همسرش که کارشناسی ارشد پرستاری است و دختر دو ساله اش برای خدمت به مردم روستای کلیشم راهی این منطقه محروم شده است. روستایی که به بیان دکتر فلاح دلاور، هنوز گازکشی نشده و جادهاش سال گذشته رنگ آسفالت به خود دیده و تاکنون هم محروم مانده است و مردم این روستاها هم صدایشان به جایی نرسیده است.
فلاح دلاور درباره موقعیت روستای کلیشم به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: روستای کلیشم مرکز دهستان کلیشم در بخش عمارلو شهرستان رودبار واقع شده است و مرکز درمانی این روستا دورترین مرکز بهداشتی درمانی رودبار محسوب میشود. فاصله ما با مرکز شهرستان رودبار 90 کیلومتر است.
این پزشک در ادامه با بیان اینکه اکثر مراکز بهداشتی درمانی در مناطق محروم، پزشکان به صورت بیتوته اقامت میکنند، گفت: در مرکز بهداشتی درمانی کلیشم، تک پزشک هستم و همیشه صبحها به عنوان پزشک خانواده بوده و عصر و شب هم در این منطقه بیتوته دارم و به درمان بيماران مراجعه كننده میپردازم.
وی اضافه کرد: همچنين در روستاهای اطراف كه خانه بهداشت دارند، به عنوان پزشک موظف هستم هر هفته به این خانههای بهداشت سر بزنم و بعضی مناطق که خانه بهداشت ندارند هر سه ماه یک بار مانند اردوهای جهادی بعنوان روستاهای سیاری میرویم و فعالیت پزشکی و درمانی انجام میدهیم.
فلاح دلاور اظهار داشت: روستاهایی که مرکز بهداشت دارند با کلیشم یک ساعت و 30 دقیقه و آنهایی که مرکز بهداشت ندارند و فعالیت سیار باید داشته باشم دو ساعت و 30 دقیقه با کلیشم فاصله دارند که بخش اعظم مسیر هم به صورت جاده خاکی است.
وی درباره انگیزه حضور و خدمتش در روستای کلیشم رودبار، گفت: من و همسرم بسیجی بودیم و در بسیج فعالیت داشتیم. از این نظر و با توجه به سابقه اردوهای جهادی با درد مردم محروم آشنا هستیم.
این پزشک اعلام کرد: خودم هم دوست داشتم شروع به کارم به عنوان یک پزشک، ذخیره کاری آیندهام باشد و در ابتدای کار از نظر معنوی خودم را قوی کنم و به مردم نزدیک تر شویم.
وی تاکید کرد: احساس میکنم اگر به مردم و دردهایشان نزدیک تر شوم تاثیرگذارتر هستم و بعدها درباره مشکلات مردم مناطق محروم بهتر میتوانم نظر بدهم و عمل کنم.
فلاح دلاور با بیان اینکه آمادگی داشتم به استانهای دیگر هم بروم، گفت: کار در مراکز بهداشتی درمانی را به خاطر نوع ارتباطی که با مردم دارم و تاثیری که در حوزه درمان و بهداشت خواهم گذاشت ترجیح میدادم.
وی افزود: من و همسرم در این منطقه از نظر آسایش هم حاشیه امن داریم و رفت و آمدهای شهر و مشکلات شهری را آنچان که یک پزشک در شهر دارد، نداریم.
این پزشک با اشاره به نوع نگاه مردم به خدمات پزشکی و درمانی گفت: این منطقه پیش از من دو ماه دکتر نداشته و مردم از این جهت در مضیقه بودند، به این علت که هم به لحاظ مالی و هم برای رفتن به شهر دچار مشکل هستند.
وی افزود: با هر بیماری که میبینم مردم دعای فراوان میکنند، به ویژه افراد مسن که بسیار دعا میکنند و برایم طلب خیر و برکت از درگاه الهی دارند.
فلاح دلاور اذعان داشت: مردم از من راضی هستند و این یکی از بزرگترین خوشبختیهای من است، چرا که شادی مردم و رضایتمندی آنان بعد از درمان یکی از نعمتهای الهی برای پزشکان است.
وی یادآور شد: مردم اینجا با کوچکترین خدمت قدردان زحمات شما هستند.
وی اظهار داشت: روستای کلیشم 29 شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرده و کمتر جایی در استان وجود دارد که روستایش بیشتر از 6 شهید داشته باشد.
فلاح دلاور با اشاره به اینکه تعداد شهدای این روستا من را شگفت زده کرده است، گفت: مردم این مناطق به گردن انقلاب و کشور حق دارند و باید به آنان خدمت کرد.
وی خاطرنشان ساخت: تعداد شهدای روستای کلیشم نشان میدهد در شرایطی که مردم این منطقه برق و تلفن نداشتند و به واسطه نان حلالی که خوردهاند هنگامی که تنها ندایی از حق به آنها رسید و فهمیدند جمهوری اسلامی در خطر است به جنگ با باطل رفتند و 29 شهید تقدیم انقلاب کردند.
این پزشک اظهار داشت: به مردم اینجا به خاطر شهدایی که تقدیم انقلاب کردند تبریک گفتم.
وی با بیان اینکه مردم روستای کلیشم از من انقلابی تر هستند، گفت: هرگز خودم را در بین مردم این روستا به عنوان بسیجی معرفی نکردم و میخواهم بعد از پايان كار و در وقت رفتن از مردم اینجا سوال کنم آيا از کارم راضی هستند، اگر پاسخشان مثبت بود بگویم بسیجی هستم.
فلاح دلاور اعلام کرد: مردم اینجا از ماهایی که در شهر هستیم و ادعای بسیجی بودن داریم بسیجی تر هستند چون با حداقل امکانات همچنان پای نظام هستند و در انتخابات و عرصه های مختلف حضور فعال دارند.
نظر شما