۵۰ گروه امر به معروف و نهی از منکر در خراسان جنوبی ساماندهی شد

خبرگزاری شبستان: قائم مقام دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی از شناسایی و ساماندهی ۵۰ گروه امر به معروف و نهی از منکر در سطح استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، سید محمد موسوی زاهد بعدازظهر امروز (12 بهمن) در جلسه توجیهی دبیران شوراهای امر به معروف و نخی از منکر دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران بزرگترین معروف قرن حاضر است.

 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی گروههای امر به معروف و نهی از منکر در سه بخش ادارات، مردمی و نیروهای نظامی و انتظامی انجام می شود، افزود: در حوزه مردمی تاکنون ۲۰۰ پرونده گزینش انجام و صدور کارتها در دست انجام است.

 

قائم  مقام دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی از شناسایی و ساماندهی ۵۰ گروه امر به معروف و نهی از منکر در سطح استان خبر داد و ادامه داد: با ساماندهی این گروهها، صدور کارت طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر در دستور کار قرار می گیرد.

 

حجت الاسلام زنجیری هم در این جلسه اظهار داشت: این نوع گردهمایی ها برای انتقال تجربیات و هم فکری بسیار خوب است.

 

وی با بیان اینکه مهمترین عمل در هر اقدامی این است که خود فرد به آن اقدام، ایمان داشته باشد، گفت: انسان برای وارد شدن به هر کار و اقدامی باید قوی باشد.

 

کارشناس مذهبی با تاکید بر اینکه در انجام کارها باید اصل امر به معروف و نهی از منکر، جایگاه، پیامدها و راهکارهای اجرایی آن را مدنظر داشته باشیم، افزود: گناه و معصیت از خود آثاری به جای می گذارند، آثار گناه مانند ویروسی است که دامن دیگران را هم می گیرد.

 

حجت الاسلام زنجیری با اشاره به اینکه آثار گناهان در 4 مرحله ظهور و بروز می کند، ادامه داد: این مراحل شامل هنگام مرگ، در دنیا، عالم برزخ و قیامت است و آثار گناهان حقیقی هستند و این آثار مثل جام زهرآلود است.

 

وی با تاکید بر اینکه گناه عامل هلاکت انسان است، گفت: به دلیل اینکه برخی از افراد نگاهی دنیوی دارند باید نسبت به آثار دنیوی گناهان برای امر به معروف و نهی از منکر این افراد توجه بیشتری داشته باشیم.

 

کارشناس مذهبی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر وظیفه همگانی است، تصریح کرد: اگر گناه در جامعه علنی شد نباید افراد مومن جامعه نسبت به آن بی تفاوت باشند و یک گروه به صورت اختصاصی و رسمی نیز باید برای امر به معروف و نهی از منکر وجود داشته باشد.

 

وی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر یکی از ویژگی های اهل ایمان است، خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر به معنای دخالت در کار دیگران نیست و یک ارزش کلیدی است و قابل مقایسه با سایر ارزش ها نیست و اگر احیا شود سایر ارزش هانیز احیا خواهد شد.

 

 

 

کد خبر 606054

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha