تدوین منشور فرهنگی، مانع فعالیت های موازی در ارگان های مربوطه می شود

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: یکی از اشکالات عدم ترویج فرهنگ دینی در جامعه نبود منشور فرهنگی است که تدوین آن مانع موازی کاری در ارگان های مربوطه می شود.

دکترناصر سودانی، نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: موفقیت در ترویج فرهنگ دینی زمانی قابل لمس است که شاهد تغییر رفتارها باشیم؛ بدین معنی که در رفتارها آثار اعتلا و تأثیر فرهنگی احساس شود که باید باور داشت در این زمینه موفقیت مطلوبی به دست نیامده است.

 

وی یکی از دلایل عدم موفقیت در این زمینه را تعدد افراد تصمیم گیر فرهنگی دانست و افزود: تعدد افراد در کنار ایجاد موازی کاری، ظاهر پردازی و سوری نگری را نیز وسعت می دهد از این رو جنبه آمار دهی و گزارش رسانی نسبت به پیام رسانی واقعی بیشتر می شود.

 

سودانی، با بیان اینکه متأسفانه سازمان ها و نهادهای مربوطه بیشتر به دنبال ارائه آمار بوده و تعمیق بخشی در اهداف رفتاری کمتر مشاهده می شود، عنوان کرد: باید با تدوین منشور فرهنگی مدون، تکالیف و تعاریف فرهنگی را مشخص کنیم تا ارگان ها و سازمان های مربوطه بر اساس شرح وظایف عمل کنند.

 

وی اذعان داشت: هجمه های دشمن کاملاً نهادینه و روشمند است اما دفاع ما روشمند نیست؛ ما هنوز به شکل سنتی به هجمه های فرهنگی دشمنان پاسخ می دهیم اما زمانه اقتضا می کند روش مندانه و کاملاً علمی وارد کار شده و از روزنه هایی که دشمن از طریق آنها هجمه های فرهنگی را وارد می سازد دفاع و از کرامت و آرمان های خودمان صیانت کنیم.

 

وی از هم گسستگی فرهنگی به وسیله افراط و تفریط ها را یکی دیگر از دلایل عدم ترویج فرهنگ دینی دانست و بیان کرد: متأسفانه به دلیل عدم وجود ثبات، تصمیم گیری ها ضابطه مند نبوده و سلیقه ای است، باید برای ترویج این فرهنگ در کنار تدوین منشور، از مدیرانی استفاده کرد که در مجموعه های مختلف بیش از ارائه آمار، به وظیفه الهی توجه دارند.

 

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه هزینه کردن برای مسائل فرهنگی نوعی سرمایه گذاری است، اظهار داشت: برای اجرایی کردن مصوبات کارگروه های فرهنگی باید چهار حلقه داشتن برنامه، مدیرت و نیروی انسانی کارآمد، اعتبارات مورد نیاز و نظارت مداوم به هم متصل شوند.

 

وی اضافه کرد: خوزستان به واسطه برخورداری از جبهه های جهادی و دفاع مقدس، آشنایی بیشتر مردم با زبان عربی و آموزه های قرآنی، داشتن علمای برجسته و علمای قرآنی و داشتن جوانانی که در زمینه قرآنی فعالیت های گسترده ای دارند، دارای ظرفیت بالای فرهنگی است که باید فضا را برای فعالیت بیشتر ایجاد کرد.

 

سودانی، با بیان اینکه در بودجه سال 90 تمامی ارگان ها موظف به اختصاص یک درصد از اعتبارات خود به فعالیت های قرآنی شدند، خاطر نشان کرد: در کنار دیگر برنامه های فرهنگی، حفاظت از عفت و حجاب نیز از جمله برنامه هایی است که مورد تأکید مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

 

وی با اشاره به اینکه مبلغ قابل توجی برای فعالیت های قرآنی در کل کشور تخصیص یافته است، تأکید کرد: مجلس شورای اسلامی در فراکسیون قرآن و عترت پیگیر اعتبارات و فعالیت های قرآنی بوده و در دیدار با مسئولان امر، نسبت به رفع مشکلات مؤسسات و کانون های قرآنی تأکید داشته است که با موفقیت همراه بود.

 

پایان پیام/

کد خبر 60602

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha