معصومه ظهیری؛ مشاوراستاندارومدیرکل اموربانوان و خانواده استانداری قم، درگفتگو با خبرنگار شبستان در قم، با اشاره به فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و ارتقاء جایگاه زنان در جامعه گفت: انقلاب اسلامی یک دستاورد بزرگ از مشارکت و حضور مردم در صحنه سیاسی اجتماعی و فرهنگی بود که امروز ثمره آن در جامعه دیده می شود.
وی افزود: یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی، ارتقای مرتبه و جایگاه زن در جامعه بوده است که آن را از مهجوریت و خانه نشینی آزاد ساخته است.
عضو هیئت علمی جامعه الزهراء (س) ادامه داد : در گذشته جایگاه زن در خانه نشینی، مهجوریت، ابتذال، فرهنگ معابی از نوک سر تا نوک پا و بی بند و باری بوده که در عصر حاضر به مدد انقلاب اسلامی از همه این موارد رهیده شده و به جایگاه ارزشمندی رسیده است.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری قم تصریح کرد: نگاه جامع و فراگیر پیش روی حضور اجتماعی زنان و حفظ مقام ویژه آن، اولویت زن را در فضای خانواده و همسرداری توسعه بخشیده است .
وی اظهارداشت: طبیعت و فطرت زن جایگاه او را در خانواده حفظ کرده و مسیر بکارگیری توانمند ازاستعدادها و بروز آنها در محیط اجتماعی را ارتقا می دهد.
ظهیری یادآور شد: شناساندن دستاورد انقلاب به جایگاه زن و ارزشمند بودن و انتقال این دستاورد به نسل آینده و رسیدن آنها به کمال دو موضوع مهم و ارزشمند در تببین جایگاه زن در جامعه امروز می باشد.
عضو هئیت علمی جامعه الزهرا(س) خاطر نشان ساخت: همواره فشار در هر مقطعی بر روی افراد اثر گذار در جامعه بوده است در گذشته نیز به جهت اثر گذاری بالای زنان در نهاد خانواده او را در جایگاه فردی و اجتماعی مورد هجمه قرار داده و از حضور ارزشمند در جامعه محروم می کرده است.
مشاور استاندار قم اذعان کرد: زنان جامعه امروز باید بر اساس آسیب شناسی وضعیت زنان، دستاوردهای انقلاب را شناسایی و در مسیر ترویج و تبلیغ آن گام بردارند.
وی ابراز داشت: زنان باید دستاوورد ارزشمند انقلاب را به نسل آینده گونه ای منتقل سازد تا زنان و دختران آینده دچار تشویش خاطر و ناامنی فکری نسبت به جایگاه خود در جامعه نباشند.
حجاب و پوشش یک مسئله طریقی برای حفظ ارزش زنان در جامعه است
ظهیری با اشاره به جایگاه متفاوت زنان در جامعه افزود: جایگاه زن فرهنگی، هنرمند، ورزشکار و مدیر با توجه به فعالیت علمی و خلاقیت آنها متفاوت بوده که می توان آن را در ابعاد مختلف بررسی و با امنیت خاطر بر اساس رهنمودهای امام و رهبری به نسل آینده منتقل سازیم.
عضو هیئت علمی جامعه الزهرا(س) یاد آور شد: حجاب و پوشش اسلامی یک موضوع طریقی است که حضور زن، فرهنگ و آداب زن را در چارچوب دین بیان می کند.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری قم گفت: حجاب به خودی خود عنوان و موضوعیت ندارد، بلکه طریق است که حضور زن را در اجتماع و ارتباط با جنس مخالف را در جامعه معنی می بخشد.
ظهیری اذعان کرد: شیوه، متد لباس، مدل رفتاری و حفظ حریم ها در برابر جنس مخالف باید از نهاد خانواده و در قالب تربیت یافتگی فردی و اجتماعی حاصل شود چرا که قبل از انقلاب زن همواره در دو حالت مهجوریت و گوشه نشینی و یا شکستن حریم عفاف و رفتن به سوی ابتذال بوده است که نشان از عدم تربیت درست در نهاد خانواده بوده است.
وی عنوان داشت: این که لباس ابزار و متدی برای رسیدن به آزادی است اشتباه است چرا که زن نمی خواهد براساس لباس حضور جنسی در جامعه داشته باشد بلکه میخواهد بر اساس ارزش و مقام اجتماعی در جامعه حضور داشته باشد که این امر علاوه بر آزادی به زن مصونیت نیز می بخشد.
عضو هئیت علمی جامعه الزهرا(س) ادامه داد: استفاده از ظرفیت و قابلیت زن در فعالیتهای اجتماعی و ارتباط با جنس مخالف در عرصه کار، تلاش و خلاقیت از جمله دستاوردهاس انقلاب در جامعه امروز زنان است که باید مورد توجه قرار گیرد.
مشاور استاندارو مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری قم، در پایان با بیان اینکه باید تقابل و تعارض جنسی میان زن و مرد را در جامعه تبلیغ شود ،گفت: این انقلاب بود که حجاب و امنیت روانی جامعه را برای زنان ایجاد کرد تا زنان ارزش کرامت انسانی را در جایگاه خود احساس کنند.
نظر شما