حجتالاسلام سمیع الله مردان مسؤول کمیته قرآن، مساجد و تشکل های دینی مردمی ستاد دهه فجر آران و بیدگل در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، طرح 22 جشن در 22 مسجد در شهرستان آران و بیدگل اجرا میشود.
وی افزود: این طرح در قالب برنامه های کمیته قرآن، مساجد و تشکل های دینی مردمی دهه فجر به همت کانون فرهنگی رهروان وصال و با مشارکت هیأت رزمندگان اسلام و پایگاه مقاومت بسیج امام سجاد(ع) در طول ایام الله دهه فجر برگزار میشود.
حجت الاسلام مردان خاطر نشان کرد: در این طرح، علاوه بر برگزاری جشن های انقلاب در مساجد به عنوان پایگاه های نهضت مردمی در مبارزه با حکومت ستم شاهی، راویان و نقش آفرینان انقلاب به بیان خاطرات خود از دوران مبارزات انقلابی مردم شهرستان آران و بیدگل میپردازند.
مسؤول مرکز رسیدگی به امور مساجد آران و بیدگل با اشاره به اینکه این برنامه ها در طول دهه فجر، هر شب بعد از نماز مغرب و عشا برگزار می شود، اظهار کرد: این طرح، 10 بهمن بعد از نماز مغرب و عشا با روایت علی عنایتی در امامزاده قاسم(ع)، 11 بهمن با روایت سمیع الله مردان در مسجد امامزاده هاشم بن علی(ع)، 12 بهمن با روایت حسین حلاجی در مسجد امام رضا(ع)، 13 بهمن با روایت محمد حقیقیان در مسجد اعظم محقق(ره)، 14 بهمن با روایت عباس رئیسی در مسجد امام حسن(ع) و سید مهدی باختر در مسجد فاطمه الزهرا(س) برگزار خواهد شد.
مردان افزود: همچنین روایت آیت الله سید محمد موسوی امام جمعه آران و بیدگل در مسجد اعظم محقق و سید امیر آقاحسینی در مسجد امیرالمؤمنین(ع) در 15 بهمن، روایت حجت الاسلام محمد حسین محدث در مسجد کریم فخارخانه و محمد حقیقیان در امامزاده قاسم(ع) در 16 بهمن، روایت حاج علی عنایتی در مسجد حضرت علی(ع) در 17 بهمن، روایت آیت الله سید محمد موسوی در مسجد امامزاده هادی(ع) در 18 بهمن از دیگر برنامه های روایت راویان انقلاب در این طرح است.
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آران و بیدگل در ادامه اظهار داشت: این برنامه ها، 19 بهمن ماه با روایت حاج علی عنایتی در مسجد قائمیه و روایت سمیع الله مردان در امامزاده قاسم(ع)، 21 بهمن ماه با روایت حجت الاسلام محمدحسین محدث در مسجد فاطمه الزهرا (س) و 22 بهمن با روایت حجت الاسلام علی روحانی در امامزاده قاسم(ع) ادامه خواهد یافت.
حجت الاسلام مردان با اشاره به نقش مساجد در شکل گیری و پیروزی انقلاب گفت: در جریان انقلاب اسلامی ایران، مساجد نه تنها محلی برای عبادت که محلی برای فعالیت فرهنگی علیه رژیم و نظام اجتماعی حاکم تبدیل شد.
وی مساجد را مرکز هدایت حرکت های اسلامی و مردمی در طول دوران انقلاب اسلامی از آغاز تا پیروزی خواند و تصریح کرد: با توجه به نقش مساجد در پیروزی انقلاب، برگزاری جشنهای انقلاب با محوریت مساجد میتواند یادآور روزهای شیرین تاریخ انقلاب باشد.
نظر شما