به گزارش خبرگزاری شبستان، لطف الله فروزنده، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی رئیس جمهور درخصوص شایعه حذف طرح دورکاری به خبرنگار شبستان گفت: دورکاری یک روش انجام کار در ادارات و نهادهای دولتی است که هم آیین نامه های دولتی و هم درون سازمانی بر لزوم اجرای صحیح آن تأکید دارد.
وی با اشاره به دلایل پخش این شایعه خاطرنشان کرد: با توجه به تغییر و تحولات صورت گرفته در وزارت کار، یکی از معاونین وزیر، طی یک بخشنامه با فراخوان نیروهای دورکار، اقدام به ساماندهی جدید آنها کرد که به همین دلیل رسانه ها، به دلیل عدم اطلاع کافی از مسأله، شایعه حذف این طرح را منعکس کردند.
فروزنده با بیان اینکه در سال جاری این طرح علاوه بر تهران، در سایر استانها نیز به اجرا درخواهد آمد، گفت: دورکاری یک روش نهادینه شده در ادارات است و هر شغلی که برای ورود به این طرح زمینه لازم را داشته باشد از آن استقبال می کنیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی رئیس جمهور با تأکید بر اینکه از این پس کارمندان با توجه به شغل خود، مشمول این طرح خواهند بود، تصریح کرد: طرح دورکاری در حیطه های شغلی که ارباب رجوع مستقیم ندارند و موظف به انجام خدمات بهداشتی و درمانی نیستند و یا در حوزه های کارشناسی و نظارتی فعالیت می کنند، قابلیت اجرایی شدن را دارد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 13 رشته شغلی که برای ورود به این طرح ظرفیت های لازم را دارند، شناسایی شده است، اظهار کرد: در حال حاضر تمامی دستگاهها و نهادها به اقتضای نوع فعالیت خود در حال اجرای طرح دورکاری هستند و برخی از آنها 30 درصد و برخی تا 10 درصد در این طرح پیشرفت داشته اند.
فروزنده پیرامون هدف اجرای طرح دورکاری در ادارات و نهادهای دولتی گفت: این طرح باعث روان شدن فعالیت ها در ادارات شده است و از همین طریق ظرفیت کارمندان را افزایش داده و در صورتی که به صورت صحیح و کارشناسی انجام شود موجب افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها می شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی رئیس جمهور با اشاره به اینکه دورکاری به مدیران کمک می کند که ارزیابی کارمندان براساس میزان کار آنها باشد، پیرامون نحوه ارزیابی کارکنان در قالب این طرح خاطرنشان کرد: هر دستگاهی با تشکیل کارگروه های تخصصی به صورت سالانه اقدام به ارزیابی عملکرد کارکنان خود می کند.
پایان پیام/
نظر شما