باید مردم را از فراماسونری و اهداف و نمادهای آن آگاه کرد

رائفی پور با بیان این که استفاده از نمادهای فراماسونری در بیشتر مواقع از روی جهل و تقلید کورکورانه است، بر لزوم آگاه سازی مردم از فراماسونری و اهداف و نمادهای آن تاکید کرد.

علی اکبر رائفی پور، استاد دانشگاه و تحلیلگر حوزه شیطان شناسی و فراماسونری در حاشیه بازدید از نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قران کریم با حضور در غرفه خبرگزاری شبستان پیرامون تاریخچه فراماسونری ها به خبرنگار شبستان گفت: برای اولین بار فراماسونری در سال 1717 در کشور انگلستان شکل گرفت و تا نزدیک 100 سال با یکدیگر در رابطه با اینکه آیا دین را باید مبنا قرار داد و دین را باید قبول کرد یا نه، دعوا و اختلافات داخلی داشتند که در نهایت به دو فرقه جوانها و پیرها تقسیم شدند.

وی افزود: پس ازاختلافات زیاد، فرقه جوانها پیروز شدند و پیرها کوتاه آمدند، چرا که پیرها قائل بر این مساله بودند که دین مسیحیت نیز در فراماسونری مبنا قرار گیرد، در حالی که جوانها به دلیل اومانیسم و سکولار بودن اصرار بر کنار گذاشتن دین داشتند.

 

رائفی پور ادامه داد: تفکر فراماسونری قبل از اینکه به طور رسمی در سال 1717 تشکیل شود در یهودیت تحریف شده وجود داشته است. هشدار در مورد این تفکر در تورات نیز دیده می شود، در تورات به حضرت موسی (ع) اشاره شده است که افرادی را که کودکان خود را قربانی می کنند، سنگسار کنید که این نشان دهنده وجود تفکرات فراماسونری در یهودیت تحریف شده در آن زمان دارد.

این تحلیلگر حوزه شیطان شناسی و فراماسونری اظهار کرد: واژه جهنم یک واژه عبری است، فراماسونری ها وقتی به سمت منطقه اری ها می رفتند بچه های خود را در دره ای می انداختند و می سوزانند این تفکر قربانی کردن انسان در مقابل شیطان و پرستش شیطان، در طول تاریخ شکلهای مختلفی به خود گرفت. در واقع فراماسونرها در زمان های مختلف با اسامی مختلفی فعالیت می کردند که در نهایت در سال 1717 با عنوان فراماسونری تجلی پیدا کردند.

 

وی  در رابطه با استفاده از علامت های فراماسونرها در ایران و در برخی از مکانها در تهران همچون ایستگاههای مترو گفت: استفاده از علائم و نمادهای فراماسونرها در برخی جاها در بیشتر مواقع از روی عمد نیست، بلکه از روی جهل و ندانستن است.

رائفی پور بر لزوم آگاهی سازی و آشنا کردن مردم با نمادها و علامتهای فراماسونری از سوی نیروی انتظامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید و تصریح کرد: در برخی مواقع استفاده از نمادهای فراماسونرها نیز با الگوگیری و یا سرقت ادبی و هنری از کشورهای اروپایی صورت می گیرد، به عنوان مثال برخی از افراد با سفر به کشورهای اروپایی از نمادهای به کار گرفته در ساختمان های آنها بدون آنکه بداند چه مباحثی نهفته در این نمادها است، سرقت و این نمادها را در ایران و در مراکز و مکانهای عمومی استفاده می کنند، در صورتی که اگر مردم پیرامون این نمادها آگاهی پیدا کنند از آنها استفاده نمی کنند.

 

این تحلیلگر حوزه شیطان شناسی و فراماسونری گفت: آگاهی سازی مردم از نمادهای فراماسونرها باید در مکان ها و نهادهایی همچون مدارس، دانشگاهها و رسانه عمومی در دستور کار قرار گیرد، در حال حاضر که آگاهی سازی مردم از مباحث و نمادها فراماسونرها در دانشگاه ها از مدتها قبل آغاز شده است، تاثیرات بسیاری در میان جوانان داشته است، در صورتیکه در این آگاهی سازی ها، صداوسیما نیز  همکاری داشته باشد، این بحث و نمادها به طور کلی به پایان می رسد و دیگر مردم از نمادهای شیطان پرستی استفاده نمی کنند.

پایان پیام/


 

کد خبر 60546

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha