به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری سوره مهر، طهماسبی درباره این اثر که به تازگی منتشر شده است گفت: همانگونه که از نام «فرهنگ سازها» پیداست، کتاب دانشنامهیی است از سازهای ایرانی که شامل سازهای بادی، زهی (رشتهیی) و ضربی (کوبهیی) که به صورت الفبایی مرتّب گردیده است.
وی ادامه داد: شناختِ نوع ساز، ساختمان ساز، زمان و مکانِ ایجاد، نظریّهی صاحبنظران، شاهدان نظمی و نثریِ گویندگان برترِ هزار سالة ادب فارسی، شرح هر مطلبِ دور از ذهن ـ در قسمت تعلیقات ـ به همراهِ تصاویر، مجموعهی عملکردِ ما در این مجموعه میباشد.
این پژوهشگر موسیقی درباره اهمیت این اثر اظهار داشت: کتابهای آموزشی بسیاری ـ اعمّ از مفید و غیرمفید ـ در بازار نشر کتاب به چشم میخورند که در زمینهی آموزش نوازندگی و طرز استفاده از ساز منتشر شدهاند؛ لیکن کتاب «فرهنگ سازها» چونان لغتنامهای است از سازهای موسیقی که صرفاً در خصوص آشنایی و شناخت ساز و کاربرد معانی گوناگون آن در متون، با نیم نگاهی به وسعت و طرز ساخت ساز به کار رفته است.
طغرل طهماسبی کارشناس ارشد زبان و ادبیّات فارسی و عضو پیوستهی انجمن ترویج زبان و ادب فارسی ایران است که صاحب امتیاز و مدیر مسؤول مجلة فرهنگی اجتماعی «اوحدی» و همچنین صاحب آثاری چون: موسیقی در ادبیات، عبدالقادر مراغی (معلم ثالث)، حیرت آینه، هزار سال شعر فارسی و ... است.
نظر شما