۸۸۹ مسجد در استان سمنان وجود دارد

خبرگزاری شبستان:رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان سمنان از وجود ۸۵۹ مسجد در استان خبر داد و گفت: از این شمار ۵۲۷ مسجد فعال هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛ حجت الاسلام حسنعلی قدرتی امروز(9بهمن) درنشست شورای عالی رسیدگی به امور مساجد استان سمنان در دفتر نماینده ولی فقیه استان سمنان با اعلام این خبرگفت: از 889 مسجد استان سمنان در 147 مسجد سه نوبت نماز جماعت اقامه می شود.

 

قدرتی تعداد مساجد فعال در استان سمنان را حداقل یک نوبت نماز جماعت درآن اقامت می شود را 527 مسجد ذکر کردوگفت: 362 مسجد غیرفعال دراستان داریم که بررسی وپیگیری علت فعال نبودن آنها در دستور کار است.

 

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان سمنان از وجود 28 نمازخانه بین راهی دراین استان خبردادوافزود: خداراشاکریم که در مساجد استان بین امام جماعت، هیئت امناء، بسیج، کانون های فرهنگی و ... همدلی و صمیمیت وجود دارد.

 

 قدرتی به وجود 164 حسینیه،مهدیه وفاطمیه و 134 امامزاده(علیه السلام) در استان سمنان اشاره داشت وافزود: این مراکز قطب های فرهنگی استان هستند و می توان از ظرفیت این مراکز استفاده بهینه کرد.

 

 رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان سمنان شمار پایگاه بسیج در مساجد فعال استان سمنان را 505 پایگاه ذکرکردوگفت: از این تعداد 199 پایگاه برای خواهران و 306 پایگاه بسیج برای براداران در نظر گرفته شده و فقط تعداد کمی از مساجد استان سمنان پایگاه بسیج ندارند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

وی همچنین به فعالیت  222 کانون فرهنگی مساجد و یک هزار و 340 هیات مذهبی در استان سمنان نیز اشاره کردوادامه داد:در مجموع دو  هزار و 200 مداح ونوحه خوان در مناسبت های مختلف در این هیات ها تبلیغ و مرثیه سرایی می کنند.

 

 قدرتی با تاکید بر اینکه خوشبختانه هیئت امناء نسل جوان و قدیم در مساجد ارتباط خوبی با هم دارند، گفت: ۷۰درصد فعالیت ها از سنتی به شکل روز تبدیل شده است.

 

 رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان سمنان تشکیل حلقه های صاحین را از دیگر فعالیت های مساجد استان سمنان اعلام کرد و افزود: 32مرکز نیکوکاری هم در مساجد استان مشغول ارائه خدمات در زمینه معیشتی، مشاوره ای، ازدواج و... هستند.

 

 قدرتی آموزش، تلاش برای جذب جوانان و نوجوانان، برگزاری کرسی نهج البلاغه، تفسیر قرآن ، تقویت حلقه صالحین، توسعه مراکز نیکوکاری، ترویج ازدواج آسان، ترویج فرهنگ سبک زندگی اسلامی جوانان و نوجوانان،فعال کردن مساجد غیرفعال،توجه به مناطق محروم،راه اندازی بانک اطلاعاتیقوی درخصوص مساجد،نظارت بر فعالیت مساجد و.. را از جمله برنامه های پیش بینی شده برای مساجد استان برشمرد.

 

وی ضمن بیان اینکه امروزه دشمن نقش اساسی مساجد را در بیمه کردن جوانان در مقابل هجمه‌های فرهنگی آنها به خوبی احساس کرده است، گفت: مساجد جوانان جامعه را در برابر ترفندها و تهاجمات فرهنگی دشمن بیمه می کنند.

 

 

 

کد خبر 605006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha