خبرگزاری شبستان: بسیاری از ائمه جماعات و روحانیون به خبرنگار ما گفتهاند که از اواسط دهه 70 با تشکیل برخی مراکز فرهنگی مانند فرهنگسراها میزان توجه به مساجد در کشور، کمرنگ شده است و این موضوع، همچنان ادامه دارد.
خبرنگار ما این موضوع را در گفتوگو با تعدادی از ائمه جماعات و روحانیون بررسی کرده که در این نوبت، مشروح نظرات حجتالاسلام و المسلمین سید حسین مومنی، مبلغ و خطیب مجالس مذهبی میآید.
وی با اشاره به سخن امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب مبنی بر سنگر بودن مساجد و دوری نکردن مردم از این سنگر، گفت: باید تمام برنامههای یک جامعه حول محور مساجد انجام شوند.
هر کار فرهنگی باید بر اساس پایگاه فرهنگی مسجد انجام گیرد
این واعظ مجالس مذهبی خاطرنشان کرد: هر کار فرهنگی باید بر اساس پایگاه فرهنگی مسجد انجام گیرد، هرچند این موضوع کمرنگ شده است.
مومنی با بیان اینکه، برگزاری برخی از برنامههای مذهبی و فرهنگی خارج از فضای مساجد، محوریت این سنگرها را کمرنگ خواهد کرد، افزود: اگر مساجد بتوانند سه وعده در شبانهروز فعالیت کنند، مطئنا فرصت عظیمی برای هدایت قلوب، افراد و بحثهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی از طریق آنها انجام خواهد شد.
وی اضافه کرد: زمانی یادوارههای شهدا در مساجد برگزار نمیشد، تا اینکه طی سالهای اخیر دوباره محوریت این خانههای خدا در این زمینه احیا شده است.
انتخابم پس از مسجد، حسینیه است
این واعظ مجالس مذهبی، ابراز کرد: هرگاه من را برای سخنرانی دعوت کنند و بدانم محل برگزاری آن، مسجد نیست، نمیروم، مگر در عملِ انجام شده قرار بگیرم، البته الویت من پس از مسجد، حسینیه است.
مومنی گفت: هیچ مکانی مثل مسجد نمیشود و به دلیل اهمیت فراوان مساجد، در صورت برنامهریزی مناسب برای آنها، مردم نیز به این خانههای خدا اقبال نشان میدهند.
نظر شما