به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، تصمیم گیری برای بازسازی فرصت شغلی برای شاغلین پلاسکو، ساخت ۱۴۸مرکز تشخیص و درمان سرطان، تحول حوزه ورزش و جوانان در برنامه ششم، عدم خرابکاری در حادثه پلاسکو برخی از سرتیترهای اخبار دولت در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:
تصمیمات لازم جهت بازسازی فرصت شغلی برای شاغلین پلاسکو گرفته شود
رییسجمهوری در جلسه هیات دولت،با تشکر از همه عواملی که در امدادرسانی حادثه ساختمان پلاسکو تلاش کردند، اظهارداشت: آنچه به لحاظ عاطفی این موضوع را سنگینتر میکند، جان باختن آتشنشانهای قهرمانی است که با بذل جان خود برای دفاع از جان و مال مردم فداکاری کردند.
روحانی در این جلسه که عصر یکشنبه برگزار شد، تسریع در اتمام مراحل آواربرداری، خارج کردن اجساد و تجلیل شایسته از آن عزیزان و خانواده آنان را اولویت اول برشمرد و با توجه به مرکزیت تجاری این منطقه، بر آماده کردن محیط جهت شروع هر چه سریعتر کسب و کار تأکید کرد.
رییسجمهوری گروهی از وزرا و مسئولان را مأمور کرد تا از فردا تصمیمات لازم را جهت بازسازی فرصت شغلی برای اصناف و کارگران شاغل در این ساختمان؛ از قبیل پوشش بیمهای، تأمین سرمایه در گردش، بخشودگی مالیاتی و تأمین فضای مناسب جهت از سرگیری فعالیتهای کسب و کار اتخاذ و اعلام نمایند و مواردی که نیاز به تصویب هیات وزیران دارد، به جلسه روز چهارشنبه دولت ارایه کنند.
رییسجمهور، به وزیر کشور ماموریت داد که ضمن شناسائی ساختمانهای آسیبپذیر در تهران نسبت به اتخاذ تدابیر لازم برای ایمنسازی اقدام کند و همچنین اظهار داشت که بزودی کارگروهی تخصصی را برای تدوین گزارش ملی از دلایل و عوامل بروز حادثه مأمور خواهند کرد.
دولت همچنین در این جلسه با پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی مبنی بر انعقاد قرارداد تسهیلات مالی برای خرید دو میلیون تن سیمان به منظور اجرا و تکمیل طرحها و پروژههای عمرانی موافقت کرد.
هیات وزیران این تصمیم را با توجه به رکود موجود در بازار سیمان در کشور و رفع مشکل سیمان مازاد و تسریع در تکمیل پروژههای عمرانی خود اتخاذ کرد.
در ادامه جلسه، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، گزارشی از عملکرد دستگاههای اجرایی عضو کارگروه توسعه سواحل مکران به هیات وزیران ارایه کرد.
از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای توسعه سواحل مکران، میتوان به طرحهای زیرساختی، جانمایی دستگاههای اجرایی و طرحهای توسعهای در جاسک با رعایت الزامات فنی، آمایشی وزیست محیطی، بررسی و تصویب طرحها شامل طرح ویژه توسعه و عمران مکران (پهنهبندی و جمعیتپذیری)، طرح جامع مطالعات زیستمحیطی سواحل مکران، طرح جامع توسعه کشاورزی و شیلات در سواحل مکران، طرح انتقال آب از دریای عمان به فلات مرکزی ایران، افزایش صد درصدی اعتبارات اختصاصی مکران در قانون بودجه سال 95 و ابلاغ اعتبارات به طرح های اولویتدار، مذاکرات با سرمایهگذاران خارجی وداخلی جهت حضور در سواحل مکران و اخذ مجوز احداث فرودگاه چابهار از سازمان هواپیمایی اشاره کرد.
هیات دولت دستورالعمل اجرایی مربوط به قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با موضوع ممنوعیت خرید، فروش، حمل و نگهداری کالاهای قاچاق را به تصویب رساند.
چگونگی تعیین مصادیق کالاهای موضوع قاچاق ، ضابطه تشخیص تجاری بودن خرید، فروش، حمل یا نگهداری کالاهای موصوف، بیان ضوابط دولت برای حوزههای چهارگانه خرید، فروش، حمل و نگهداری کالاهای مشمول از جمله مواردی است که در این دستورالعمل مشخص شده است.
برنامه جامعتری را برای بافتهای فرسوده نیاز داریم/ تاکید بر ضرورت جبران خسارات زیان دیدگان در این حادثه
حسن روحانی روز شنبه با حضور در محل حادثه آتش سوزی و ریزش ساختمان پلاسکوی تهران و در گفت وگویی با خبرنگاران، تصریح کرد: این حادثه بسیار تلخ باید درسی برای آینده باشد اما در این حادثه همه مسئولین هماهنگی و همکاری بسیار خوبی داشتند.
دکتر روحانی افزود: آتشنشانان عزیز و فداکار، امدادگران، تیم پزشکی و تیمهای مسوول نظم دادن به امور و مقامات نظامی یک همکاری و هماهنگی بسیار خوب و ستودنی داشتند و این همکاری ادامه دارد.
رییس جمهوری ، با بیان اینکه همه ما در عین حال نگران عزیزانی هستیم که در زیر آوار مانده اند ، گفت: امیدوارم با تلاش های هماهنگی که انجام می گیرد بتوانیم برخی از آنان را به سلامت خارج کنیم و آنهایی که جان عزیز خودشان را از دست دادند در دل مردم برای همیشه جاودانه میمانند چرا که اینها برای نجات مردم رفتند و خودشان در میان آتش و دود و آهن گرفتار شدند و خداوند به آنها در دنیا و آخرت اجر و به خانوادههای عظیم الشأن آنها صبر دهد و همه ما نسبت به این فداکاری و این حماسهای که آتشنشانها و امدادگرها بوجود آوردند ، باید سر تعظیم فرود آوریم.
دکتر روحانی گفت: اقدامات زیادی باقی مانده که باید انجام بگیرد، اولاً آواربرداریها باید ادامه پیدا کند تا بتوانیم همه افرادی را که زیر آوار مانده اند، خارج کنیم. همچنین باید تلاش کنیم تا شرایط این خیابان که یک خیابان حساس تجاری آن هم در شب عید است، سریعتر به حالت عادی برگردد. متاسفانه کارگرهایی در این روزهای نزدیک به عید بیکار شدند که تأمین اجتماعی باید به فوریت در این زمینه اقدام کند.
رییس جمهوری با تاکید بر ضرورت جبران خسارات زیان دیدگان در این حادثه ، اظهارداشت: دولت، شهرداری، شورای شهر ، شرکت های بیمه و همه مقامات مسئول انشاء الله دست به دست هم خواهند داد تا خسارتها را جبران کنند و از مردم بزرگوار سراسر کشور بخاطر همدلی و همبستگی که در این حادثه دردناک داشتند تشکر می کنم .
دکتر روحانی تصریح کرد: مهم این است که از امروز به بعد برای مناطق تجاری یا مسکونی که احتمال خطری شبیه به آن دارد، بیش از پیش برنامهریزی دقیقتری انجام شود تا اینگونه حوادث کمتر شود.
رییس جمهوری در پاسخ به این پرسش که "ما بافتهای فرسوده فراوانی داریم دولت چه برنامهای دارد که این بافتها را مدرن کند تا شاهد این اتفاقات نباشیم "، گفت: یکی از مسایلی که در آغاز دولت یازدهم در جلسات دنبال کردیم بحث بافتهای فرسوده بود، این بافتها در تهران، مشهد، اصفهان، شیراز و در شهرهای بزرگ و کوچک هستند. در تهران و برخی شهرستانها بخشهایی از این بافت های فرسوده ، احیا شده است.
دکتر روحانی گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و وزارت راه و شهرسازی در این زمینه تلاش میکنند اما در عین حال یک برنامه جامعتری را برای بافتهای فرسوده نیاز داریم. اگر بتوانیم پیوندی میان کارآفرینان ، سرمایهگذاران و بانکها ایجاد کنیم آنها می توانند با سرمایه گذاری مشترک بر روی این بافت های فرسوده ، فعال شوند تا به این ترتیب هم صاحبان بافت های فرسوده صاحب ساختمانهای جدید شوند و هم سود این سرمایه گذاری ها بازگردد.
رییس جمهوری افزود: ما در حال انجام این برنامهریزیها هستیم. بنابراین موضوع بافت های فرسوده و همچنین ساختمانهای آسیبپذیر یکی از مسایل بسیار مهمی است که دولت توجه ویژه به آن دارد و در این زمینه، هماهنگی و همکاری با قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی، شهرداری شروع شده که باید به آن سرعت بیشتری داد.
معاون درمان وزارت بهداشت: ۱۴۸مرکز تشخیص و درمان سرطان درکشور ساخته میشود
محمد آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت درهمایش پویش مبارزه باسرطان در بیمارستان محک افزود: برای دسترسی عادلانه به امکانات و خدمات درمان سرطان ۱۴۸ مرکز تیپ یک خدمات سرطان برای تشخیص زودهنگام و غربالگری بیماران ایجاد می شود که از این تعداد ۱۳۱ مرکز در حال ساخت است که ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند
وی گفت: خدمات رادیوتراپی، جراحی و داروی تخصصی سرطان نیز با همکاری بخش خصوصی به عنوان مراکز تیپ دو سرطان در کشور گسترش می یابد. ۱۴ مرکز سطح سه درمان سرطان که مراکز فوق تخصصی و پیشرفته هستند نیز در ۱۲ شهر در حال ساخت است و عملیات ساخت دو مرکز درمان سرطان نیز به زودی در تهران و کرج آغاز می شود.
معاون درمان وزیر بهداشت افزود: برای زیرساخت های حوزه سرطان، در ۵۲ مرکز شیمی درمانی، ۸۰۰۰ تخت شیمی درمانی سرپایی ایجاد شده است.
وی گفت: از ۸ هزار میلیارد تومان هزینه های دارویی کشور در سال، هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان صرف داروهای شیمی درمانی می شود که در طرح تحول سلامت، ۸۷ درصد از آن توسط دولت یعنی وزارت بهداشت و بیمه ها تامین شده است که یکی از اقدامات بسیار موثر در جهت حفاظت مالی از مردم بوده است.
آقاجانی اظهارکرد: درکشورهای توسعه یافته بین ۸ تا ۱۱ درصد از هزینه های سرطان، صرف دارو می شود در حالی که در ایران ۵۰ درصد از هزینه های سرطان برای دارو هزینه می شود زیرا زیرساخت های پرتو درمانی و جراحی سرطان، در طول سالهای گذشته به اندازه کافی توسعه پیدا نکرده است.
سلطانی فر: حوزه ورزش و جوانان در برنامه ششم متحول می شود / تا ۲۵ اسفند همه استانها صاحب خانه جوان می شوند
مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان در نشست مدیران کل ورزش و جونان استانها که در محل وزارت ورزش و جوانان برگزار شد با ابراز تاسف عمیق از فاجعه ساختمان پلاسکو ، عظمت ،شکوه ،وحدت ،آگاهی و بلوغ مردم را در همراهی با حادثه دیدگان و ابراز همدردی وسیع با شهادت آتش نشانان ستایش کرد.
وزیر ورزش و جوانان یکی از سیاست های اصلی این وزارتخانه را پرداختن به امور جوانان ، حل و پیگیری مشکلات این قشر و استفاده از ظرفیت سایر دستگاه ها در امور جوانان عنوان کرد.
به گفته وزیر ورزش و جوانان تا ۲۵ اسفند ماه سال جاری ۱۹ استانی که خانه جوان ندارند باید با پیگیری ادارات کل ورزش و جوانان با توجه به اعتباراتی که در این زمینه وجود دارد خانه جوان خود را راه اندازی کنند .
سلطانی فر با اشاره بر توجه و رویکرد دولت که پیگیری مسائل مربوط به جوانان را در اولویت قرار داده است و با بیان اینکه نقش وزارت ورزش و جوانان در امور جوانان، نقش هماهنگی و هم افزایی با ظرفیت دیگر دستگاه های دولتی است، به برگزاری مستمر ستاد ساماندهی امور جوانان در استان ها تاکید و اظهار داشت: انتظارم از مدیران کل استان ها توجه و تمرکز ویژه بر امور جوانان است .
وزیر ورزش و جوانان گفت: رویکرد ما رسیدگی به امور جوانان و فراهم کردن ساز و کاری است که جوان ها بتوانند فعالیت خوبی در جامعه داشته باشند.
سلطانی فر با اشاره به نشست جوانان با چهار عضو کابینه در ماه قبل و همینطور برگزاری کنگره ملی مدیریت امور جوانان که دیروز برگزار شد، تصریح کرد: آنچه مسلم است جوان ها دوره انتقال به عرصه مدیریت را طی می کنند و بایستی ساز و کار انتقال تجربه و احاطه و همچنین تسلط کامل آنها برای ورود به مدیریت های مختلف را فراهم کنیم.
در بخش دیگری از این نشست سه ساعته ، دکتر سلطانی فر یکی دیگر از رویکردهای مهم این وزارتخانه را حضور گسترده بانوان در حوزه های مدیریتی ورزش دانست و مدیران کل ورزش و جوانان استان ها را به استفاده از توان مدیریتی بانوان در پست های مختلف برای اداره امور ورزش و جوانان توصیه کرد.
سلطانی فر نقش ادارات کل و فدراسیون های ورزش ی در توسعه و پیشرفت ورزش کشور را بسیار مهم بر شمرد و با تاکید بر نظارت و ارزیابی مستمر آنها به منظور بهبود در تسریع امور، اظهار داشت: فدراسیونها و ادارات کل از ارکان اصلی ورزش کشور هستند و اگر عملکرد خوبی داشته باشند و با برنامه و دقت نظر حرکت کنند قطعا حال ورزش کشور هم خوب خواهد بود.
وزیر ورزش و جوانان همچنین انتظارش از مدیران کل استانی را اراده ،حرکت ،همت و رویکرد جدید اعلام کرد و خواستار تعامل آنها با دیگر ظرفیت های قانونی در استان ها شد و تاکید کرد: تعامل هر مدیر کل با ائمه جمعه، استانداران ، فرمانداران ، نمایندگان مجلس و دستگاه های مرتبط می تواند موجب حل بسیاری از مشکلات هر منطقه شود.
به گفته وزیر ورزش و جوانان احکام بسیار خوبی در قالب برنامه ششم توسعه برای حوزه های ورزش و جوانان تصویب شده و به شورای نگهبان ارسال شده است که در خلال اجرای آن تحول بزرگی در حوزه ورزش و جوانان به وجود خواهد آمد.
سلطانی فر در ادامه همین بحث تاکید کرد: این اتفاق خوب در قالب برنامه ششم باید همراه با تحول مدیریتی هم باشد چرا که تحول در توسعه، ابتدا در تحول مدیریتی و منابع انسانی رخ خواهد داد بنابراین مدیران باید نظارت قوی داشته باشند و به خوبی اولویت ها را مشخص کنند تا این احکام خوب ورزش و جوانان در عرصه اجرا منجر به اتفاقات موثری شود.
سلطانی فر سپس برگزاری مسابقات مختلف و بین المللی در استان ها را مورد توجه قرار داد و با اشاره به این مهم که میزبانی رویدادهای مهم ورزش ی و بین المللی در استان های مختلف به ویژه استان های مرزی و محروم می تواند موجب رونق ورزش در آن مناطق شود گفت: این امر همچنین می تواند موجبات شور و شعف را در بین جوانان به وجود آورد و سبب ساز همگرایی و احساس تعلق خاطر اقوام مختلف کشور شود.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به این مهم که ستاد بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ و بازیهای المپیک ۲۰۲۰ در این وزارتخانه آغاز به کار کرده گفت: همه استان ها باید با تشکیل این ستاد در استان های خود نگاه برنامه محور و چهارساله به ورزش داشته باشند.
سلطانی فر بازی های همبستگی کشورهای اسلامی، بازی های داخل سالن و همچنین المپیک زمستانی را از جمله رویدادهای مهم قبل از بازی های آسیایی و المپیک عنوان کرد که باید استان ها نیز با تشکیل ستاد بازی ها برنامه ریزی خوبی برای موفقیت در آن داشته باشند.
وزیر ورزش و جوانان همچنین توجه به استعداد های مناطق مختلف را مورد تاکید قرار داد و تاکید کرد: استان ها و فدراسیو ن ها باید شرایطی را ایجاد کنند که استعدادهای مناطق مختلف زمینه بروز داشته باشند و باید دورانی که جوانان شایسته به دلیل کمبود امکانات و بی توجهی از حق خود محروم می شوند پایان یابد.
سلطانی فر در ادامه این بحث افزود: دیگر وقت آن رسیده که تعداد رشته های مدال آور ایران در بازی های المپیک افزایش یابد به همین دلیل قابل قبول نیست که فدراسیونی توجیه کند که جایگاه خوبی در دنیا نداریم و وعده المپیک ۲۰۲۴ می دهند بنابراین باید به سمت و سوی مدال آوری با برنامه ریزی منطقی حرکت کرد.
وزیر ورزش و جوانان مدیران کل را به بهره گیری از ظرفیت های قانونی به منظور پیشبرد امور ورزش ی و جوانان و درآمدزایی توصیه کرد و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی را از ملا ک های ارزیابی ادارات کل استانی دانست.
سلطانی فر سرانه فضاهای ورزش ی را نیز مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: پایین بودن سرانه فضاهای ورزش ی را قبول ندارم چرا که هر مکان ورزش ی که دستگاه های مختلف دولتی و حتی بخش خصوصی احداث کرده اند به لحاظ قانونی و نقش حاکمیتی، نظارت بر چگونگی عملکرد، ایمنی ،خدمت رسانی و چگونگی بهره برداری از آنها با وزارت ورزش و جوانان است به همین دلیل برای استفاده بهتر مردم از امکانات ورزش ی باید از همه این امکانات استفاده شود.
وزیر ورزش و جوانان گفت: با توجه به سالن ها و مجموعه های ورزش ی دیگر دستگاه ها ،کارگروهی تشکیل می شود تا سرانه دقیق فضاهای ورزش ی را استخراج کند .آنچه مسلم است ما در کشور کمبود فضای ورزش ی نداریم اما باید به درستی مدیریت شوند تا مردم بتوانند از آن ها استفاده مناسب داشته باشند.
بازدید وزیر راه و شهرسازی از متروی شهر جدید هشتگرد
وزیر راه و شهرسازی که برای حضور در مراسم تحویل خودروهای پروژه نوسازی ناوگان فرسوده حمل و نقل در گروه صنعتی ماموت در البرز حضور یافته بود، از متروی در حال احداث شهر جدید هشتگرد بازدید کرد.
استاندار البرز، معاون وزیر نفت و رئیس سازمان حمل و نقل جادهای در این بازدید وزیر راه و شهرسازی را همراهی کردند.
عباس آخوندی همچنین در بازدید از متروی هشتگرد در جریان میزان پیشرفت این پروژه قرار گرفت.
قرارداد نوسازی کشنده های فرسوده بالای ۳۵ سال روز یکشنبه بین سازمان راهداری و حمل و نقل کشور، شرکت فرآورده های نفتی و شرکت ماموت در استان البرز منعقد شد.
رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای روز یکشنبه در جریان انعقاد این قرارداد که با حضور وزیر راه و شهرسازی در کارخانجات ماموت در استان البرز صورت گرفت، اظهار داشت: باتوجه به اینکه کشنده های فرسوده از نظر مصرف سوخت و آلودگی بسیار مشکل ساز هستند، برای جایگزینی این ناوگان ۲ میلیارد و۷۰۰ میلیون دلار پیش بینی شده و تا ۶۵ هزار دستگاه پیش خواهیم رفت.
داود کشاورزیان خاطرنشان کرد: قرار است به ازای هر دستگاه ۴۲ هزار دلار تسهیلات از محل صرفه جویی ناشی از مصرف سوخت پرداخت شود.
وی گفت: این تسهیلات ۵ تا ۶ ساله است و این قرارداد به منظور کاهش گازهای گلخانه ای و آلودگی هوا منعقد شده است.
کشاورزیان افزود: هم اکنون ۱۲۰ هزار دستگاه فرسوده بالای ۳۵ سال در کشور وجود دارد که باید این ناوگان نوسازی شود.
وزیر اطلاعات: به شواهدی دال بر خرابکاری یا وجود اراده تروریستی در حادثه پلاسکو نرسیده ایم
وزیر اطلاعات تاکید کرد: نیروهای امنیتی از ابتدای وقوع آتش سوزی در ساختمان پلاسکو، در محل حاضر شده و به بررسی علائم و شواهد موجود پرداختند اما تاکنون با بررسی های همه جانبه به هیچ نشانه ای مبنی بر وجود اراده تروریستی یا خرابکارانه بودن این حادثه برنخورده ایم.
سید محمود علوی شنبه شب در بازدید از محل حادثه ساختمان پلاسکو در جمع خبرنگاران افزود: البته این سخن به آن معنا نیست که قضیه را تمام شده بدانیم و قطعا مطالعات خود را انجام می دهیم.
وی با اشاره به اینکه در خصوص حوادث رخ داده حتی اگر جنبه امنیتی نداشته باشد، احتمالات لازم بررسی می شود، تصریح کرد: اگر احتمال وجود جنبه امنیتی داده شود، موضوع از لحاظ حرفه ای بررسی می شود و اگر وجود اراده تروریستی در پشت حادثه ای اثبات شود، قطعا تدابیر و اقدامات لازم را انجام می دهیم.
علوی با انتقاد از شایعه پراکنی ها و بهره برداری سیاسی از حوادثی همچون ساختمان پلاسکو و نیز برخورد ۲ قطار مسافری در سمنان، اظهار کرد: این اقدامات حرکت های نامعقولی است که ذهن مردم را مشوش می کند. باید در شرایط کنونی دست به دست هم دهیم و با افراد مصیبت دیده هم درد شویم.
وزیر اطلاعات تاکید کرد: باید در جهت رفع این مشکل اقدام شود و پس از مشخص شدن علل حادثه، از تکرار این حوادث جلوگیری شود زیرا ساختمان های فرسوده زیادی در تهران است که امکان بروز این حادثه برای آن ها نیز وجود دارد.
وی در مورد علل وقوع انفجار در ساختمان پلاسکو، گفت: در زمان حاضر نمی توان در این مورد اظهار نظر کرد اما مشخص است که انفجارها ناشی از مواد منفجره نبوده است.
علوی خاطرنشان کرد: ساختمان پلاسکو گازکشی نبوده و افراد شاغل از وسایلی همچون گاز پیک نیک و بخاری های گازسوز استفاده می کردند که هرکدام از آن ها می تواند پس از آتش سوزی عاملی برای انفجار باشد.
ربیعی: مشاوره برای حمایت در بلایا(محب) اجرایی شد
علی ربیعی وزیر تعاون،کارورفاه اجتماعی به همراه روسای سازمان های تامین اجتماعی و بهزیستی کشورو هیات همراه از ایستگاه آتش نشانی میدان حسن آباد که تاکنون در حادثه ساختمان پلاسکو سه شهید داشته است بازدید و به آتش نشانان ادای احترام کرد .
ربیعی اخلاق و انسانیت آتش نشانها را سمبل اخلاق و انسانیت ایرانی دانست و گفت: این گونه فداکاری ها را در جبهه های جنگ به یاد داریم، آدم هایی که خود را فدا کردند تا یک جامعه بتواند پویا باشد، آنانی که روی مین می رفتند تا دیگران آسیبی نبینند و خود را پل کردند و امتداد این گونه از جان گذشتگی را امروز در میان آتش نشانان می بینیم .
وی خاطرنشان ساخت : همین چند وقت پیش برای تشییع پیکر آتش نشانی فداکار به منزل وی رفتیم و این گونه رشادت ها در سراسر ایران دیده می شود .
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یاد آورشد: امروز به عنوان یک عضو دولت به اینجا آمده ام تا درس اخلاق و انسانیت بگیرم و بدانم در جامعه گروه هایی هستند که برای حفظ زندگی سایر افراد جامعه از شیرین چیزی که یک انسان در اختیار دارد –جان – نیز می گذرند. امروز با همکارانم به پاس خدمات شما به اینجا آمده ایم تا به شهدای شما ادای احترام کنیم .
وی گفت: این شهادت را هم تبریک می گویم و هم تسلیت. تبریک برای این که آتش نشانان نماد انسانیت، وفا، اخلاق و فداکاری هستند و این ها قصه نیست و تسلیت برای شما که همکاران خود را از دست دادید. خانمهایی که همسران خود را از دست دادند، فرزندانی که پدر از دست دادند و پدر و مادرهایی که فرزند خود را از دست داده اند. غصه سنگینی است. همکاران شما جان خود را در شرایطی که به آن آگاه بودند از دست دادند و این فداکاری بزرگی محسوب می شود و روح بزرگ ایران امروز در اینجاست .
دکتر ربیعی درادامه اشاره کرد که مستمری آتش نشانان صددرصد و با سرعت برقرار می شود و تامین اجتماعی هر جایی که آتش نشانی مجروح شود تمام هزینه های درمانی و تکمیلی او را تا هر زمانی که طول بکشد برعهده می گیرد .
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در بخشی دیگر از سخنان خود تصریح کرد: بحث سختی کار آتش نشانهای بیمه شده تامین اجتماعی را پیگیری خواهیم کرد و در بخش های دیگر نیز با مشورت شورای شهر و شهرداری مذاکره می کنیم که افراد به نوعی بتوانند از این امر بهره مند شوند .
وی گفت: مشاوره برای حمایت در بلایا(محب )، طرحی بود که از روز حادثه پلاسکو و با مشارکت سمن ها و سازمان بهزیستی کشور اجرایی شد و از همین الگو برای حمایت های روحی و مساعدت های روانی و اجتماعی و بازگشت افرد به زندگی عادی پس از مواجه شدن با بلایا بهره خواهیم برد .
گفتنی است در این دیدار صمیمانه دکتر ربیعی گفت : سعی ما بر این است که هر آتش نشانی در هر نقطه ای که مجروح شود تمام هزینه های درمانی و تکمیلی اش را انجام دهیم .
وی از اجرای طرح محب به منظور حمایت های روحی و مشاوره برای حمایت از بلاهای طبیعی خبر داد و گفت در حادثه پلاسکو نیز افراد آسیب دیده و خانواده هایشان نیازمند مساعدت های رونی و اجتماعی هستند که این امر باهمیاری مددکاران بهزیستی محقق شده است.
نظر شما