به گزارش خبرنگار شبستان، سیدابوالفضل رضوی، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری امروز در جلسه شورای اجرایی اداری استان تهران ضمن تسلیت حادثه ساختمان پلاسکو با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص آسیب های اجتماعی گفت: هر ماه مقامات کشوری آسیبهای اجتماعی را در محضر مقام معظم رهبری ارایه میدهند که رهبری فرمودند 20 سال است تذکر می دهم به وضعیت روستاها رسیدگی کنید تا این شرایط زشت و نامناسب حاشیهنشینی در کشور حاصل نشود. در این جلسه برنامه هماهنگی برای توسعه روستاها ارایه شد. ایشان فرمودند این برنامه خوبی است و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهید. آقای جهانگیری معاون اول رییس جمهور اظهار کردند یک و نیم میلیارد دلار از محل صندوق قرض الحسنه
وی به پیشنهاد روستاییان با اختصاص یک و نیم میلیون دلار از سوی معاون اول رییس جمهور اشاره کرد و افزود: یک فوریتی این پیشنهاد در مجلس به تصویب رسیده است اما از مجلس دهم انتظار داشتیم تا دوفوریت به تصویب برسد.
رضوی در ادامه بیان کرد: چیزی که کشور را بیشتر از یک تهدید با مشکل مواجه می کند موضوع اشتغال و کمبود درآمد بخش زیادی از جامعه است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با اشاره به مدیریت مشارکتی در حادثه پلاسکو تصریح کرد: عده ای خواستند این مسئله را امنیتی مطرح کنند ولی اجازه ندادیم این مسایل در همه کشورها وجود دارد مهم این است که مدیریت مشارکتی در جامعه وجود داشته باشد. همه افراد جامعه برای کمک رسانی در حادثه پلاسکو حضور داشتند و این امر نشان می دهد که مدیریت مشارکتی نقش مهمی در تسریع حل مشکلات دارد.
وی با اشاره به برنامه اصلی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم اظهار کرد: در حال حاضر علاوه بر اینکه 620 میلیارد تومان برای اشتغال روستاییان به استان ها اختصاص یافته است بالغ بر یک هزار میلیارد تومان در بانک کشاورزی و پست بانک آماده پرداخت پروژه های اشتغال روستایی هستیم.
رضوی در ادامه افزود: امروز صبح جلسه با انجمن قماش ایران داشتیم که عدد جالبی را بیان کردند که سالیانه حدود 5 میلیارد دلار برای واردات لباس در کشور هزینه میشود لذا ضروری است بخش پوشاک و سنگ های قیمتی را در کشور فعال کنیم چون درآمدزایی زیادی برای کشور دارد و همچنین سنگ های قیمتی و طلاجات سالانه یک هزار و 800 میلیارد دلار گردش مالی دارد که سهم ایران از این میزان تقریبا صفر است در حالی که گردش سهم دنیا 1870 میلیارد دلار می باشد.
معاون توسعه ریاست جمهوری با بیان اینکه در نظام جمهوری اسلامی ایران در هیچ کدام از برنامه ها تاکنون به نرخ رشد اقتصادی نرسیده ایم، افزود: متوسط نرخ رشد اقتصادی سه دلار است که مصوبات ما بر اساس 8 دلار می باشد و به نظر عدم مشارکت مردم در فعالیت های اقتصادی موجب شده تا به نرخ رشد اقتصادی دست نیابیم لذا از دستگاه های اجرایی خواهشمندیم طرح ها و برنامه های خود را برای دریافت تسهیلات روستایی ارایه دهند.
وی گفت: نرخ کارمزد تسهیلات مشارکتی روستاییان 3 درصد، تسهیلات غیرمشارکتی 9 درصد، کارمزد تسهیلات بخش کشاورزی 5 درصد و بخش صنعتی حدود 9 درصد می باشد.
رضوی اظهار کرد: قرار است در نزدیک هر یک از شهرستان های استان تهران یک مجموعه فرهنگی، گردشگری برای روستاییان و عشایر ایجاد شود.
نظر شما