به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان، شهاب الدین صدر، رییس جبهه پیشرفت رفاه و عدالت در نشست خبری با اصحاب رسانه درخصوص اهداف این جبهه توضیحاتی را ارایه داد.
وی افزود: بیش از دو سال جلسات متعددی درخصوص مباحث مختلف کشور مطرح شد و این 15 حزب و تشکل براساس قانون احزاب دارای پروانه فعالیت سیاسی در کشور هستند که در خانه احزاب صاحب رای می باشند و تعدادی از انها نیز در شورای مرکزی خانه احزاب حضور دارند بر همین اساس اساسنامه مشترکی مبنای این جبهه قرار گرفت.
صدر اظهار کرد: اعلام موجودیت این جبهه به معنی نفی سایر جبهه ها نیست و هر تعداد که احزاب در فضای سیاسی کشور فعالیت داشته باشند موجب سلامت ساختار سیاسی در کشور می شود و از شکل گیری باندها براساس قدرت و بدون شناسنامه جلوگیری می شود. این جبهه متشکل از افراد مومن و انقلابی است و بر همین اساس طبق مشترکات و نیازهای کشور برای رفع مشکلات کشور همه با هم همفکری می کنند تا در عرصه های گوناگون راهگشا باشد.
ریاست جبهه پیشرفت رفاه و عدالت خاطرنشان کرد: در این جبهه برخی از احزاب به صورت ناظر حضور دارند طی دو سال گذشته ضمن جلسات منظمی که برگزار شد کمیته های مختلفی دراین جبهه شکل گرفت و در کمیته های تخصصی دبیران کل تشکلها مسئولیت این کمیته ها را بر عهده دارند و کلیه کارهای جبهه به صورت عام در میان احزاب توزیع می شود که از امروز به اطلاع عموم می رسد.
وی در مورد کمیته های این جبهه اظهار کرد: کمیته امور استانها، کمیته طرح و برنامه ریزی، کمیته سیاسی، کمیته امور جوانان، کمیته اطلاع رسانی و ارتباطات، کمیته پشتیبانی، کمیته امور بانوان، کمیته ایثارگران از کمیته های 8 گانه این جبهه هستند.
صدر اظهار کرد: احزاب حاضر در این جبهه در استانهای مختلف دفاتر داشته و نتایج این جبهه با حضور نمایندگان انها در استانها نیز منعکس می شود.
وی در مورد اصول محوری این جبهه اظهار کرد: اسلام انقلاب امام و رهبری 4 اصل مبنای کار این جبهه است. ما پرهیز می کنیم از اینکه واژه هایی باعث خط کشی و اختلاف در کشور شود واژه هایی از قبیل اصلاح طلب، اصولگرا و چپ و راست مبنای کار ما نیست.
صدر اظهار کرد: پایبندی و تقید مبنای کار این جبهه است و تلاش ما این بود که با سایر احزابی که این 4 اصل را قبول دارند فعالیت کنیم و کار این جبهه بر مبنای ان 4 محور است.
وی با اشاره به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شورای شهر خاطرنشان کرد: برنامه منسجمی از سوی جبهه پیشرفت رفاه و عدالت اعلام خواهد شد و بر همین اساس معیارها و شاخصهایی نیز برای ریاست جمهوری در نظر گرفته شده است و در نظر داریم که با افرادی که خود را در معرض انتخابات قرار می دهند براساس شاخصها ارزیابی کنیم و از نیمه اسفند با نامزدهای قطعی گفتگو می کنیم و از جمله نامزدهای قطعی رئیس جمهور فعلی، آقای روحانی هستند و نامزد نهایی این جبهه در اردیبهشت ماه به صورت رسمی اعلام می شود.
صدر ادامه داد: مذاکره و تبادل نظر با نامزدهای ریاست جمهوری از چند هفته اینده آغاز می شود. و احزابی که در چارچوب قانون تلاش می کنند باید سعی کنند در کشور نشاط سیاسی ایجاد کرده تا موجبات حضور مردم را در انتخابات شاهد باشیم و رقابتی سالم در فضای سیاسی کشور ایجاد شود و افراد منتخب آرای مردم تعیین شود.
صدر اظهار کرد: ستاد انتخابات ریاست جمهوری و شوراها در تهران متشکل از 63 نفر است که در زمان مناسب و پس از گزینش 21 نفر به عنوان آرای نهایی اعلام می شود.
وی اظهار کرد: امنیت ملی وحدت ملی و منافع ملی خطوط قرمز جبهه پیشرفت رفاه و عدالت است.
وی در مورد علت نامگذاری این جبهه خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در دهه چهارم پیشرفت و عدالت هستیم و یکی از محورهای مهم انقلاب پیشرفت نامگذاری شده است براساس همین موضوع باید برای آحاد ملت رفاه در ابعاد گوناگون تامین شود.
وی با اشاره به حادثه آتش سوزی ساختمان پلاسکو خاطرنشان کرد: باید مسایل کشور با دید تخصصی و کارشناسی مورد بررسی قرار گیرد و در انتخابات شوراها نباید براساس خطوط سیاسی تصمیم گیری شود و افراد باید از اقشار و تخصصهای گوناگون در شوراها حضور یابند.
رییس جبهه پیشرفت و رفاه و عدالت افزود: شورای شهر متفاوت از مجلس است و در شوراها نباید خطوط سیاسی پررنگ باشد بلکه افراد براساس مسایل تخصصی و حرفه ای که در شهر به انها نیاز است انتخاب شود.
صدر افزود: برنامه این است که تا پایان فروردین ماه همایشی متشکل از احزاب و گروههای سیاسی حاضر در جبهه به صورت سراسری در کشور برگزار شود.
وی گفت: به تمام کسانیکه موجبات وحدت نیروهای مومن را فراهم می کنند احترام و ارج می نهیم و هیچ تقابلی با احزابی که برای اعتدال کشور تلاش می کنند نداریم.
صدر اظهار کرد: اولویت ما مسایل اقتصادی است و اقتصاد اسلامی مهمترین نیاز کشور است که باید در تمام عرصه ها جاری شود و امسال با توجه به نامگذاری سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل در حوزه ملی این موضوع مهمترین هدف این جبهه است. در حوزه بین الملل اتحاد اسلامی اولویت فعالیتهایمان است.
وی گفت: بسیاری از مشکلات کشور وقتی از فضا فاصله می گیریم می بینیم که این مشکلات زیبنده آرمانهای انقلاب نیست اما نکته این است که به دلیل برخوردهای گوناگون موجب شده تا این مشکلات در کشور باقی بماند باید مسایل و مشکلات کشور را ملی و فراجناحی نگریست اگر احزاب در بررسیهای خود دائما بخواهند مشکلات را به افراد و یا دولتهای خاصی انتصاب دهند این مشکلات ادامه می یابد و مساله ای حل نمی شود اما باید بدانیم فقر، فساد و تبعیض زیبنده نظام اسلامی نیست انقلاب اسلامی در طول تاریخ با زحمات زیادی شکل گرفته است و نباید به بررسی مسایل کشور دولت خاصی را متهم کرد و یا به دولت قبلی انتصاب داد.
وی افزود: اگر مسایل کشور را با نگاه سیاسی نگاه کنیم این همان هدف دشمن است که سعی در جا انداختن ناکارآمدی نظام در افکار عمومی را دارد.
وی با اشاره به اقدام دولت در راه اندازی خانه احزاب خاطرنشان کرد: از اقدام دولت در این خصوص قدردانی می کنیم و باید حمایتهای لازم قانونی از احزاب در نظر گرفته شود تا احزاب منشاء آثار زیادی در کشور باشد.
وی ادامه داد: در حوزه بین الملل معتقدیم در مناسبات گوناگون باید منافع ملی خودمان را مدنظر قرار دهیم و باید ببینیم چه چیزی در مصلحت کشور است و اتفاقاتی که در سایر کشورها رخ می دهد را از نگاه منافع ملی خودمان بنگریم. عزت حکمت و مصلحت باید در مناسبات خارجی مدنظر قرار گیرد و در برخی از مسایل حتما باید منافع سیاسی و ملی کشور مدنظر قرار گیرد.
وی اظهار کرد: معتقدیم دولت بعدی دولت عزت رفاه در کشور است و در هفته آتی برنامه های این جبهه به صورت منسجم از طریق رسانه ها اعلام می شود این جبهه ضمن دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی رفاه را برای تمام ملت ایران یک حق می داند.
نظر شما