به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، دومین کمیته قرآنی دهه فجر دستگاه های اجرایی مازندران، امروز (4 بهمن) در حوزه هنری استان، تشکیل شد.
سینا دلشادی، مدیر حوزه هنری مازندران گفت: حوزه هنری استان، آمادگی دارد تا تمام امکانات نرم افزاری و سخت افزاری را جهت برگزاری برنامه با محوریت قرآن در اختیار دستگاه های اجرایی، قرار دهد.
وی اظهار کرد: حضرت محمد مصطفی، پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) فرموده که قرآن در آیه 30 سوره فرقان، گلایه می کند از اینکه این کتاب وحیانی، مهجور واقع شده است.
دلشادی بیان کرد: رابطه انسان و کتاب آسمانی قرآن باید دائمی و در تمام ابعاد زندگی باشد و انتقاد اصلی از اشخاصی است که آگاهانه، قرآن را کنار می گذارند که فقط بر طاقچه های اتاق، سفره های عقد، برای مسافران، هنگام اذان و ... مورد استفاده قرار می گیرد.
وی، مهم ترین مهجوریت قرآن را عمل نکردن به این کتاب دانست و ابراز کرد: تعالی و پیشرفت همه جانبه کشور با عمل درست به معجزه پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) امکان پذیر است و صرف سخن از این کتاب، مصداق بارز مهجوریت آن به شمار می آید.
دلشادی گفت: این کمیته قرآنی برای مهجوریت زدایی از دامن مقدس قرآن چند وظیفه بر عهده دارد که بوجود آمدن اعتقاد و باور و الگو قرار دادن این کتاب در تمام زندگی، نخستین وظیفه محسوب می شود.
وی افزود: هر رفتاری، منبعث از باورها است و زمانی رفتارها و هنجارها، قرآنی می شود که باورها و ریشه ها، الهام گرفته از این کتاب الهی باشد و به اینگونه نمادها، دست ساخته ها و ... قرآنی می شود.
دلشادی، تسهیل استفاده از فرهنگ قرآن را دومین عامل مهجوریت زدایی از قرآن دانست و اظهار کرد: در مقدمه وصیت نامه سیاسی الهی حضرت امام خمینی(رحمت الله علیه)، نگاه متعالی درباره قرآن وجود دارد و ما مفتخر هستیم که مذهبی را پیروی می کنیم که سرشار از حقایق قرآنی با محوریت وحدت مسلمین و انسان ها است.
وی بیان کرد: توجه به معانی و مفاهیم قرآن در کنار زیبا خواندن قرآن، سومین عامل در مهجوریت زدایی از سیمای نورانی این کتاب وحیانی به شمار می آید.
دلشادی ابراز کرد: عمل کردن دست اندرکاران به دستورات قرآن و اینکه مسئولین و مدیران کشور تا چه اندازه به تعالیم قرآنی اهمیت می دهند و پیاده می سازند و عامِل بودن به این کتاب باید مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: برداشت های سطحی از قرآن یکی از مهم ترین مهجوریت های قرآن است و با توجه به اینکه این کتاب آسمانی، خود را کتاب تدبر و اندیشه معرفی می کند نیز می طلبد مورد عنایت باشد.
دلشادی اظهار کرد: نگاه ویژه آموزش و پرورش به قرآن بسیار مهم و حساس است که باید مورد توجه بیشتر این اداره قرار گیرد تا در باورها، ریشه دوانده شود.
وی بیان کرد: توجه به مراکز خاص و دستگاه های قرآنی به مباحث این معجزه پیامبر رحمت و عطوفت(صلی الله علیه و آله و سلم)، هفتمین عامل در مهجوریت زدایی از این کتاب وحیانی است.
دلشادی ابراز کرد: محور قرار دادن قرآن در سخنرانی ها، تبلیغات و برنامه ها، مورد اهتمام باشد و این کتاب باید محور و اصل حرکت باشد نه اینکه توجیهی برای فعالیت ها، قرار گیرد که توجه به این مهم، هشتمین عامل در مهجوریت زدایی از این کتاب الهی است.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که این اقدامات سازنده در حول محور قرآن و آستانه دهه فجر، زمینه ساز خارج کردن این کتاب وحیانی از مهجوریت و مظلومیت باشد.
نظر شما