به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، محمد آذری رئیس هیئت عامل منطقه یک بانک شهر( استانهای خراسان، کرمان و سیستان و بلوچستان) امروز (۲ بهمن) در جمع اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت یاد آتش نشانهای فداکار حادثه تلخ ساختمان پلاسکو، گفت:شهرداریها از دهه ۶۰ خودگردان شدند و منابع آنان متکی به مردم شد.
وی با بیان اینکه وظیفه ما خدمت رسانی است، ادامه داد: با توسعه رشد شهر نشینی نیازها و خواسته های مردم رو به افزایش است که توسعه زیر ساختهای شهر امروز جزء نیازهای اولیه و اصلی و همچنین مورد انتظار شهروندان است که باید به آن جامه عمل پوشاند.
آذری با اشاره به اینکه معضلی به نام ترافیک بدون ایجاد زیر ساختهای مدرن حل شدنی نیست، اظهار داشت:برای پاسخگویی به مردم باید دنبال ابزارهای جدید مالی باشیم که، تسهیلات بانکی، مشارکت بخش خصوصی و شهرداری از جمله این ابزارها است.
رئیس هیئت عامل منطقه یک بانک شهر افزود: بانک شهر از سال ۸۸ فعالیت خود را در قالب بانک شروع کرده است و عمر این بانک کمتر از یک دهه می باشد اما در مقایسه با بانک های خصوصی و دولتی و رقابت شدیدی که بین بانکها است توانسته به موفقیت های چشمگیری دست پیدا کند.
وی با تاکید بر اینکه شهرداریها سهامداران اصلی بانک شهر هستند و شهرداری مشهد ۹ درصد سهام این بانک را در اختیار دارد، گفت:در روند جذب منابع طی سنوات گذشته و حتی سال جاری رشد قابل توجهی داشته ایم و در حوزه بانگداری الکترونیک این بانک اکثر رقبای خود را پشت سرگذاشته است.
آذری با بیان اینکه هزینه جاری اداره شهر سالانه هزار میلیارد تومان است، ادامه داد: مجموع اوراق مشارکتی که از سال ۸۴ برای شهرداری مشهد شکل گرفت ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بوده است که ۱۵۰۰میلیارد تومان از این اوراق مشارکت توسط بانک شهر برای پروژه های شارستان رضوی، بازگشایی بلوار مجد، خط ۲ و۳ قطار شهری و پروژه طبرسی ارائه شده است.
رئیس هیئت عامل منطقه یک بانک شهر با اشاره به اینکه ۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت دیگر تا پایان سال توسط این بانک منتشر خواهد شد، اظهار داشت:بانک شهر تنها بانکی است که توانست در حداقل ترین زمان ممکن خود را به پیشرفته ترین بانک الکترونیک تبدیل نماید.
نظر شما