مقصود از آزاداندیشی در دانشگاه تضارب آراء است

خبرگزاری شبستان: در نگاه رهبری هدف از مفهوم آزاداندیشی و کرسی‌های آزاداندیشی و یا در واقع کرسی‌های نظریه‌پردازی، این است که در دانشگاه‌ یک سری تضارب‌آراء باشد و افکار و سلیقه‌ها در کنار هم قرار گیرند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت الاسلام حسین مسعودی، مسئول دفتر نهادرهبری دانشگاه صنعتی بیرجند درخصوص لزوم برپایی کرسی‌های آزاداندیشی، گفت: مفهوم آزاداندیشی مفهوم حساس و اهمیت بسیار بالایی دارد.

 

وی افزود: در نگاه رهبری هدف از مفهوم آزاداندیشی و کرسی‌های آزاداندیشی و یا در واقع کرسی‌های نظریه‌پردازی، این است که در دانشگاه‌ یک سری تضارب‌آراء باشد و افکار و سلیقه‌ها در کنار هم قرار گیرند.

 

مسئول دفتر نهادرهبری دانشگاه صنعتی بیرجند با اشاره به اینکه کرسی‌های آزاداندیشی باید به دنبال حق باشد، اظهار کرد: کارشناسان و داوران در کرسی‌های آزاداندیشی نیز باید حقیقت را بیان کرده و بی‌طرف باشند.

 

مسعودی تصریح کرد: وقتی جلسه‌ای با عنوان تریبون آزاد یا نشست آزاداندیشی گذاشته می‌شود، در هر زمینه‌ای از جمله فرهنگی، سیاسی، علمی و اقتصادی، باید از داوران خبره که آگاهی لازم را دارند بهره برد، چرا که خروجی کرسی‌ها باید زمینه رشد را به وجود آورد.

 

وی با بیان اینکه کرسی‌های آزاداندیشی زمینه رشد و پیشرفت را در جامعه فراهم می‌کنند، ادامه داد: اگر گروهی مغرض بخواهند با استفاده از این کرسی‌ها یکدیگر را بکوبند، این مساله  از آسیب‌های کرسی و نشست‌های آزاداندیشی است.

 

مسئول دفتر نهادرهبری دانشگاه صنعتی بیرجند یادآورشد: در دانشگاه صنعتی بیرجند کرسی‌های آزاداندیشی برگزار می‌شود، اما میزان آن به اندازه مطلوب و مورد انتظار نیست.

 

مسعودی با بیان اینکه آزاداندیشی در دانشگاه باید به سمت عمل پیش برود، خاطرنشان کرد: در برپایی کرسی‌های آزاداندیشی استفاده از فکر و نظر خود دانشجو درخصوص موضوع کرسی‌ها نیز لازم است.

 

مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه صنعتی بیرجند بر ضرورت برپایی کرسی‌های آزاداندیشی مجازی در دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: با فرهنگ‌سازی درست و استفاده مناسب از فضای مجازی می‌توان کرسی‌های مجازی را راه‌اندازی کرد و از دغدغه دانشجویان بهره برد.

کد خبر 602166

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha