به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان٬ مرکز تخصصی فقه و اصول النفیسه اصفهان به منظور آشنایی بیشتر طلاب با تحقیقات میدانی از 4 نفر ازپژوهشگران در زمینه «تاثیر شبکه های اجتماعی بر دینداری دانش آموزان مقطع دبیرستان» در جلسه ای با حضور طلاب و کادر دعوت به عمل آورد تا یافته های خود را در اختیار مخاطبان قرار دهند.
نجمه حسن پور و مهناز صالحی راد از طلاب پایه 6 این مرکز به عنوان نماینده در جلسه حضور یافتند و حسن پور ابتدا تأسی به روایت پیامبر (صلی الله علیه و آله ) که فرمودند:« هرگاه مؤمن بمیرد و یک برگه که روی آن علمی نوشته شده باشد از خود برجای بگذارد روز قیامت، آن برگه میان فرد و آتش می شود» آغاز کرد و افزود: نوشتن تحقیقات میدانی کار سختی است و طلاب با آن آشنایی ندارند، اکثر تحقیقات کتابخانه ای است، اما اگر بدانیم تحقیقی که ما می نویسیم می تواند گره ای از کار خلق و مشکلات جامعه برطرف کند ارزش آن سختی را دارد.
وی افزود: انتخاب درست جامعه آماری، درنظر گرفتن تمایل مخاطبین به همکاری، کاربردی بودن نتایج تحقیقات و قابل ارائه به ارگان ها و مراکز مرتبط از نکات قابل توجهی است که باید قبل انتخاب موضوع تحقیق میدانی مد نظر قرار داد تا نتایج بدست آمده ارزشمند باشد.
وی آشنایی با فضای دبیرستان ها و ارتباط چهره به چهره با محصلین و تطبیق نتایج بدست آمده با مشاهدات عینی را از محاسن تحقیق میدانی دانست و در پایان به علاقمندان توصیه کرد: با توجه عدم همکاری برخی ارگان ها با محقق، طلبه محقق نباید دلسرد شود زیرا هیچ موفقیتی بدون سختی میسر نمی گردد و اگر آن، راه حلی برای آسیب های اجتماعی ارائه کند و لو با مشقت و سختی، ارزش پرداختن به آن را دارد.
گفتنی است این نشست با تقدیر و تجلیل از پژوهشگران و برگزیدگان جشنواره علامه حلی و بانوی کرامت و فعالان پژوهشی، پایان یافت.
لازم به ذکر است جهت انگیزه سازی طلاب برای فعالیت های پژوهشی خود، در ابتدای جلسه از طلبه مستبصر تابع کشور کومور دعوت به عمل آمد که وی با تحقیقات و پژوهش های مکرر طی سه سال ، مفتخر به حضور در مذهب تشیع شد.
نظر شما