به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، علی ناصری امروز (25 دی) در کارگروه بانوان و خانواده این شهرستان اظهار کرد: در شهر فضاهای متعددی وجود دارد که می توان در آن بازارچه موقت فروش محصولات صنایع دستی و تولیدات بومی زنان را طراحی و برپا کرد.
وی با بیان اینکه در بافت تاریخی بیرجند خانههای قدیمی وجود دارد که می توان با مرمت از ظرفیت آن استفاده کرد، افزود: برای عرضه تولیدات بومی و صنایع دستی 2 باب خانه تاریخی و 5 باب غرفه در کنار خانه تاریخی اعتمادی نیا در بیرجند در اختیار تعاونیهای زنان فعال در این حوزه قرار میگیرد.
فرماندار بیرجند با اشاره به اینکه بستر آموزش فراهم است، گفت: برای ارتقای فعالیت بانوان در سطح جامعه باید دورههای آموزشی مناسب و کاربردی برنامهریزی شود.
ناصری با تاکید بر اینکه باید تعاونی در جامعه فرهنگ سازی شود، ادامه داد: باید در جامعه با معرفی تعاونیهای موفق در حوزه بانوان تلاش شود تا در باور مردم ایجاد شود که تعاون می تواند در زندگی و فعالیتهای اقتصادی آنها تاثیرگذار باشد.
وی تاکید کرد: باید تعاونیهای بانوان توانمند و تقویت شوند و مجبوریم به خاطر شرایط استان تغییر نگرش نوع اشتغال ایجاد کنیم و بازار کار بخش کشاورزی از بخشهای که ارزش افزوده کمتر دارند به بخشهای غیرکشاورزی با ارزش افزوده بالا هدایت شود.
فرماندار بیرجند بر مدیریت منابع آبی برای دراز مدت در استان تاکید کرد و افزود: باید با توجه به خشکسالی اشتغالهایی در روستاها با محوریت ماندگاری روستائیان تعریف شود تا درآمد روستایی را از راههای دیگر غیر از کشاورزی مانند صنایع دستی تامین کنیم.
ناصری گفت: باید تعاونیها را فراگیر و طرح های اقتصادی به آنان پیشنهاد دهیم تا توانمندتر و ظرفیت شغلی بیشتری داشته باشند.
نظر شما