به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله ناصر مکارم شیرازی امروز در درس خارج فقه خود در مسجد اعظم گفت: اسلام دین اعتدال است و نگاه به دنیا و آخرت مستقل نیست بلکه متفاوت است.
وی عنوان داشت: مسلمان واقعی باید دنیا و آخرت را نگاه کند و این فرد باید به دنیا به عنوان ابزار و به آخرت به عنوان هدف نگاه اساسی کند.
این مرجع تقلید گفت: برخی افراد بدون کار کردن و با تنبلی، دنیا پرستی می کنند که باید بدانیم این دنیا یک پل و مزرعه برای رسیدن به بهترین جایگاه در آخرت است.
آيت الله مكارم شيرازي گفت: کسی نباید سربار جامعه شود و باید به اندازه توان کار کرد، باید همه بدانند که کار کردن عیب و عار نیست و مسئولان نیز باید به فکر تولید باشند.
وی تصریح کرد: عده ای از پشت میز نشین ها بیکار هستند و عدهای بیکارهای نامرئی در جامعه داریم که فکر میکنند کار دارند اما بیکار هستند.
این مرجع تقلید گفت: باید هر کاری که برای جامعه انجام می دهیم مفید باشد، باید در نظر داشت کار معنوی مهم است و فرد طلبه نباید فقط درس بخواند و باید تبلیغ دین هم بکند.
آيت الله مكارم شيرازي گفت: نباید جوانان وابسته به پدر و مادر باشند، بلکه باید روی پای خود ایستاده و تلاش کنند.
وی گفت: یکی از مشکلات جامعه پراکنده کاری است و نهادها به صورت جداگانه کار می کنند، یکی از مسائل حقوق های نجومی است، دولت، دستگاه های اطلاعاتی و دادگستری جداگانه کار کرده ولی این در حالی است که مسئله حقوق های نجومی وجدان جامعه را جریحه دار کرده است و مردم منتظر هستند.
این مرجع تقلید گفت: در خصوص سو استفاده های مالی باید نهادهای اطلاعاتی، دولت و دستگاه قضایی نماینده ای فرستاده و در جلسه ای تعیین تکلیف کنند.
نظر شما