لزوم ایجاد هماهنگی بین بخشی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقای امنیت اجتماعی

خبرگزاری شبستان: معاون عمرانی فرماندار بیرجند با لزوم ایجاد هماهنگی بین بخشی برای کنترل، پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقای امنیت اجتماعی در محدوده‌ها و محلات هدف تاکید کرد و افزود: عمده ترین هدف تشکیل ستادبازآفرینی تکیه بر مشارکت مردم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، مهدی رونقی امروز (22 دی) در اولین جلسه کارگروه تخصصی ارتقاء وضعیت شاخص های اجتماعی فرهنگی و سلامت ستاد بازآفرینی شهری پایدار اظهار کرد: این ستاد در دوسال اخیر سازوکار آن شکل گرفت در گذشته ستاد سکونتگاه های غیررسمی را داشتیم که فقط در بیرجند بود اما بر اساس ستاد بازآفرینی شهری محدودهای دیگری شامل بافت فرسوده، بافت تاریخی، سکونتگاه‌های غیررسمی و محلات ناکارآمد اضافه شد.

 

وی با بیان اینکه تاکنون اقدامات بازآفرینی خوبی در استان انجام شده، افزود: رویکرد برنامه‌های ستاد بازآفرینی شهری، بهسازی و ارتقاء شاخص کیفی زندگی مردم است.

 

معاون عمرانی فرماندار بیرجند به کارگروه تخصصی ارتقاء وضعیت شاخص های اجتماعی فرهنگی و سلامت اشاره کرد و گفت: پذیرش هویت شهر و حقوق شهروندان و بازنگری ساختاری  در حکمروایی شهری بر مبنای پذیرش مشارکت شهروندان، تحقق سبک زندگی پایدار از طریق افزایش توان اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و مهارت‌های ساکنان برای اداره زندگی خود و مشارکت در فرایند سازمان‌دهی محدوده‌ها و محله‌های هدف، ارتقاء وضعیت شاخص‌های بهداشت، سلامت و درمان در محدوده‌های مدنظر از جمله اهداف تشکیل این کارگروه است.

 

رونقی تصریح کرد: همچنین بسترسازی مشارکت ساکنان، نهادهای محلی و تشکل های اجتماعی در تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات و حفظ و تقویت سرمایه‌های اجتماعی در فرآیند بازآفرینی شهری بسیار بااهمیت است.

 

وی بر لزوم ایجاد هماهنگی بین بخشی برای کنترل، پیشگیری و کاهش آسیب‌ها و مسائل اجتماعی و ارتقای امنیت اجتماعی در محدوده‌ها و محلات هدف تاکید کرد و ادامه داد: باید سازوکارهای لازم به منظور پیش‌ نگری و پیشگیری از به حاسیه رانده شدن شهروندان در محیط های شهری تدوین شود و به منظور احقاق حقوق شهروندان در محلات برنامه‌ریزی داشته باشیم.

 

معاون عمرانی فرماندار بیرجند با بیان اینکه قرار نیست در ستاد بازآفرینی شهری موازی‌کار کنیم، گفت: حیطه عمل در ستاد مشخص است و محلات مورد هدف نیز تعریف شده است.

 

رونقی خاطر نشان کرد: عمده ترین هدف تشکیل ستادبازآفرینی و کارگروه‌های ذیل آن غیر از توجه به بافت‌های فرسوده و ناکارآمد، تکیه بر مشارکت مردم و بحث‌های اجتماعی است.

کد خبر 600804

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha