به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان٬ جلسه مناظره ای میان دانشجویان دانشگاه پیام نور و طلاب مدرسه علمیه الزهرا(س) چادگان با حضور اساتید، طلبه و دانشجو برگزار شد.
مریم نوروزی، استاد دانشگاه در این مناظره گفت: تعریف وحدت حوزه و دانشگاه به طور دقیق مشخص نیست، برخی منظور از این وحدت را وحدت سیاسی می دانند.
وی با بیان اینکه برخی معتقدند بین حوزه و دانشگاه نمی تواند وحدت برقرار شود چرا که دانشگاه محلی برای مد گرایی و حوزه محلی برای سنت گرایی است افزود: در دانشگاه پیام نور چون ارتباط استاد و دانشجو مستمر نیست، تأثیر گذاری استاد بر دانشجو کمتر است، لذا کمتر می تواند دانشجو را به سمت مذهب سوق دهد.
وی ادامه داد: تبادل اساتید حوزه و دانشگاه می تواند تأثیر به سزایی در برقراری ارتباط بین حوزه و دانشگاه داشته باشد و همچنین پژوهش و مقالات مشترک بین طلاب و دانشجویان در نزدیک شدن افکار این دو قشر نقش مهمی دارد، همچنین اردو های فرهنگی، تفریحی بین طلاب و دانشجویان در تحقق این وحدت نقش دارد.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: دشمن هنگامی که وحدت حوزه و دانشگاه را با هم ببیند در صدد جدا کردن این دو قشر از یکدیگر است، به همین منظور از داخل حوزه و دانشگاه شروع می کند، لذا باید کنار هم بودن و تعامل را با ادامه جلسات مشترک حوزه و دانشگاه یا حتی از طریق فضای مجازی ادامه دهیم.
وی افزود: اتخاذ روش مشترک آموزشی و پژوهشی یکی از موثرترین راه های ایجاد نزدیکی بین این دو نهاد است.
نوروزی با اشاره به اینکه وحدت هماهنگی میان حوزه و دانشگاه در واقع بین تمام اقشار باید وجود داشته باشداظهار داشت: باید این وحدت را به وحدت حداکثری برسانیم و این دو نهاد در یک سیستم هماهنگ بتوانند به تولید علم در عرصه های مختلف بپردازند.
استاد حوزه گفت: وحدت در روش تحقیق اعم از نقلی و عقلی، تقابل بین دانشجو و طلبه با یکدیگر، اردوهای تفریحی، تحقیق میدانی بین دانشجو و طلاب، استفاده طلاب و دانشجویان از نوآوری و پیشرفت های یکدیگر راهکارهایی برای وحدت حوزه و دانشگاه است.
نظر شما