به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حوزه، حجت الاسلام حجت قربانی، معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه اصفهان با اشاره به فرمایش رهبر معظم اتقلاب مبنی بر اینکه «مهم ترين بعد تهاجم فرهنگي همين عرفان هاي نوظهور است»، اظهار کرد: وظيفه ما به عنوان روحانیون و طلاب در راستای رسالت خطیر خود یعنی هدایت جامعه اسلامی اين است که افكار و اندیشه های گروه های انحرافی را خوب بفهميم و راه مقابله با آن را پيدا كنيم.
وی با بیان اینکه در جامعه امروز هجمه دشمنان در ابعاد مختلفی علیه ملت و جامعه اسلامی ایرانی مشهود است، گفت: يك بخشی از اين هجمه مربوط به فرقهها و عرفانهای نوظهور است که قصد دارند اقشار مختلف مردم و بخصوص جوانان و طلاب را به سوی خود کشانده و منحرف کنند.
مسئول تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه اصفهان تاكيد كرد: دشمنان حتی برای نوجوان، جوانان و خانواده های روستايی ما برنامه ریزی کرده اند و برای هر سليقهای متناسب آنها طرحی هایی را نگاشته اند، لذا اين وظيفه حوزه علميه است كه خود را تجهيز کرده و به روز باشد و برای جديدترين شبهات جامعه برنامه داشته باشد.
قربانی ادامه داد: به منظور آشنایی طلاب با فرقه ها، ادیان و شبهات موجود و در راستای دشمن شناسی و پاسخ گویی به شبهات و همچنین تربیت نیروهای کارآمد جهت مواجه با افکار و تبلیغات مکاتب و ادیان انحرافی، معاونت تبلیغ و تهذیب ازبین طلاب واجد شرایط حوزه علمیه اصفهان برای سه دوره آموزشی آشنایی با بهائیت و عرفان های نوظهور ثبت نام به عمل می آورد.
وی با اشاره به شیوع و ترویج هدفمند فرق انحرافی چون بهائیت و عرفان های نوظهور از سوی دشمن در اصفهان و مناطق خاص استان، ادامه داد: طلاب پایه 6 به بالای حوزه علمیه اصفهان در صورت علاقه مندی برای افزایش مهارت های تبلیغی خود می توانند در این سه دوره ثبت نام کنند.
مسئول تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه اصفهان یادآور شد: سعی ما بر این است که پس از برگزاری این سه دوره به صورت متمرکز برای طلاب علاقه مند و ثبت نامی در مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان در مدارس علمیه سطح استان نیز برگزار شود.
وی خاطرنشان کرد: همه اساتید این سه دوره آموزشی از قم می آیند و سرفصل ها نیز با هماهنگی معاونت تبلیغ حوزه های علمیه کشور تبیین و تدوین شده است.
قربانی در توضیح نحوه ثبت نام و زمان برگزاری این سه دوره آموزشی گفت: مهلت ثبت نام در این دوره ها تا 27 دی ماه بوده و دوره آموزشی عرفان های نوظهور از 29 دی ماه تا 10 بهمن ماه به مدت 48 ساعت و دوره بهائیت از 6 بهمن ماه تا 21 بهمن ماه به مدت 32 ساعت ویژه طلاب پایه 6 به بالا و یا طلابی که موفق به گذراندن 150 واحد درسی حوزه های سفیران هدایت شده اند، برگزار می شود.
وی در تشریح امتیازات شرکت در این دوره آموزشی خاطرنشان کرد: ارائه گواهینامه پایان دوره به فراگیران، فعالیت در طرح های تبلیغی و امکان حضور فراگیران برتر دوره های عمومی در دوره های تخصصی از جمله امتیازات شرکت در این دورها است.
نظر شما