کارگروه بانوان باید نبض مسائل استان را در اختیار داشته باشد/ مصوبه پارک بانوان عملا اجرایی نشده است

خبرگزاری شبستان: مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: کارگروه باید نبض مسائل استان در حوزه زنان، کودکان و مواد مخدر در اختیار داشته باشد و از اطلاعات به روز برخوردار باشد و دستور کار کارگروه بر اساس این موارد باید تنظیم شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، فهیمه فرهمند پور، مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده، امروز (20 دی) در پنجمین کار گروه تخصصی بانوان و خانواده گلستان، ضمن عرض تسلیت به مناسبت در گذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی یار دیرین امام خمینی(رحمه الله علیه) و مقام معظم رهبری گفت: در پیام تسلیتی که مقام معظم رهبری اعلام کردند نکات بسیار ظریفی وجود که باید همه ما نسبت به آن توجه داشته باشیم.

 

وی افزود: روزی همه ما وارد این دنیا می شویم و روزی هم همه ما از این دنیا خواهیم رفت و باید توجه کنیم عمری که هست چگونه در خدمت مردم و انقلاب استفاده کنیم.

 

فرهمند پوردر ادامه اظهارداشت: در پایان سال دولت یازدهم قرار داریم که باید یک اتفاق بهتری در حوزه کارگروه بیفتد و اگر الگوها در مدل درست قرار گیرد می تواند نتیجه بخش باشد.

 

وی با اشاره به اینکه اگر مصوبات در یک مدل و اقدام خوب قرار گیرد می تواند امیدوار کننده باشد، تصریح کرد: شورای برنامه ریزی و توسعه استان یک تعداد کارگروه تخصصی دارد که از جمله کارگاه تخصصی کارگروه زنان است.

 

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: پرداختن به مسائل زنان همچون مسائل رفاهی، تفریحی، اشتغال و سلامت زنان از جمله بحث خانواده کارگروه تخصصی زنان و خانواده است.

 

وی افزود: موضوع کودکان از اواخر سال 93 مصوبه ای به امضای وزیر کشور و با هماهنگی وزیر دادگستری رسید و کارگروه زنان و خانواده استان ها متناظر استانی مرجع ملی حقوق کودک قرار گرفتند.

 

فرهمند پور اظهارداشت: در شرایط فعلی کارا ترین ابزاری که می تواند در یک جریان هم افزایی بین دستگاهی مسائل زنان و خانواده را پوشش دهد همین کارگروه است.

 

وی رصد مستمر شرایط در حوزه دستگاهی مرتبط با این محور را از انتظارات اعلام و تصریح کرد: هر دستگاه در حوزه ماموریت خود باید وضعیت زنان، خانواده، کودکان و حوزه مرتبط با مواد مخدر را رصد کند و اطلاعات به روز را در اختیار کارگروه قرار دهد چرا که نیازمند شناسایی مسائل اصلی این حوزه ها هستیم.

 

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: کارگروه باید نبض مسائل استان در حوزه زنان، کودکان و مواد مخدر در اختیار داشته باشد و از اطلاعات به روز برخوردار باشد و دستور کار کارگروه بر اساس این موارد باید تنظیم شود.

 

وی افزود: تعامل و ارتباط باید دو طرفه باشد و دبیر کارگروه به تنهایی نمی تواند دستور جلسات را تعیین کند دستگاه باید مطالبه گر باشند و قرار است در یک حرکت جمعی همه دستگاه ها در انجام ماموریت ها به یکدیگر کمک کنند و اگر موضوعی مطرح شد دستگاه ها سهم خود را در کمک رسانی به آن موضوع مشخص کنند.

 

فرهمند پوراظهارداشت: باید توجه داشته باشیم که هیچ دستگاهی به تنهایی از عهده ماموریت های خود بر نمی آید و هر دستگاهی نیازمند به کمک افراد دیگر است و کارگروه جای تبادل این حمایت ها است.

 

وی تصریح کرد: هر ماموریت یک متولی دارد اما می تواند چندین همکار داشته باشد و اگر دستگاهی متولی یک موضوع نیست می تواند به عنوان همکار ورود پیدا کند.

 

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: بسیاری از خانواده ها هستند که تنها راه ارتباط با آنان می توان از طریق مدارس برقرار شود آموزش و پرورش موظف است نه به عنوان یک متولی بلکه به عنوان یک دستگاه همکار در موضوع مربوطه همکاری کند.

 

وی افزود: برخی از مصوبات در کارگروه اتفاق می افتد که این مصوبات از جنسی است که در همان لحظه باید به سمت اجرایی شدن حرکت کند.

 

فرهمند پور با تاکید بر اینکه از دستگاه ها باید کمک گرفت و کارها باید انجام شود، اظهارداشت: مصوبات را باید حل کرد و ماندن آن در صحن بی معنی است و مدل اجرای مصوبات باید جدی گرفته شود.

 

وی با اشاره به پارک بانوان که مصوبه کارگروه است، تصریح کرد: پارک بانوان باید جایی باشد که از همه حیث امنیت داشته باشد و از نظر من مصوبه پارک بانوان عملا اجرایی نشده است.

 

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: اگر قرار است کارگروه شکل صوری باشد باید تعطیل کرد و رفت.

 

وی افزود: یکی از الزامات کارگروهی احساس برد برد است و اگر این احساس نباشد همکاری نیست.

 

کد خبر 600474

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha