به گزارش خبرنگار شبستان، شهین دخت مولاوردی، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در دومین نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر ضمن تبریک میلاد باسعادت امام حسن عسکری (ع) و خوشامدگویی به میهمانان گفت: به حق اسم بامسمایی برای نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر انتخاب شده است؛" ایران کوچک ما" این نمایشگاه جلوه ای از توانمندی ها، استعدادها و ظرفیت های ایران زرخیز را به نمایش گذاشته و همچنین بسیار مورد استقبال مردم نیز قرار گرفته است.
وی اظهار کرد:بسیاری از هموطنان گله داشتند که چرا زمان نمایشگاه کوتاه بود، انشاءالله با برنامه ریزی های انجام شده ،سال آینده دستاندرکاران برنامه، روزهای بیشتری را برای ارایه توانمندی های ایران عزیزمان اختصاص خواهند داد.
ملاوردی اظهار کرد: با وجود مشغله کاری زیادی که داشتم،اما تلاش کردم در آخرین روز، در نمایشگاه حاضر شوم ،با توجه به زحماتی که کشیده شده است، این نمایشگاه توانسته فرهنگ اصیل ،آداب و رسوم و سنت های کشورمان را به خوبی به نمایش بگذارد، همچنین با نمایش دادن بازی های محلی که متأسفانه اکنون شاهد رنگ باختن آنها از فرهنگ مان هستیم را در اینجا به خوبی مشاهده کردیم ،وقتی می ینیم ،ویژگی های این آداب و رسوم و بازی هایی که بیشتر جمعی بوده و روحیه تعامل را تبلیغ می کرده اکنون در میان نسل جدید جامعه و حتی خود ما که به دلیل فردیت و منیت در حال کمرنگ شده هستن ،بیشتر غرق این آداب و رسوم و سنت های خود می شویم.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه افزود: قطعا برگزاری چنین نمایشگاهی می تواند به بازگشت به هویت و فرهنگ خودمان موثر باشد و همین طور اهمیتی که برای نقش و جایگاهی که روستا و روستایی در توسعه کشور دارد بیشتر نمایان شود.
وی با اشاره به نقش زنان روستایی در توسعه کشور گفت: به دلیل نقشی که زنان در توسعه اقتصادی کشور دارند، لازم دانستم در نمایشگاه حضور پیدا کنم و عرض خدا قوت و دست مریزاد خدمت این زنان غیور روستایی و عشایری کشورمان داشته باشم.
مولاوردی اذعان کرد: ما به جد دنبال این بودیم که بتوانیم عرضه و فروش محصولات و صنایع دستی زنان روستایی ،انقلابی ایجاد و کار بزرگی برای آنها انجام دهیم. به رغم فراهم کردن مقدمات آن، هنوز به نتیجه نهایی و راضی کننده نرسیدیم.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده اظهار کرد: به غیر از بحث بازاریابی، بازارسانی و بازارداری این محصولات بسیار مهم است. قطعا به یک هماهنگی بین بخشی نیاز داریم که انشاءالله تفاهم نامه ای که با معاونت توسعه روستایی امضا خواهیم کرد و همین طور همکاری ای که با سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی داریم به این مهم، جامه عمل خواهیم پوشاند، شرمنده هستیم که هنوز نتوانستیم این آرزو را محقق کنیم تا آخرین لحظات مسئولیتم تمام تلاش خود را خواهم کرد که این مهم محقق شود.
وی اظهار کرد: حداقل کاری که باید انجام دهیم این است که در هر استان یک بازارچه، نمایشگاه و فروشگاه محصولات و صنایع دستی ایجاد کنیم. باید دست به دست هم دهیم تا به ایران وعده داده شده در چشم انداز 1404 که برخوردار از رفاه، امنیت قضایی، نهاد مستحکم خانواده و محیط زیست سالم است، دست یابیم. بی شک در این چشم انداز روستاییان و زنان روستایی نقش بسزایی خواهیم داشت.
نظر شما