وفاداری یاران امام حسین(ع) نشانگر درک آنها به ولایت بود

مسئول کانون های مساجد مازندران، وفاداری یاران امام حسین (ع) را نشانگر درک باطنی آنها نسبت به ولایت دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قائمشهر، محمد فوقی، مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، شب گذشته(28 آذر) در مراسم سوگواری امام حسین(ع) و یارانش در کانون شهید صفری قائمشهر به بررسی ویژگی های حضرت عباس پرداخت و گفت: اینکه اباعبدالله الحسین(ع) در شب عاشورا خطاب به حضرت عباس(ع) می فرمایند «بنفسی انت» برترین مدال حضرت است.

 

وی با اشاره به آیه «... لیبلوکم احسن عملا »، ابراز داشت: حضرت عباس(ع) در محضر امام زمانش مطیع بود و امتحانش را خوب پس داد، همه ما در زندگی در حال ابتلا و امتحان هستیم و باید بدانیم در این بوته آزمایش چگونه عمل کنیم که مورد رضای خدا باشد.

 

فوقی اظهار کرد: متأسفانه حضرت عباس(ع) در عزاداری ها به زور بازو و چشم و ابرو معرفی شده در حالی که عباس(ع) کسی است که امام باقر(ع) در مورد او می فرمایند از میان همه ویژگی های عمویم، آنچه برجسته تر می بینم بصیرت بالای اوست.

 

مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران با اشاره به جایگاه بصیرت در جامعه، افزود: چشم سرنداشتن از چشم بصیرت نداشتن آسان تر است؛ زیرا با چشم دل، راه زندگی، دوست و دشمن را می شناسیم ولی با چشم سر تنها اشیاء و مادیات را می بینیم.

 

وی با اشاره به دور اندیشی امام حسین(ع) در کربلا گفت: در مسیر کربلا، امام حسین(ع) با خطبه ها، سخنرانی ها و راه های مختلف می خواهند، ببینند اصحابشان چقدر دوست و دشمن، خدا و رهبر را می شناسند؛ اینکه معصوم می فرمایند هر کس امام خود را نشناسد و بمیرد به مرگ جاهلیت مرده است برای این است که مرگ عصاره حیات است و اگر مرگ کسی جاهلی شد، حیاتش هم جاهلی می شود.

 

فوقی اضافه کرد: در زیارت اربعین در فلسفه قیام امام حسین(ع) آمده است که ایشان قیام کرد تا بندگان خدا را از جهالت و ضلالت بیدار کند، جهل هم در مقابل علم و هم در مقابل عقل به کار می رود اما مراد در اینجا، جهل در مقابل عقل و به معنای قدرت شناخت و تحلیل است.

 

مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران تأکید کرد: راه حسین(ع) راهی نورانی است که بصیرت می طلبد، امام حسین(ع) در شب عاشورا ابتدا یارانش را به آزمون بصیرت امتحان می کند و سپس جایگاهشان را در بهشت نشان می دهند که این امر نشانگر وفاداری یاران امام حسین(ع) و درک باطنی و صحیح آنها نسبت به ولایت بود.

 

پایان پیام/

کد خبر 5999

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha