فضای مجازی، زمین بازی دشمن است

خبرگزاری شبستان: یک کارشناس ارشد علوم تربیتی گفت: استعمار جدید در دنیا، استعمار فکر است و دشمن در صدد است که قدرت فکرکردن را از ما بگیرد و نرم افزارهایی چون تلگرام و شبکه های اجتماعی، زمین بازی دشمن هستند.

احمدرضا سعیدی کارشناس ارشد علوم تربیتی و استاد دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان بر لزوم آموزش و فراگیری سواد رسانه ای تأکید کرد و گفت: آموزش سواد رسانه ای در سطح عمومی این است که یاد بگیریم چه محصولی خوب و چه محصولی بد است و در مرحله بعد، از محصول بد  استفاده نکنیم و از محصول خوب هم درست و به اندازه استفاده کنیم.

وی افزود: به طور قطع فضاهای مجازی به گونه ای جذاب طراحی شده اند که اگر از آن غافل شویم آسیب های زیادی فرا روی ما قرار خواهد گرفت و ما را احاطه خواهد کرد.

رییس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر آران و بیدگل، فضای مجازی را زمین بازی دشمن خواند و خاطر نشان کرد: استعمار جدید در دنیا، استعمار فکر است و دشمن درصدد است که قدرت فکرکردن را از ما بگیرد و باید قبول کرد که نرم افزارهایی چون تلگرام و شبکه های اجتماعی زمین بازی دشمن هستند.

سعیدی در ادامه اظهار داشت: ابتدا باید آموزش دید و سواد رسانه ای جامعه را بالا برد و سپس هوشمندانه عملیات کرد، چرا که هرگز در زمینه دشمن نباید توقف کرد.

وی با اشاره به اینکه حکومت غربی ها بر اساس اصول سرمایه داری است و امکان ندارد ابزاری را رایگان در اختیار ما قرار دهند، تصریح کرد: استفاده از اطلاعات شخصی افراد و اشخاص در دنیا از طریق بستر اینترنت و شبکه های اجتماعی به وسیله ترویج استفاده از گوشی های هوشمند، و فروختن این اطلاعات به نهادهای امنیتی و جاسوسی و بازارهای بین المللی راه درآمدی آن ها است.

سخنگوی شورای شهر آران و بیدگل با اشاره به اینکه از مهم ترین آسیب های اجتماعی که شهر آران وبیدگل را تهدید می کند آسیب های ناشی از فضای مجازی است، تصریح کرد: در این راستا ضرورت دارد سواد رسانه ای خود را افزایش دهیم تا ازفضای مجازی بتوانیم به عنوان یک فرصت استفاده کنیم وکمتر تحت تأثیر آسیب های آن قرار گیریم.

احمدرضا سعیدی افزود: سواد رسانه‌ای بر تفکر انتقادی تاکید دارد و به فرد آموزش می‌دهد که با شناخت ابزارهای پیام رسان، هویت و سیاست‌های آن، پیام‌های منتقل شده را با دقت مورد حلاجی قرار دهد و در صورت مفید و کاربردی بودن، بپذیرد.

وی تصریح کرد: پذیرش بی چون و چرا به صرف نشر گسترده مطلب یا از سوی فردی مقبول در فضای مجازی، به منزله درست و مفید بودن آن نیست و فرد باید مهارت تفکر انتقادی و حل معما در فضای رسانه‌ای را بیاموزد و به کار بندد.

کد خبر 599893

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha