کنسرت های سی و دومین جشنواره موسیقی فجر به صورت آنلاین پخش می شود

خبرگزاری شبستان:دبیر سی و دومین جشنواره موسیقی فجر از راه‌اندازی سامانه کنسرت آنلاین برای این رویداد هنری خبر داد و گفت: کنسرت های سی و دومین جشنواره موسیقی فجر به صورت آنلاین پخش می شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، دومین نشست خبری سی و دومین جشنواره موسیقی فجر پیش از ظهر امروز شنبه 18 دیماه با حضور حمیدرضا نوربخش ، مدیر  این رویداد هنری، حامد عنقا، مدیر پروژه «حام»  و مهدی وجدانی مدیر روابط عمومی جشنواره در تالار وحدت برگزار شد.

 

حمیدرضا نوربخش، اعلام خواهد کرد در این نشست گفت: موضوع مهم نشست امروز یک خبر خوبی است که برای اولین بار در جشنواره موسیقی فجر اتفاق می افتد برای پوشش گسترده تر جشنواره و برای اینکه عده بیشتری بتوانند جشنواره را ببینند و برنامه ها را دنبال کنند، آن هم پخش آنلاین برنامه های سی و دومین جشنواره موسیقی فجر است که جناب آقای عنقا، مجموعه حام این پوشش را انجام می دهند؛ این اتفاق، اتفاق خجسته ای است.

 

وی افزود: ما در عصری زندگی می کنیم که مرزی وجود ندارد و همه اتفاقات ریز و درشت فرهنگی می تواند در اختیار همه قرار گیرد اتفاقات فرهنگی و هنری مخاطبان گسترده تری دارد و با توجه به کمبود سالن عده زیادی همیشه پشت در می مانند و امکان حضور برای همه در سالن وجود ندارد وجشنواره ها بیشتر مختص تهرانی ها هم هست ،برنامه ها البته گاهی در استان ها هم بوده است، شهرستانی ها همیشه از برنامه های جشنواره فجر محروم بودند، خوشبختانه امروز تکنولوژی این امکان را بهوجود آورده است که این اتفاق در جاهای دیگر هم بیفتد، امیدواریم این سرآغازی باشد برای جاهای دیگر که این برنامه ها فراگیر شود و همه مردم استفاده کنند. امیدوارم مسئولان از این حرکت حمایت کنند.

نوربخش اظهار داشت: سایت ما امروز دسترسی های دانشجویی را برای هنرستانی ها و دانشجویان موسیقی اعلام خواهد کرد که آنها بتوانند با تخفیف از برنامه ها استفاده کنند.

 

دبیر سی و دومین جشنواره موسیقی فجر خاطر نشان کرد: من برنامه های جشنواره  را عمدتا و رویکرد را در نشست قبل به تفسیر اعلام کردم، یک بخشی را لازم می دانم که شما را به آن ارجاع بدهم ما امسال به ویژه بحث موسیقی انقلاب را در جشنواره به صورت یک بخش ممتاز در کنار جشنواره داریم، در جشنواره های قبل کمرنگ تر بود و امسال پررنگ تر است امسال 4، 5 گروه موسیقی ایرانی همه آثار برجسته دوره انقلاب اسلامی را با یک نگاه نوین و امروزی اجرا می کنند ؛ موسیقی که 37-38 سال پیش اجرا شده است و با نگاه جوانان امروزی اجرا می شود و قطعا دیدنی است همه رپراتورها وقتی دوباره اجرا می شود جلوه های دیگری دارند که برای مخاطب جذاب هستند..

 

نوربخش درباره  اجرای خیابانی در جشنواره موسیقی فجر گفت: امسال با مسئولان ستاد دهه فجر که جلسه داشتیم نگاه آنها هم اینگونه بود که همه نهادها همکاری کنند که این اتفاق بیفتد، در تمام دنیا این اتفاق می افتد به راحتی و گستردگی، ما در فضایی هستیم که ملاحظات مختلف وجود دارد خوب است که دهه فجر بستری برای این مهم شود،  سال گذشته هم من به فکر این بودم که در بخش نواحی این اتفاق بیفتد  اما بستر آن مهیا نشد اما یک سری ملاحظات امنیتی و انتظامی دارد که این اجازه را به ما نمی دهد

 

دبیر جشنواره موسیقی  فجر درباره برگزاری نشست های خبری گروه های شرکت کننده در جشنواره موسیقی فجر اظهار داشت:‌ هماهنگ کردن گروه ها برای نشست سخت می شود و مجموعه روابط عمومی نمی تواند همه هماهنگی را انجام دهد، نقد متوجه گروه است که اگر چیزی را باید توضیح بدهد نمی دهد این متوجه ستاد جشنواره نیست.

 

حمیدرضا نوربخش در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه رویکرد جشنواره موسیقی فجر تجاری شده است،گفت: رویکرد تجاری به هیچ وجه بر جشنواره حاکم  نیست. اگر 15-16 اجرای جشنواره می شود پاپ نمی شود بگوییم پاپ غلبه دارد، جشنواره 80 اجرا دارد 15، نسبت به 80 غلبه ندارد، موسیقی پاپ وجود دارد حضور دارد مخاطب دارد و می تواند هنجارمند باشد و می تواند سازنده باشد.

 

وی درباره دعوت از هنرمندان موسیقی سنتی ایران برای حضور در جشنواره موسیقی فجر اظهار داشت: موسیقی ایرانی، در موسیقی ایرانی یک ظرفیتی داریم من همه عزیزان را دعوت خاص و عام کرده ام، این وصله به من نمی چسبد، من خودم جزو همان موسیقی خاص هستم من نماینده بخش خاصی از موسیقی هستم، راجع به من چنین قضاوتی خطاست، هر آنچه در جشنواره اتفاق می افتد را باید در یک فرایند کلی بررسی می شود من هم همه دغدغه های شما را دارم. ابدا نگاه من نگاه تجاری نیست با اهمیت ترین بخش موسیقی ما موسیقی سنتی است، ارزشمندترین بخش موسیقی ما موسیقی سنتی است، دغدغه من این بود که چرا گوش مردم ما از موسیقی هنجارمند فاصله می گیرد چطور می شود من بروم سمت موسیقی دیگر، ظرفیت موسیقی سنتی ما خیلی کم است، 10 گروه پرمخاطب ایرانی به زحمت پیدا می شود اینها تاثر و تاسف من است. برخی گروه ها می خواستند که باشند ما می خواستیم نباشند، از حسام الدین سراج هم دعوت کردیم هنرمندی که نمی آید مسئول خودش است، دلیل هر آدمی برای شرکت نکردن برای ما محترم است، جشنواره فجر جای همه هنرمندان حرفه ای و شایسته کشور در موسیقی ایرانی است.

 

نوربخش گفت: امسال در بخش نواحی 14 گروه حضور دارند یعنی این بخش، بخش قابل توجهی بوده است امکان این وجود ندارد که در یک جشنواره تمام اقوام ایرانی بیایند هماهنگ می شود هر سال یک بخشی از نواحی می آیند.

کد خبر 599869

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha