برگزاری جلسه شورای مشورتی خواهران کانون های مساجد آذربایجان غربی

خبرگزاری شبستان: جلسه شورای مشورتی خواهران کانون های مساجد آذربایجان غربی با محوریت احیای هویت و کرامت اسلامی زن مسلمان ایرانی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان غربی، پیروز قادری، فائم مقام اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی در این جلسه که امروز(18دی) در محل دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی برگزار شد، گفت: هویت و هویت طلبی از جمله مناسبات انسانی است که انتها ندارد و این هویت باید توسط یک طراح مطرح شده و سپس بر اساس الگوهای مشخصی برای جامعه معرفی شود.

وی ادامه داد: ما در جهان اسلام دارای الگوهای بسیار شاخص و فاخری هستیم که باید با معرفی برجستگی های رفتاری و اخلاقی آنها جوانان را به سمت الگو برداری هدایت کنیم.

این مسئول، با بیان اینکه نزدیک به ۷۰۰ مفاخر ملی و مذهبی در استان وجود دارد، تصریح کرد: در آذربایجان غربی آیت الله خویی از جمله مفاخر مذهبی هستند که در دنیا مطرح بوده و می تواند به عنوان یک الگوی شاخص مذهبی مورد مطالعه و معرفی برای جوانان مطرح شود.

قادری اضافه کرد: یکی از سود آورترین مشاغل در کشور چین مشاغل خانگی محسوب می شود و کانون های مساجد دارای این ظرفیت است که بتواند در راستای تحقق این مسئله برنامه ریزی کند.

در ادامه جسله، لطیفه مبین، عضو شورای شهر ارومیه نیز با اشاره به جایگاه ارزشمند زن در جامعه، گفت: متاسفانه مشکلات اقتصادی ذهن و جسم مردم را درگیر کرده است.

وی ادامه داد: می توانیم با همکاری نهادهای مربوطه صنایع دستی را به صنایع صنعتی و صادراتی تبدیل کنیم که علاوه بر رشد اقتصادی کشور زنان جامعه را نیز توانمند سازیم.

مبین ادامه داد: یک زن سالم از لحاظ جسمی و فکری می تواند یک جامعه را به سوی پیشرفت هدایت کرده و مسیرهای موفقیت را برای بقیه افراد جامعه هموار کند.

خدیجه کفیلویی، کارشناس امور بانوان استانداری نیز در این جلسه، گفت: بر اساس تفاهم نامه های امضا شده در راستای کاهش آسیب های اجتماعی، مناطق آسیب پذیر به عنوان پایلوت انتخاب شده اند که برنامه های مطرح شده در این مناطق اجرا شود.

وی ادامه داد: برای ترویج و گسترش عفاف و حجاب و پوشش اسلامی نمایشگاه هایی با این مضمون برگزار شد که بسیار مورد توجه خانواده ها و جوانان مناطق حاشیه نشین شهری قرار گرفت.

کفیلویی خاطرنشان کرد: تجربه ثابت کرده است که کمبود منابع اقتصادی یک خانواده و فقر معیشتی آنان، فقر فرهنگی را بدنبال داشته است و لذا باید ابتدا به فکر توانمند ساختن بانوان و دیگر افراد خانواده های محروم باشیم.

زهرا حسین پور، نماینده بانوان در صدا و سیما آذربایجان غربی نیز در ادامه این جلسه تصریح کرد: کانون های مساجد  می تواند به عنوان زمینه ساز معرفی الگوهای برتر تربیتی و اسلامی پیشگام باشد و در این مسیر از جایگاه صدا و سیما استفاده کند.

وی ادامه داد: می توان با طرح های قابل اجرا در راستای معرفی و ترویج جایگاه زنان شاغل و برتر در جامعه از طریق رسانه های جمعی اقدام های شایسته ای را به فعلیت برسانیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: زنان به عنوان یک جامعه تاثیر گذار می توانند در حداقل فعالیت اجتماعی خود در راستای انتقال هویت و فرهنگ دینی و ملی نقش کارسازی داشته باشند که این نقش در زنان خانه دار بسیار پر رنگ تر است.

این جلسه به مدت 3 ساعت و با ارائه نکته نظرهای مدعوین که از نهادهای مختلف حضور داشتند ادامه داشت.

گفتنی است، در این جلسه مقررشد، شهرک تازه تاسیس گلمانخانه به عنوان پایلوت پذیرایی طرح ها و برنامه های تصویب شده باشد که با محویت توانمند سازی زنان و همچنین جایگاه زن در اسلام و جامعه برگزار شود.

 

 

کد خبر 599808

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha