مسجد همدانیهای تهران؛ مسجدی فعال در عرصه‌های مختلف

خبرگزاری شبستان: مسجد همدانی‌های تهران، دارای فعالیت های گوناگونی در عرصه های مختلف فرهنگی است.

به گزارش خبرنگار مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، با پیروزی انقلاب اسلامی ایران و فعالیت گسترده روحانیون در عرصه‌های اداری و اجرایی کشور که ناگزیر نیز بود، برخی مساجد با حضور کم‌رنگ امام جماعت روبرو شده‌اند؛ موضوعی که از یک سو با گسترش نهادها و سازمان‌های انقلابی و فرهنگی و از سوی دیگر با وجود افزایش تعداد حوزه‌های علمیه و تربیت طلاب نیز، همچنان حل نشده است.

 

در این میان، مساجدی را مانند مسجد همدانیهای تهران می‌توان یافت که امام جماعت ثابت (راتب) ندارند، این مسجد بنابر گفته یکی از فعالان آن که نخواست نامش برده شود ابتدا به عنوان «حسینیه همدانی ها» ساخته شد و شهرت و آوازه آن با حضور مستمر حجت‌الاسلام و المسلمین حسین انصاریان در برنامه‌های آن به عنوان سخنران، هنوز نیز، بیشتر با نام «حسینیه» مطرح است.

 

همچنین این حسینیه به دلایل متعددی از جمله بهره‌مندی از امکانات فرهنگی، خدماتی و رفاهی، تحت نظارت مرکز رسیدگی به امور مساجد قرار گرفت».

 

 

مسجد همدانیها، دو امام جماعت نایب به نام‌های آیت‌الله سید باقر آیت میردامادی (ظهرها) و حجت‌الاسلام متقی (شب‌ها) دارد و صبح‌ها نیز نماز در آن، اقامه نمی‌شود، جالب‌ اینکه، آیت‌الله باقر میردامادی، خود، امام جماعت ثابت (راتب) مسجد امام رضا (ع) در خیابان خاواران، خیابان نفیس است و بنابر مسئولیت‌ها و مشغله‌های فراوان مانند نمایندگی آیت‌الله العظمی نوری همدانی، مدیریت چندین مسجد و موسسه فرهنگی، تبلیغاتی و خدماتی در خمینی شهر اصفهان و و نویسندگی، بسیاری از روزهای سال، نمی‌تواند برای اقامه نماز در این مسجد، حاضر شود.

 

اقامه نماز آیت‌الله آیت میردامادی در مسجد همدانیها

 

بنابر این گزارش، مسجد همدانیها باوجود سابقه 8 ساله، همچنان در میان مردم، بیشتر به عنوان «حسینیه» شناخته می‌شود، حال این پرسش‌ها به ذهن خطور می‌کند که چگونه مکانی که به عنوان حسینیه ساخته شد، طی زمان، با تغییر کاربری دارای مسجد نیز شده است؟ آیا مراکز ناظر بر فعالیت‌های مساجد، از این واقعیت و انگیزه‌های واقعی هیات امنا و موسسان آن، مطلع هستند؟

 

خبرگزاری شبستان، آماده شنیدن و انتشار نظرات دست‌اندرکاران مسجد همدانیها و نهادها و سازمان‌های مسجدی، در این موضوع است.

 

یادآور می‌شود، مسجد همدانیهای تهران در خیابان ری، پس از پل ری واقع شده است.

 

 

 

کد خبر 599532

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha