دعا، موتور محرکه معنویت است

خبرگزاری شبستان: عضو هیئت علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی گفت: دعا موتور محرکه معنویت است و علاوه بر اینکه ارتباط با خداوند ایجاد می کند تمام ابعاد معنویت را نیز پوشش می دهد و گاهی یک دعا دنیا و آخرت انسان را تامین می کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام سقای بی ریا امروز(۱۶دی) در دومین روز از برگزاری همایش سلامت معنوی که در تالار مرکز همایش های غدیر برگزار شد گفت: در مسائل پزشکی به دعا چگونه نگاه می کنیم و از آن به چه صورت استفاده می کنیم؟ معمولا دعا را برای شفا می خواهند و دعا می کنند که بیماری برطرف شود.

 

وی گفت: نهایت هدف از دعا می شود شفای بیمار و یا حداکثر اینکه به بیمار روحیه داده می شود که در محافل دعا به آن پرداخته می شود.

 

سقای بی ریا ابراز داشت: ارتباط یک انسان با خدای متعال در ابعاد بینش و گرایش و رفتار باید اینگونه باشد که خدا را بشناسیم و نوع ارتباط نیز مشخص شود.

 

عضو هیئت علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی گفت: در مرکز توجه و معنویت خدای متعال قرار دارد و باید تلاش کنیم که معنویت آسیب ندیده و همواره برقرار باشد.

 

وی افزود: برخی می گویند که موضوع معنویت به قدری اهمیت دارد که اگر فکری در خصوص معنویت هم شود آن مهم است و در سلامت روحی و جسمی موثر خواهد بود اما نگاه ما این است که معنویت در راس وجود دارد.

 

سقای بی ریا تصریح کرد: سلامت پزشکی هدف نیست و باید به آن هدف اصلی یعنی سلامت معنوی برسیم و این امر همواره مد نظر قرار گیرد.

 

عضو هیئت علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی گفت: دعا ارتباط مستقیم با خدا است و مضامین دعاهای اهل بیت(ع) که بررسی می شود این است که خدا را به ما شناخته و عشق خداوند را می چشاند.

 

وی گفت: دعا موتور محرکه معنویت است و علاوه بر اینکه ارتباط با خداوند ایجاد می کند تمام ابعاد معنویت را نیز پوشش می دهد و گاهی یک دعا دنیا و آخرت انسان را تامین می کند.

 

حجت الاسلام دکتر سالاری فر هم در این جلسه گفت: اگر سلامت نبود با بحران بسیاری در جامعه مواجه می شویم و این امر آسیب هایی را ایجاد می کند و خوب است که در این حرکت سعی کنند تا آسیب های معنویت را برطرف کنند.

 

وی افزود: نگاهی که در کشور ما به معنویت می شود با دیگر کشورها متفاوت است و این امر یک آسیب است، معنویت را نباید مساوی با سیاست و حکومت کنیم.

 

استاد حوزه علمیه گفت: باید معنویت را با دید بلندی نگاه کنیم و اگر این نگاه از بین برود، با کوچکترین مشکلی تمام مسائل معنوی از بین می رود.

 

حجت الاسلام حاجی صادقی نیز در همایش سلامت معنوی که در تالار غدیر قم برگزار شد گفت: سلامت معنوی امروز یک نیاز بشر است، گمشده بشر خداوندست و از طریق این سلامت معنوی انسان به خدا نزدیک می شود و می تواند به نتایج مطلوب رسید.

 

وی گفت: برای تامین سلامت معنوی و برای اینکه سلامت معنوی شکل گرفته و تداوم یابد نسخه های بسیاری وجود دارد که اسلام سلامت انسان را در نظر گرفته و سلامت انسان یعنی سلامت تمام اجزای بدن که بسیار مهم است.

 

حاجی صادقی بیان داشت: آسیب ها و ویروس هایی که می تواند سلامت معنوی را تهدید کند باید بررسی شود، سلامت معنوی، کف معنویت است و این امر قابل ارتقا بوده که باید مورد توجه باشد.

 

وی گفت: مشکل ما این است که سبک زندگی را که خداوند ارائه داده محقق نکرده ایم و اگر وارد آن شویم قطعا به نتیجه مطلوب خواهیم رسید.

کد خبر 599476

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha