به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، خسرو کرد میهن امروز (16 دی) در کارگاه آشنایی با آسیبهای ناشی از بازیهای غیر مجاز رایانه ای در خراسان جنوبی اظهار داشت: آسیب پذیرترین قشر از بازیهای رایانه ای دانش آموزان هستند.
وی با بیان اینکه بازیهای رایانه ای به عنوان یک رسانه جدی و موثر در دنیا مطرح است، تصریح کرد: امروز بازیهای رایانه ای به عنوان پول سازترین صنعت در جهان شناخته شده است.
رئیس ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز رایانه ای کشور با توجه به اینکه امروز 23 میلیون کاربر در حوزه بازیهای رایانه ای در کشور داریم، گفت: درصد قابل توجهی از این کاربران را دانش آموزان به خود اختصاص داده اند.
کردمیهن با اشاره به اینکه افزایش سطح اطلاعات خانوادهها در خصوص بازیهای رایانه ای بسیار اهمیت دارد، افزود: در ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز رایانه ای به دنبال این هستیم که اطلاعات لازم در خصوص بازیهای رایانه ای را به طرق مختلف به خانوادهها بدهیم.
وی با تاکید بر اینکه یکی از نقاط جدی آموزش و پرورش است، ادامه داد: اصلی ترین گزینه برای کاهش آسیبهای بازیهای رایانه ای قشر مربیان تربیتی آموزش و پرورش است.
رئیس ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز رایانه ای کشور با بیان اینکه در کشورهای دیگر خانوادهها همراه با فرزندان خود اقدام به خرید بازیهای رایانه ای می کنند، اظهار داشت: در کشورهای مختلف خانوادهها بر روی بازیهای رایانه ای نظارت دارند اما در ایران این چنین نیست و خانوادهها بر خرید این بازیها نظارتی ندارند.
کردمیهن به اهداف دشمنان برای اشاعه بازیهای غیرمجاز رایانه ای در کشور اشاره کرد و افزود: دشمنان به دنبال از بین بردن ارزشهای دینی و ملی در بین جوانان و نوجوانان هستند و بازیهای غیرمجاز رایانه ای آسیبهای غیرقابل جبرانی دارد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 3 هزار و 500 بازی رایانه ای را شناسایی و ویرایش کرده ایم، ادامه داد: 2 هزار بازی غیرمجاز نیز در کشور شناسایی شده اند و در خراسان جنوبی نیز در خصوص جلوگیری از ورود بازیهای غیرمجاز رایانه ای در این استان کارهای خوبی صورت گرفته است.
رئیس ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز رایانه ای کشور با توجه به اینکه یکی از آفتهای جدی در کشور گیم نتهای غیرمجاز است، گفت: انواع بازیهای غیرمجاز در این گیم نتها ارائه می شود.
کردمیهن با بیان اینکه آسیبهای ناشی از بازیهای رایانه ای در 2 بخش روانی و جسمانی تقسیم شده اند، خاطرنشان کرد: یکی از آسیبهای جدی در بخش روانی، پرخاشگری کودکان و نوجونان است و ترمیم و اصلاح آسیبهای روانی به سختی صورت می گیرد.
نظر شما